Ek sweer! Of moet ek?

Paula Mooney het onlangs geskryf inskrywing oor bloggers wat praat. Ek is nuuskierig wat jy dink:

Om eerlik te wees, daar is 'n paar blogs wat ek besoek waar ek dit deurgelees het ... almal is humoristies. Ek sukkel egter om sonder enige duidelike rede op blogs vas te hou. As dit uit woede gesê word, sal ek beslis nie weer terugkom vir 'n tweede besoek nie.

Drie redes waarom u nie op u blog moet praat nie:

 1. U woorde op die internet kan langer wees as wat u sal wees. Dit sou jammer wees as ons onthou dat ons gesels het.
 2. Daar is baie woorde waarvan u waarskynlik nog nooit gehoor het nie ... probeer 'n paar nuwe.
 3. Om te praat kan iemand aanstoot gee, en nie te praat nie sal iemand aanstoot gee nie.

Deel u gedagtes. Word ek bloot 'n inperk? Let wel: geen gesprekke nie!

13 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  Een van die blogs wat ek volg, bevat 'n aansienlike hoeveelheid vloekery. Die persoon is duidelik seergemaak oor die rigting wat sy bedryf inslaan, en dit lyk asof die enigste manier waarop sy gevoelens werklik uitgespreek kan word. Dit lyk asof hy nie in poste wat nie met die industrie verband hou nie vloek nie. Alhoewel ek nie dink dat sy taal gepas is nie, is dit duidelik dat hy gevoelens seergemaak het, en ek kan dit optel uit sy taalkeuse.

  Ek sal nie op my blog vloek nie. Ek wil hê dat diegene wat my inhoud raakloop, op die inhoud moet fokus, nie op die taal wat dit gebruik word nie.

 4. 4

  Om te praat is vir my 'n kans, en ek sien hoe meer en meer vroue vloekwoorde of woorde gebruik, anders sou u op my dag 'n mond vol seep gekry het. Dit lyk asof hulle dink dat dit hulle cool laat lyk, of hulle moet regtig onafhanklik voel om hulle nie te bekommer oor wat mense dink nie. Die meeste mense sal dit nie vir u sê nie; hulle vermy net jou blog! As u nie kan vloek om vloekwoorde op hul blog te gebruik nie, hoef u nie te blog nie. Soos genoem, sal dit langer op soekenjins wees as wat ons wil dink!

 5. 5
 6. 6

  Dankie dat u die bespreking begin het, Doug. Ek gee nie om vloekwoorde te hoor of te lees nie, en sal dit nie self doen nie. Daar is beslis welsprekender maniere om u uit te druk, selfs in woede. As ek 'n blogger lees wat dit een keer doen, sal dit my nie weerhou om terug te kom nie. As dit 'n gewoonte word, sou ek die webwerf vermy.

 7. 7
 8. 8

  Sterling, ek dink die gebruik van vloekwoorde vir spesiale impak wys net hoe min ons die taal of miskien die Engelse taal het. Vir my is daar geen 'gepaste' manier om te vloek of te vloek nie. Dit maak my siek om te hoor hoe mense sekere woorde gebruik soos normaal, elke dag woorde (dit word so vir die kleintjies), as hulle regtig hul eie karakter benadeel.

 9. 9

  En waarom is hierdie woorde aanstootlik? Omdat hulle van die Saksiese of Keltiese tale afkomstig is. As ek sê "copuleer!" of “ontlasting!” niemand raak aanstoot nie. Uiteindelik is dit net 'n rassevooroordeel wat vir 'n millenium gehandhaaf word.

 10. 10

  Ek hou van tyd af, ek gee nie om dit op my blog te doen nie en vir 'n macho-ruff om die kante, arme seun, sweer ek nie veel nie. Ek was onlangs in 'n taverne in Baltimore en twee dames het soveel bewoord en my verwoord. Ek het nie kommentaar gelewer nie, maar dit het my gepla. Ek het gevind dat Paula se wysheid en opregtheid 'n vraag is. As Paula sê dit is nie reg nie, daar het u dit

 11. 11

  JD, sê my man, as hy 'n vrou so hoor praat, laat dit haar klink soos aw .... Dit is net rommel met my, en u hoef dit nie te doen nie. Maar dit lyk asof dit nou die 'neiging' is onder so baie mense, en ek dink nie dit help hulle 'n bietjie nie.

 12. 13

  Ek stem saam dat vloek heeltemal onnodig is vir 99% van die tyd. Daar is egter enkele gevalle waar dit regtig die beste manier is om uit te druk hoe jy oor iets voel. Persoonlik kan ek nie onthou dat ek ooit in 'n blogpos gevloek het nie, maar ek sou dit ook nie uitsluit nie.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.