Verhoog die blogverkeer deur ou blogposte te laat herleef

Alhoewel ek amper 2,000 XNUMX blogposte nader Martech Zone, dit beteken nie dat al die harde werk wat ek in elke pos gestort het, erken word nie. Min mense besef dit, maar dit is moontlik om ou blogposte te laat herleef en nuwe verkeer te kry.

seopivot.pngHierdie week kom 'n nuwe produk op die mark wat ongelooflik is om ou blogposte te laat herleef. (Dit kan natuurlik ook op webbladsye gebruik word). SEOPivot ontleed die bladsye van u webwerf en gee u aanbevelings om sleutelwoorde toe te pas vir 'n beter soekenjinplasing. Dit is 'n indrukwekkende produk en ek gebruik dit op my eie blog.

vir $ 12.39, kan u SEOPivot vir 1 dag gebruik - meer as genoeg tyd om tot 100 domeine in te voer en 'n uitgebreide lys van tot 1,000 bladsye en sleutelwoorde en frases terug te kry. U kan die resultate selfs aflaai via 'n Excel-sigblad!

Ek het die lys eenvoudig volgens Url en Gemiddelde volume gesorteer ... dit is 'n geskatte aantal soektogte vir 'n gegewe sleutelwoord of frase. Daarna het ek elkeen van die bladsye of plasings geredigeer, waar moontlik die sleutelwoordkombinasies bygevoeg en die plasings weer gepubliseer. Dit is so eenvoudig en u kan 'n beduidende invloed op die verkeer hê.

sleutelwoord-analise.png

Dit is 'n wonderlike produk en 'n goeie manier om ou inhoud wat u met moeite gedoen het, te laat herleef!

6 Comments

 1. 1

  Ek het ook hierdie produk ondersoek. Ek dink egter dat u 'n beter oorsig kan kry van u webwerwe se prestasies met behulp van analise en u kan soek na verfyning van u sleutelwoordnavorsing op die adwords-sleutelwoorde-instrument met presiese ooreenstemming. Ek dink egter dat hierdie produk pas by 'n blog-eienaar wat net 'n sleutelwoordelys wil uitbrei en nie die tyd het om KPI-verslae oor navorsing oor sleutelwoorde te doen nie.

  • 2

   Ek stem saam: sleutelwoordanalise, Shout ... Adwords is wonderlik. SEOPivot se susterproduk SEMRush is ook uiters nuttig - veral op langvolume-sleutelwoorde met lae volume. Adwords is soms nie te handig onder terme met 'n lae volume en hoë relevansie nie.

   U het my belangrikste punt begryp - om net 'n paar berigte in die verlede te optimaliseer en 'n goeie toename in verkeer te kry, is die aflaai van 'n SEOPivot-verslag vinnig en maklik!

 2. 3
 3. 4

  Goeie boodskap. Sal u omgee as ek hieroor 'n klein artikel op my blog vir 'n groter webwerfverkeer skryf?

  My blog is nog steeds baie nuut, so ek is altyd op soek na meer gehalte inhoud daarop.

  Ek is seker my lesers sal baie baat vind by hierdie inligting. Ek sal natuurlik terug skakel na hierdie blog
  as die oorspronklike blog waar ek inligting vandaan gekry het.

 4. 5

  Goeie pos Douglas. Met die huidige neiging om die inhoud te herbedoel, was u beslis die voorsprong, aangesien u hierdie pos byna 7 jaar gelede geskryf het. Ek vind dat ahrefs deesdae die beste oplossing is vir sleutelwoorde.

  • 6

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.