Waarom inkomende oproepe van kritieke belang is vir die reis van u kliënt

bel die kliënt se reis

Ek moet erken dat ek verskriklik is oor oproepe en ek weet absoluut dat ek geld op die tafel sit met my besigheid. My telefoon lui gereeld deur die dag en die mense doen nie die moeite om 'n boodskap agter te laat nie, hulle gaan net aan. My raaiskoot is dat hulle eenvoudig nie met 'n maatskappy wat nie reageer nie, wil werk en dat die beantwoording van die telefoon 'n aanduiding daarvan is. Die teenoorgestelde is waar - ons is baie ontvanklik vir ons kliënte. Dit is egter ons vooruitsigte wat dikwels opsy geskuif word. Nie goed nie!

En hier is die bewyse:

52% van diegene wat nie met 'n regte persoon kon praat nie, het gesê dat dit hul besluit om te koop beïnvloed het.

Hierdie infografie bied ekstra insig wat my beweeg om die hulpbronne in te win wat ons nodig het om 'n aktiewe en responsiewe oproepstrategie te hê. DialogTech (voorheen Ifbyphone) het hierdie data uit verskillende bronne in die bedryf saamgestel - en dit is die moeite werd om dit te ondersoek!

Die besigheid van gesprek

Oor DialogTech

DialogTech is 'n leier in oproep analytics en outomatisering vir ondernemings, agentskappe en vinnig groeiende ondernemings.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.