Opname vir iMovie met 'n webkamera en 'n ander mikrofoon

iMovie met verskillende mikrofone

Dit is een van die gewildste plasings op Martech Zone terwyl ondernemings en individue strategieë vir video-inhoud gebruik om outoriteit aanlyn te bou en lei tot hul besigheid. Hoewel iMovie een van die gewildste platforms is om video's te redigeer vanweë die gebruiksgemak, is dit nie een van die mees robuuste video-redigeringsplatforms nie.

En ons weet almal dat die opname van klank vanaf 'n skootrekenaar of 'n webcam 'n vreeslike praktyk is, want dit tel allerhande onnodige agtergrondgeraas op. As u 'n fantastiese mikrofoon het, maak dit die grootste verskil in u video's. In my kantoor gebruik ek 'n Audio-Technica AT2020 kardioïde kondensor Studio XLR mikrofoon gekoppel aan 'n Behringer XLR na USB-voorversterker. Dit lewer ryk klank en enige agtergrondgeraas klink asof dit kilometers ver is.

Vir my video het ek die Logitech BRIO Ultra HD webcam. Dit neem nie net in 4k op nie, maar het ook baie aanpassings wat aan die video gemaak kan word om dit op u omgewing te verfyn.

iMovie ondersteun nie 'n aparte webcam en klankbron nie!

iMovie is redelik beperk, en u kan slegs vanaf FaceTime opneem met u ingeboude toestelkamera. Erger nog, jy kan nie opneem vanaf 'n ander klankapparaat nie ... wat absoluut verskriklik is.

Of kan jy?

Ecamm Live virtuele kamera doen!

Die gebruik van 'n ongelooflike sagteware genaamd Ecamm Live, dit is absoluut moontlik. Met Ecamm Live kan u a virtuele kamera in OSX wat u dan in iMovie as bron kan gebruik.

Vuur op Ecamm Live en u kan al u video-instellings verander, overlays byvoeg en u klanktoestel ook toewys ... in hierdie geval wys ek dit op my Behringer XLR-USB-voorversterker waarop my Audio Technica-mikrofoon gekoppel is.

Ecamm Live Video Bron

Sodra u video en klank het soos u dit wil hê, klik u op die knoppie Importeer video vanaf kamera (pyltjie af) in iMovie:

Voer video vanaf 'n kamera in

En dit is dit ... nou kan u u video direk in u iMovie-projek opneem deur die Ecamm Live virtuele kamera as die bron!

Ecamm Live virtuele kamera bron in iMovie

As u ernstig wil raak met u video en klank, is Ecamm Live 'n moet! Die enigste nadeel is dat ek sommige programme, soos Microsoft Teams, opgemerk het, nie as 'n kamera nie ... maar ek glo dit is 'n Microsoft-probleem en nie 'n Ecamm Live-probleem nie.

Koop Ecamm Live vandag!

Openbaarmaking: Ek gebruik dwarsdeur hierdie artikel my geaffilieerde skakels vir die hardeware- en Ecamm Live-sagteware.

Een kommentaar

  1. 1

    Dankie vir die deel van hierdie wonderlike boodskap, Douglas! ek kan dit op my toekomstige opnames gebruik. Voorheen neem ek op met record-screen.com omdat ek nie weet wat die beste instrument is om video's soos films en met 'n webcam op te neem nie. 'N Slegte ding is dat ek nie weet hoe om iMovie te gebruik nie. Maar danksy u sal ek u instruksies volg. Baie dankie!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.