Ignoreer, meet en fokus

Gregg Stewart het 'n uitstekende posisie om mee te praat Bemarkingsintegrasie in 'n gedesentraliseerde wêreld. As u 'n kans kry, lees die pos en oorweeg nie net die advies nie, maar ook die oplossings wat aangebied word. Een van die genoemde oplossings was Aprimo. Aprimo is 'n onderneming in Indianapolis wat ek die afgelope paar weke die plesier gehad het om te praat oor sosiale media, optimalisering van soekenjins en blogging.

Met die gewoel van al hierdie sosiale media-instrumente van die laat tyd, kan die tipiese bemarker van instrument tot instrument hardloop soos 'n mal man wat probeer bybly. Alles is nuut, alles is wonderlik ... dit is die heilige graal van die bou van verhoudings met verbruikers. Ek is regtig bekommerd oor my vriende in die besigheid wat hierdie euforie nog nooit beleef het nie.

Hier is my eenvoudige raad vir aanlynbemarkers:

 1. Ignoreer niks - Ek is 'n voorstander om alles te probeer om dit te ervaar en na te dink oor die sterk en swak punte daarvan. Solank daar geen dwingende rede is dat dit u besigheid sal benadeel nie, gee dit 'n kans!
 2. Meet alles - alles wat u probeer, moet op kort en lang termyn gemeet word. Ek onthou dat die mense dit een keer probeer het toe mense gebruik het om direkte e-pos te gebruik en gesê het dat dit suig. As hulle dit 2 tot 3 keer gedoen het, het dit moontlik verder as hul wildste drome gewerk. Gee dit kans voordat u besluit dat dit tydmors is.
 3. Fokus op wat werk - Die rede waarom ek so 'n groot voorstander van blogging is, is dat ons weet dat dit baie inhoud genereer, soekenjins die inhoud vind en weer aan relevante soekers oordra, en dat dit die meeste verkeer dryf as dit effektief gedoen word. As u begin met 'n goeie inhoud, sal dit u nooit in die steek laat nie.

Ek is nie een wat die buzz ignoreer nie, maar let op my Analytics en meet die impak van hoe ek al hierdie verskillende mediums gebruik. Sodra ek vol vertroue is dat ek die medium tot sy potensiaal benut, besluit ek waar ek my energie moet fokus.

Vir baie jare het dit my altyd na my blog terugbesorg.

2 Comments

 1. 1

  As u nie maatstawwe en meetriglyne vir sekere veldtogte of take opstel nie, soos met die meeste, kan u dan vordering bereik of daarop let. Ek stem saam dat dit altyd verstandig is om 'n nuwe tegnologie te ondersoek en op die hoogte te bly van nuwe ontwikkelings, maar om u gehoor te verstaan, en die maniere en metodes waarop hulle verkies om inligting van u onderneming te ontvang of om in kontak te bly, is gewoonlik goeie aanwysers van watter maniere om met hulle te kommunikeer en u boodskap te versprei.

  Een van die dinge wat ons firma gedoen het, is om seker te maak dat ons die teikengehoor regtig verstaan, wat hul pynpunte is, waarheen hulle hulle wend vir inligting en hulpbronne, ens. Dit help om die manier waarop ons aan hulle bemark, te beïnvloed. As ons 'n tendens in sekere bedrywe ontdek waar hulle meer vertroud is met sekere soorte bemarking, beklemtoon ons dit in ons veldtogte.

  • 2

   Weten is meten! Om te meet is om te weet.

   Jy is dood, Christa! Om u gehoor te ken en die resultate te meet, is die sleutel tot toenemende vordering. Baie dankie vir die deelname aan die gesprek!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.