Ek is verlief op StumbleUpon

Skermskoot 2014 10 24 by 1.49.28 PM

Ek deel graag statistieke ... so hier is 'n gedeelte statistieke van verwysende bronne na my blog hier. Een van die items wat u opmerk, is dat StumbleUpon word vinnig 'n uitstekende verwysingsbron vir my webwerf. Sowel die hoeveelheid as die kwaliteit van die treffers is buitengewoon. U sal daarop let dat die meerderheid besoekers meer as een bladsy hou.

Google Analytics-verwysers

StumbleUpon maak dit eenvoudig om webwerwe te hersien. Ek gebruik 'n StumbleUpon-werkbalk in Firefox wat my stuur na bladsye waarin ek dalk belangstel, wat my in staat stel om te bepaal of ek daarvan hou, my die bladsye wat ek gekies het, kan hersien EN my in staat stel om te netwerk met ander mense wat gebruik die diens. Sjoe!

Ironies genoeg, u moet wel 'struikel' rondom hul webwerf. Hulle het steeds 'n bruikbaarheidsingenieur nodig om die webwerf te karteer ... dit is in elk geval 'n wenner. Ek hou van die besoekers wat dit vir my bring, asook die uitstekende netwerk- en boekmerkfunksies. Dit is eenvoudig en liggewig! Ek hoop ook dat hulle voortgaan om hul kategorieë uit te brei. Hulle is 'n bietjie beter as Digg, maar steeds moeilik om te segmenteer.

Besoek My StumbleUpon bladsy. Vandag sal jy agterkom dat ek op hierdie ongelooflike webwerf afgekom het: Billy Harvey. Die Flash werk, die navigasie op die werf, die gevolge van die plek waar die musiek verander terwyl u navigeer ... Sjoe. Wat 'n ongelooflike webwerf! Die musiek hou u dalk van of nie (hy sing daarvoor!). Ek is net bewus van die webwerf.

StumbleUpon

3 Comments

  1. 1
  2. 2

    Snaakse ding – ek het gisteraand my blogstatistieke nagegaan en opgemerk dat Stumbleupon vir my 30 nuwe besoekers gestuur het. Vir my verteenwoordig dit 80% van my verkeer vir die dag - en ek het nog nooit van Stumbleupon gehoor nie ... moet wees omdat jy my op een of ander manier gekoppel het. Kan jou nie genoeg bedank nie, Doug, vir alles wat jy doen. Hou so aan!! Die tjek is in die pos (hee hee).

  3. 3

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.