Ek is verlore sonder haar

MacBookProHaar gladde vel, helder oë, fyn stem ... ag, ek mis haar. Sekerlik, soms sou sy nie die oggend opstaan ​​nie, so ek het haar met 'n ontploffing geslaan koue lug... maar toe sy aan was, was sy aan.

Vandag moes ek haar uiteindelik laat gaan. Sy is dokter toe. Hopelik kan hulle 'n eenvoudige operasie doen en haar weer in my arms kry.

Ek is verlore sonder haar. Kom binnekort terug, MacBookPro!

Aan my lesers. Wees asseblief geduldig met my ... Ek het 'n moeilike tyd met my temp, HP. Sug.

3 Comments

 1. 1
 2. 2

  Haai Doug, jy hou aan met die metafoor vir nog enkele berigte, en imma begin regtig dink daar is iets tussen julle twee aan die gang! Ek bedoel dit in die regte sin 🙂

  • 3

   Ha! Ek moet jou vertel, AL ... dit is verbasend hoeveel ons ons lewens rondom ons skootrekenaars verpersoonlik as dit ons besigheid is! Gelukkig het ek amper alles op die een of ander manier na die netwerk gerugsteun - maar niks lyk gerieflik nie.

   Doug

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.