Die iPad-hype ... waarom jy volgende is

flip board ipad

flip board ipadOns het 'n paar mense laat kla dat die blog 'n probleem op die iPad gehad het waar hulle eintlik nie die berigte kon lees nie. Dit was omtrent die tiende persoon wat gekla het oor ons blog en die iPad, en ek het uiteindelik gebreek en 'n paar gekoop. Een is vir my, een vir Stephen, ons ontwikkelaar ... en die ander een is vir een van u gelukkige lesers.

'N Paar dae later is ek heeltemal verslaaf. Die iPad is 'n bietjie swaarder as wat ek gedink het, maar dit sorg vir 'n baie ligter skootrekenaarsak as ek elke aand huis toe gaan. Die definisie van die skerm is wonderlik en die koppelvlak is baie, indien nie presies nie, soos die iPhone. Ek het gespot met die aankoop van een ... dit was 'n mors van geld sonder die telefoon en die kamera (ek het gehoor die kamera verskyn in Maart). Dit was nie.

Ek het al oor geskryf Die Daily en my intrige met hierdie toepassing wat die nuus op 'n baie cool manier lewer, maar die meeste van my liefde vir die iPad is net die manier waarop ontwikkelaars die aanraking en die vaste eiendom benut om 'n baie beter interaksie te bied.

Die voorbeeld wat ek graag wil toon, is Flipboard, 'n toepassing wat al u inhoud op netjies georganiseerde bladsye stoot waardeur u eenvoudig kan blaai. Jy kan ook soos hulle, antwoord op Twitter, stuur of stuur die artikel per e-pos. Die toepassing is so eenvoudig om te gebruik dat ek eintlik teruggekeer het na my RSS-feeds en dit nou elke oggend verslind.

Die sleutel vir bemarkers hier is om te verstaan ​​dat gebruikersinteraksie weer met u webwerf verander. Ek verwag nie dat almal 'n unieke gebruikerskoppelvlak sal optimaliseer net vir iPad nie (alhoewel ons dit nou ondersoek), maar ek sal aanbeveel dat u meer doen as om u webwerf op een van hierdie toestelle leesbaar te maak. As iPad-gebruiker is ek amptelik verveeld met die tipiese webwerf en ek is op soek na die volgende uitstekende gebruikerservaring.

Hierdie week se wenner

Hierdie week het curiousmeboston @_______ gewen! Ons wag om van hulle te hoor om te sien watter prys hulle wil kies. Daar is nog baie pryse beskikbaar - insluitend Vormstapel - bou vorms maklik aanlyn, Vontoo - stuur stemherinneringe, en Tonteldoos bou, bied en hou voorstelle maklik aanlyn!

5 Comments

 1. 1

  Doug, welkom by die partytjie!

  Terwyl ek 'n vroeë bekeerling was (en nog steeds van die ding hou), het ek werklik die krag verstaan ​​van wat geskep is toe my 74-jarige pa een bestel het voordat ek dit gedoen het ... en oorweeg nou 'n ander omdat een nie genoeg is vir sy tweepersoon huishouding. Net nog 'n voorbeeld van uitstaande industriële ontwerp tesame met kreatiewe ontwikkeling. Soos die iPhone, is die coolste kenmerk die sagteware en die feit dat die ervaring voortdurend verbeter kan word deur beter toepassings.

  The Daily is 'n goeie voorbeeld van hierdie iteratiewe proses. Alhoewel dit baie gaaf, nuut en nie heeltemal soos enigiets anders beskikbaar is nie, is daar nog baie ruimte vir verbetering (loop te stadig, opdaterings neem te lank, ens.) Maar die feit is dat dit *sal* aanhou om beter te word , wat die algehele ervaring met die toestel ook beter maak. Prettige goed!

  /Jim

 2. 2

  Toe die iPad die eerste keer bekend gestel is, het ek dit verbaal uitmekaar geruk vir enigiemand wat sou luister. Apple en Steve Jobs het regtig geglo dat hulle netboeke nutteloos sou maak?

  Na onlangse praktiese ervaring is ek egter 'n bekeerling. Die UI-ervaring is wonderlik en ontwikkelaars het pragtige, slanke toepassings geskep om die iPad se beste kenmerke te benut.

  Terwyl ek sal wag tot weergawe 2, gaan ek vasbyt en self een koop, sodat ek ook deel van die koel skare kan wees. 🙂

 3. 3

  Toe die iPad die eerste keer bekend gestel is, het ek dit verbaal uitmekaar geruk vir enigiemand wat sou luister. Apple en Steve Jobs het regtig geglo dat hulle netboeke nutteloos sou maak?

  Na onlangse praktiese ervaring is ek egter 'n bekeerling. Die UI-ervaring is wonderlik en ontwikkelaars het pragtige, slanke toepassings geskep om die iPad se beste kenmerke te benut.

  Terwyl ek sal wag tot weergawe 2, gaan ek vasbyt en self een koop, sodat ek ook deel van die koel skare kan wees. 🙂

 4. 4

  Goeie beskrywing van Flipboard, dit is 'n wonderlike toepassing. Goeie punt om seker te maak dat jou webwerf leesbaar is op 'n iPad, nie seker dat almal daaroor sal dink nie.

 5. 5

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.