In die nasleep van my enorme politieke pos

Barack Obama 2008

Soms dink ek dat lesers van my blog my deur die jare regtig leer ken het. Gister het ek 'n blogpos geplaas met die vraag of Obama was die volgende Vista. Sjoe, wat 'n vuurstorm het dit opgewek! Die reeks kommentaar was van links en regs so venynig dat ek baie van die kommentaar nie wou plaas nie.

My blog is 'n blog vir bemarking en tegnologie, en nie 'n politieke blog nie. My humor was opsetlik en ek het beslis gebruik gemaak van die gewildheid van hierdie verkiesing. Toe ek vanoggend wakker word en agterkom dat Barack Obama ons gekose president is, staan ​​ek by die pos en hoop nie net nie, maar bid ook dat Obama lewer oor die verandering wat hy belowe het. (As 'n onafhanklike is ek egter nie optimisties nie.)

Vir diegene uit die verlaat wat my aangeval het vir die pos, moet u die haat en kwaadwillige aanvalle op almal wat u leiers bevraagteken, stop. Ondervragingsgesag is deel van die vryhede waarvoor ek en ander in hierdie land geveg het, en dit is ons plig as burgers van 'n vrye land om leierskap te bevraagteken en hulle verantwoordelik te hou. Ek is regtig teleurgesteld in die kommentaar wat aan my geskryf is. Ek het nog nooit van politiek gehou nie en dink dit is die kern van die rede waarom ons sulke verdeeldheid in hierdie land het.

Die uiteindelike ironie is natuurlik dat ek ondersteun Obama het deur die primaries gegaan en my kinders vertel hoe ongelooflik 'n dag in die geskiedenis dit sou wees as hy tot president verkies sou word. Eers nadat Obama Biden as vise-president gekies het, het ek opgehou om sy veldtog te steun.

Vir diegene op die reg, dit is tyd dat u 'n bietjie bekyk hoe u u krag verkwis het. Toe u die geleentheid gehad het om hierdie land te lei, geleenthede te vind om oor partygrense heen te reik en ALMAL na die Amerikaanse droom te lei, het u eerder met hubris gelei en diegene geïgnoreer wat u die nodigste gehad het.

Dit was verskriklik om te kyk wat u aan die Republikeinse Party gedoen het, en u verlies is slegs u skuld. Moenie dit in die media verwyt nie - u het die voer voorsien vir diegene wat altyd met u veg.

Dit is 'n wonderlike dag vir Amerika

Ek was nog altyd 'n trotse Amerikaner, maar vandag is dit 'n wonderlike dag. Ongeag hoe die volgende vier jaar verloop, dit is so 'n ongelooflike stap in die regte rigting om die voortdurende rasprobleme wat hierdie land so lank verdeel het, te genees. Die maand toe ek gebore is, het onluste die land besaai, die Wet op Burgerregte is onderteken en Martin Luther King ter ruste gelê.

Dit is hartseer dat dit 40 jaar geneem het, maar dit is steeds 'n ongelooflike dag in Amerika. Dit is regtig die eerste dag in 40 jaar dat hierdie land 'n belangrike gebeurtenis gehad het wat rassisme in die geut waarin dit behoort, gedruk het. Ongeag van watter kant van die gang u vandaan kom, dit is 'n wonderlike dag om 'n Amerikaner te wees.

6 Comments

 1. 1

  Ek stem saam, dankie vir die opvolg plasing. Ek het nie Obama ondersteun nie en nie vir hom gestem nie. Ek dink hy het baie groot dinge na die Kongres gebring en is die tipe persoon wat ek by die stelsel betrokke wil hê, ek het hom net nie ondersteun as leier van die hele land nie. Dit verander egter nie die feit dat hy nou my president is en verantwoordelik is vir my land nie. Ek hoop ook dat hy die verandering wat hy deur al hierdie dinge beywer het, kan lewer. Maar, soos jy, verwag ek eerlikwaar nie dat veel gelewer sal word oor wat in veldtogte deur politici aan weerskante van die gang beloof is nie.

 2. 2
 3. 3

  FWIW, ek het jou Obama-Vista-plasing terdeë geniet en gevoel die analogieë was oulik en lighartig. Ek het dit selfs op Twitter geplaas.

  Mense moet ligter raak en verby al die verkiesingsretoriek kom. Verkiesings is kompetisies. Kompetisies is mededingend en beklemtoon soms die kandidate se foute sowel as verskille. Daar is veel meer wat ons saambind as wat ons uitmekaar skeur. Ons is almal saam hierin. Mnr. Obama is nou ALMAL in Amerika se verkose president, nie net die Demokrate nie.

  Laat almal vorentoe beweeg en met God-spoed en ons probleme oplos.

 4. 5

  Doug, die bose aanvalle van links was aangeleerde truuks van regs. Vir die eerste keer in my volwasse lewe is ek trots om 'n Amerikaner te wees en trots op my land. Dit is tyd dat ons as 'n nasie saamkom vir die gemeenskaplike belang, ekonomie, energie, die troepe huis toe bring, hoop gee vir die onderklas, en bid dat ons almal optree as 'n verenigde mag agter ons leierskap. Ek hoop dat ons kinders sal soos Barack wil wees in plaas van soos Mike of 50 sent. As onderwys 'n prioriteit word vir die jeug van Amerika as Obama-verkiesing sal 'n groot rede daarvoor wees. In sommige Amerikaanse stede het ons 'n swart uitvalsyfer van meer as 75% laat ons hoop lewendig hou. Doug kyk na my pos, ons tyd het aangebreek http://www.blackinbusiness.org

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.