Ek is verlief op StumbleUpon

Skermskoot 2014 10 24 by 1.49.28 PM

Ek deel graag statistieke ... so hier is 'n gedeelte statistieke van verwysende bronne na my blog hier. Een van die items wat u opmerk, is dat StumbleUpon word vinnig 'n uitstekende verwysingsbron vir my webwerf. Sowel die hoeveelheid as die kwaliteit van die treffers is buitengewoon; u sal oplet dat die meerderheid besoekers meer as een bladsy hou.

Google Analytics-verwysers

StumbleUpon maak dit eenvoudig om webwerwe te hersien. Ek gebruik 'n StumbleUpon-werkbalk in Firefox wat my stuur na bladsye waarin ek dalk belangstel, wat my toelaat om te bepaal of ek daarvan hou, my die bladsye wat ek gekies het, kan hersien EN my in staat stel om te netwerk met ander mense wat gebruik die diens. Sjoe!

Ironies genoeg, u moet wel 'struikel' op hul webwerf. Hulle het steeds 'n bruikbaarheidsingenieur nodig om die webwerf te karteer ... dit is in elk geval 'n wenner. Ek hou baie daarvan vir die besoekers wat dit vir my bring, asook die uitstekende netwerk- en boekmerkfunksies. Dit is eenvoudig en liggewig! Ek hoop ook dat hulle voortgaan om hul kategorieë uit te brei. Hulle is 'n bietjie beter as Digg, maar steeds moeilik om te segmenteer.

Besoek My StumbleUpon bladsy. Vandag sal jy agterkom dat ek op hierdie ongelooflike webwerf afgekom het: Billy Harvey. Die Flash werk, die navigasie op die werf, die gevolge van die verandering van musiek terwyl u navigeer ... Sjoe. Wat 'n ongelooflike webwerf! Die musiek hou u dalk van of nie (hy sing daarvoor!). Ek is net bewus van die webwerf.

StumbleUpon

3 Comments

  1. 1
  2. 2

    Snaakse ding - ek het gisteraand my blogstatistieke nagegaan en opgemerk dat Stumbleupon my 30 nuwe besoekers gestuur het. Vir my verteenwoordig dit 80% van my verkeer vir die dag - en ek het nog nooit van Stumbleupon gehoor nie ... dit moet wees omdat u my 'n bietjie gekoppel het. Kan u nie genoeg bedank nie, Doug, vir alles wat u doen. Hou aan doen !! Die tjek is per pos (hee hee).

  3. 3

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.