Die iPad-hype ... waarom jy volgende is

flipboard ipad

flipboard ipadOns het 'n paar mense laat kla dat die blog 'n probleem op die iPad gehad het waar hulle eintlik nie die berigte kon lees nie. Dit was omtrent die tiende persoon wat gekla het oor ons blog en die iPad, en ek het uiteindelik gebreek en 'n paar gekoop. Een is vir my, een vir Stephen, ons ontwikkelaar ... en die ander een is vir een van u gelukkige lesers.

'N Paar dae later is ek heeltemal verslaaf. Die iPad is 'n bietjie swaarder as wat ek gedink het, maar dit sorg vir 'n baie ligter skootrekenaarsak as ek elke aand huis toe gaan. Die definisie van die skerm is wonderlik en die koppelvlak is baie, indien nie presies nie, soos die iPhone. Ek het gespot met die aankoop van een ... dit was 'n mors van geld sonder die telefoon en die kamera (ek het gehoor die kamera verskyn in Maart). Dit was nie.

Ek het al oor geskryf Die Daily en my intrige met hierdie toepassing wat die nuus op 'n baie cool manier lewer, maar die meeste van my liefde vir die iPad is net die manier waarop ontwikkelaars die aanraking en die vaste eiendom benut om 'n baie beter interaksie te bied.

Die voorbeeld wat ek graag wil toon, is Flipboard, 'n toepassing wat al u inhoud op netjies georganiseerde bladsye stoot waardeur u eenvoudig kan blaai. Jy kan ook soos hulle, antwoord op Twitter, stuur of stuur die artikel per e-pos. Die toepassing is so eenvoudig om te gebruik dat ek eintlik teruggekeer het na my RSS-feeds en dit nou elke oggend verslind.

Die sleutel vir bemarkers hier is om te verstaan ​​dat gebruikersinteraksie weer met u webwerf verander. Ek verwag nie dat almal 'n unieke gebruikerskoppelvlak sal optimaliseer net vir iPad nie (alhoewel ons dit nou ondersoek), maar ek sal aanbeveel dat u meer doen as om u webwerf op een van hierdie toestelle leesbaar te maak. As iPad-gebruiker is ek amptelik verveeld met die tipiese webwerf en ek is op soek na die volgende uitstekende gebruikerservaring.

Hierdie week se wenner

Hierdie week het curiousmeboston @_______ gewen! Ons wag om van hulle te hoor om te sien watter prys hulle wil kies. Daar is nog baie pryse beskikbaar - insluitend Vormstapel - bou vorms maklik aanlyn, Vontoo - stuur stemherinneringe, en Tonteldoos bou, bied en hou voorstelle maklik aanlyn!

5 Comments

 1. 1

  Doug, welkom by die partytjie!

  Terwyl ek 'n vroeë bekeerling was (en steeds van die ding hou), het ek die krag verstaan ​​van wat geskep is toe my 74-jarige pa een voor my bestel het ... en oorweeg nou 'n ander omdat een nie genoeg is vir sy twee-persoon huishouding. Net nog 'n voorbeeld van uitstekende industriële ontwerp tesame met kreatiewe ontwikkeling. Net soos die iPhone, is die sagteware die sagteware en die feit dat die ervaring voortdurend verbeter kan word deur beter toepassings.

  The Daily is 'n goeie voorbeeld van hierdie herhalende proses. Alhoewel dit baie cool, nuut en nie heeltemal soos iets anders beskikbaar is nie, is daar nog baie ruimte vir verbetering (te stadig, opdaterings neem te lank, ens.) Maar die feit is dat dit * sal verbeter , wat die algehele ervaring met die toestel ook beter maak. Prettige goed!

  / Jim

 2. 2

  Toe die iPad vir die eerste keer bekendgestel is, het ek dit mondelings uitmekaar geruk vir almal wat wou luister. Apple en Steve Jobs het regtig geglo dat hulle netbooks nutteloos sou maak?

  Na onlangse praktiese ervaring is ek egter 'n bekeerling. Die UI-ervaring is wonderlik en ontwikkelaars het pragtige, slanke programme geskep om die beste funksies van die iPad te benut.

  Terwyl ek sal wag tot weergawe 2, gaan ek die spit byt en self een koop, sodat ek ook deel kan wees van die gawe skare. 🙂

 3. 3

  Toe die iPad vir die eerste keer bekendgestel is, het ek dit mondelings uitmekaar geruk vir almal wat wou luister. Apple en Steve Jobs het regtig geglo dat hulle netbooks nutteloos sou maak?

  Na onlangse praktiese ervaring is ek egter 'n bekeerling. Die UI-ervaring is wonderlik en ontwikkelaars het pragtige, slanke programme geskep om die beste funksies van die iPad te benut.

  Terwyl ek sal wag tot weergawe 2, gaan ek die spit byt en self een koop, sodat ek ook deel kan wees van die gawe skare. 🙂

 4. 4

  Goeie beskrywing van Flipboard, dit is 'n wonderlike toepassing. Goeie punt om seker te maak dat u webwerf op 'n iPad leesbaar is, nie seker dat almal daaraan sal dink nie.

 5. 5

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.