Verhoog die e-posproduktiwiteit met die regte modus

op die regte pad

op die regte padDie meeste mense wat my ken, is bewus van my liefdesverhouding met Inboks Zero. Eerste gewild gemaak deur Merlin Mann, Inbox Zero is 'n metode om u e-pos te bestuur en u posbus leeg te hou. Dit is wonderlik produktiwiteit per e-pos stelsel. Ek het die konsepte geneem, dit verder gedistilleer en 'n paar nuwe kinkels bygevoeg. Ek gee ook onderwys opvoedkundige sessies oor e-posproduktiwiteit op 'n gereelde basis.

Alhoewel ek 'n groot fan is, is nie almal bereid om al die stappe in 'n ware Inbox Zero-stelsel te volg nie. Ek val gereeld self van die wa af en moet myself soms weer in 'n gelukkige plek van e-pos bespreek.

Daar is egter een eenvoudige tegniek uit hierdie stelsel wat u onmiddellik en maklik kan implementeer, en wat die lewe waarskynlik sal vergemaklik. Dit word “vanlyn modus” genoem.

Die meeste moderne e-posprogramme (soos Apple Mail, Outlook, ens.) Het 'n instelling genaamd vanlyn af. As u e-posprogram op die regte pad af is, sal geen nuwe e-pos gehaal word nie en u inkassie word nie groter nie. As hierdie toestand geaktiveer is, is u nou vry om e-pos per ongeluk te skandeer, te verwerk en te antwoord sonder om afgelei te word deur inkomende pos.

Ek het 'n paar jaar gelede die eerste keer hieraan gedink terwyl ek vlieg. Baie lugdienste bied tans wifi tydens vlug aan, maar meestal beteken dit dat die vlieg heeltemal ontkoppel is. Ek sou my skootrekenaar op die vlug neem en ek het opgemerk hoe produktief ek tydens die vlug was. Ek kon baie en baie e-posse antwoord omdat ek nie afgelei is deur inkomende boodskappe nie. Dit was ook lekker om aanlyn te kom nadat ek geland het en die bevredigende 'whoosh!' van 50 boodskappe wat gelyktydig gestuur word.

Deur u e-posprogram in die regte modus te plaas, simuleer u dieselfde ervaring en produktiwiteit, maar met die ekstra bonus dat u tegelykertyd die internet en ander instrumente kan gebruik.

Probeer hierdie eenvoudige toets: stel dit elke keer weer op die regte pad voordat u u e-posprogram sluit. Wanneer u dit die volgende keer weer oopmaak, verbind u u om soveel as moontlik e-posse te beantwoord of te verwerk voordat u dit weer in die aanlyn-modus plaas. Hou so 'n week lank aan en kyk of u beter beheer oor u e-pos begin kry.

Ek wil graag u kommentaar hieronder hoor!

3 Comments

  1. 1

    Dit is 'n fantastiese wenk! Ek het hard gewerk om in posbus XNUMX te bereik, maar hulle kom net aan! LOL Ek het 'n assistent wat nou help met die basiese e-posversoeke / vrae, maar aan die einde van die dag kan niemand regtig alles vir u doen nie. Ek gaan dit probeer en kyk of dit help. Dankie en goeie boodskap mnr. Reynolds.

  2. 3

    Die uitskakel van outomatiese ontvangs is my eerste een, om iemand te help om produktiwiteit met e-pos te verhoog.

    Dit verander e-pos van die spel van die ruimte-indringers (hulle kom aan!) Na 'n solitaire-speletjie (neem jou tyd om die dek te verslaan.)

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.