Internet Explorer heroorweeg die bruikbaarheid daarvan

IE7 het 'n paar sterk punte, maar ek het ook geskryf waarom ek glo dat dit markaandeel verloor en frustrerend is vir die gemiddelde gebruiker om te gebruik ... spesifiek die menu-stelsel wat heel links en regs van die toepassing strek.

Ek het geskryf oor IE7 en dit is verskriklik bruikbaar 'n bietjie meer as 'n maand gelede. Dit blyk dat die Die IE-span het hul strategie heroorweeg met die komende instandhoudingsvrystelling van IE7. Die menubalk sal nou by verstek vertoon word.

Voordat u dink dat ek myself op my rug slaan, moet u weet dat ek am bly dat IE uit die normale grense getree het en 'n nuwe gebruikersparadigma probeer het. My probleem is dat ek nie seker is dat hulle daardie paradigma ooit volledig getoets het voordat hulle dit vrygestel het nie.

Ek dink wel dat dit 'n ongelooflike strategie sou wees vir die span om die lint-koppelvlak en die 'Office Button'-funksie bekend te stel, Imho, 'n fantastiese stap vorentoe ten opsigte van bruikbaarheid in Office 2007. Dit verbeter nie net die bruikbaarheid van die blaaier nie, dit sal dit ook van die kompetisie onderskei, mense bekend maak met die lint-koppelvlak - miskien sal hulle 'n bietjie ekstra gebruik, en dit sal die Microsoft-produk bring meer in lyn met die res van die gesin.

Natuurlik glo ek steeds dat die blaaier wat die kompetisie eerste sal stamp, die blaaier wat die meeste 'out of the box'-gebruikerskoppelvlak-komponente bekendstel. Sonder om af te laai, sou ek programme in 'n datagids, HTML-redakteur, kalenderkomponent, beeldmanipulasie ... met inheemse xhtml-etikette en -style kon programmeer, sou ek toepassings vir daardie blaaier ontwikkel voor enige ander!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.