E-posbemarking en e-posbemarkingsautomatisering

Verhoog jou e-posproduktiwiteit met vanlyn modus

Die meeste mense wat my ken, is bewus van my liefdesverhouding met Inboks Zero. Eerste gewild gemaak deur Merlyn Mann, Inbox Zero is 'n metode om jou e-pos te bestuur en jou inkassie leeg te hou. Dit is 'n wonderlike e-posproduktiwiteitstelsel. Ek het die konsepte geneem, dit 'n bietjie verder gedistilleer en 'n paar nuwe kinkels bygevoeg. Ek gee ook gereeld opvoedkundige sessies oor e-posproduktiwiteit.

Alhoewel ek 'n groot fan is, is nie almal bereid om al die stappe in 'n ware Inbox Zero-stelsel te volg nie. Ek val gereeld self van die wa af en moet myself soms weer in 'n gelukkige plek van e-pos bespreek.

Daar is egter een eenvoudige tegniek uit hierdie stelsel wat jy dadelik en maklik kan implementeer, en wat die lewe waarskynlik makliker sal maak. Dit word genoem vanlyn af.

Die meeste moderne e-posprogramme (soos Apple Mail, Outlook, ens.) Het 'n instelling genaamd vanlyn af. As u e-posprogram op die regte pad af is, sal geen nuwe e-pos gehaal word nie en u inkassie word nie groter nie. As hierdie toestand geaktiveer is, is u nou vry om e-pos per ongeluk te skandeer, te verwerk en te antwoord sonder om afgelei te word deur inkomende pos.

Ek het 'n paar jaar gelede vir die eerste keer hieraan gedink terwyl ek gevlieg het. Baie lugrederye bied nou wifi tydens vlugte, maar vlieg het meestal beteken dat hulle heeltemal ontkoppel was. Ek het my skootrekenaar op die vlug geneem en ek het begin agterkom hoe produktief ek was tydens die vlug. Ek was in staat om op baie en baie e-pos te antwoord omdat ek nie deur inkomende boodskappe afgelei is nie. Dit was ook lekker om aanlyn te kom nadat ek geland het en die bevredigende hoor sjoe! van 50 boodskappe wat op een slag afgestuur word.

Deur u e-posprogram in die regte modus te plaas, simuleer u dieselfde ervaring en produktiwiteit, maar met die ekstra bonus dat u tegelykertyd die internet en ander instrumente kan gebruik.

Probeer hierdie eenvoudige toets: stel dit elke keer weer op die regte pad voordat u u e-posprogram sluit. Wanneer u dit die volgende keer weer oopmaak, verbind u u om soveel as moontlik e-posse te beantwoord of te verwerk voordat u dit weer in die aanlyn-modus plaas. Hou so 'n week lank aan en kyk of u beter beheer oor u e-pos begin kry.

Ek wil graag u kommentaar hieronder hoor!

Michael Reynolds

Ek is al meer as twee dekades 'n entrepreneur en het verskeie besighede gebou en verkoop, insluitend 'n digitale bemarkingsagentskap, 'n sagtewaremaatskappy en ander diensondernemings. As gevolg van my besigheidsagtergrond help ek dikwels my kliënte met soortgelyke uitdagings, insluitend om 'n besigheid te begin, of om 'n besigheid te bou en te optimaliseer.

verwante Artikels

3 Comments

  1. Dit is 'n fantastiese wenk! Ek het hard gewerk om by inbox zero uit te kom, maar hulle bly net kom! LOL Ek het 'n assistent wat nou help met die basiese e-posversoeke/vrae, maar op die ou end kan niemand dit regtig alles vir jou doen nie. Ek gaan dit probeer en kyk of dit help. Dankie en goeie pos mnr Reynolds.

  2. Om outo-ontvang af te skakel is my nommer een, eerste stap om enigiemand te help om produktiwiteit met e-pos te verhoog.

    Dit verander e-pos van die spel van ruimte-indringers (hulle bly kom!) na 'n speletjie solitaire (neem jou tyd om die dek te verslaan.)

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.