Ek is verlore sonder haar

MacBookProHaar gladde vel, helder oë, fyn stem ... ag hoe mis ek haar. Sekerlik, soms sou sy nie die oggend opstaan ​​nie, so ek het haar met 'n ontploffing geslaan koue lug... maar toe sy aan was, was sy aan.

Vandag moes ek haar uiteindelik laat gaan. Sy is dokter toe. Hopelik kan hulle 'n eenvoudige operasie doen en haar weer in my arms kry.

Ek is verlore sonder haar. Kom binnekort terug, MacBookPro!

Aan my lesers. Wees asseblief geduldig met my ... Ek het 'n moeilike tyd met my temp., HP. Sug.

3 Comments

 1. 1
 2. 2

  Haai Doug, jy hou aan met die metafoor vir nog 'n paar plasings, en ek begin regtig dink daar is iets aan die gang tussen julle twee! Ek bedoel dit in die regte sin 🙂

  • 3

   Ha! Ek moet vir jou sê, AL ... dit is ongelooflik hoeveel ons ons lewens rondom ons skootrekenaars verpersoonlik wanneer dit ons besigheid is! Ek het gelukkig amper alles op die een of ander manier na die net gerugsteun – maar niks blyk gerieflik te wees nie.

   Doug

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.