Ek het sopas $ 1000 na Noag gestuur!

Jammer vir die laat lopie hieroor! Ons het 'n lys van die inskrywings gestuur na Ade met elke inskrywing 'n ewekansige nommer (gebruik die RAND-funksie in Excel en sorteer dan die kolom). Ons het toe Hannes kies 'n ewekansige nommer binne die 108 inskrywings sodat Hannes nie weet wie die wenner sou wees nie. Die wenner van die $ 1,000 geskenk was Noah op wpstar.com!

wpster

Om die Paypal-transaksiekoste te dek, het ek eintlik $ 1,040 XNUMX aan Noah gestuur! Baie geluk Noah! Die res van die pryse sal ook op pad wees!

7 Comments

 1. 1
 2. 2

  Dit is vir my 'n groot verrassing aangesien ek die hele dag siek was! Ek sou sê dit is 'n motivering om u blog meer gereeld te lees, maar ek lees al amper elke berig. Dankie dat u 'n wonderlike wedstryd gehou het en ek hoop dat u en u borge ook gelukkig is.

  Hierdie soort dinge help my regtig om my blogleestyd aan my vrou te regverdig 🙂

 3. 3

  Baie geluk Noah! Ek het net skakels vir u gestuur vir die ekstra pryse.

  Dit was 'n prettige wedstryd - ek sien uit na u volgende wedstryd Doug 😉

 4. 4
  • 5

   Hallo Maria,

   Dit het alles aan die pryswenner toegeken! Die volgende wedstryd gaan beslis die eerste, tweede, derde prys hê ... Ek dink nie hierdie wedstryd het soveel aandag getrek met slegs 1 wenner nie. (Maar dit het Noag gelukkig gemaak!)

   Doug

 5. 6

  Oooh ok! Ek het toe verkeerd verstaan.

  Ek hoop dat u dit vir u volgende wedstryd ook makliker sal maak om deel te neem. Dit is nie baie bemoedigend om tien borge te hê om oor te skryf nie. Natuurlik wil ons almal ekstra inskrywings hê, maar vir dinge wat ook effektiewer vir u kan wees, soos om u duime te gee oor die US, om in te teken op u feed, u te bevoordeel op Technorati, ens.

  My opinie wel. 🙂

 6. 7

  Goeie pos. U maak 'n paar goeie punte wat die meeste mense nie heeltemal verstaan ​​nie.

  'Jammer vir die laat lopie hieroor! Ons het 'n lys van die inskrywings na Ade gestuur met elke willekeurige nommer (gebruik die RAND-funksie in Excel en sorteer dan die kolom). Ons het Hannes toe 'n ewekansige nommer in die 108 inskrywings laat kies, sodat Hannes nie sou weet wie die wenner sou wees nie. Die wenner van die $ 1,000 geskenk was Noah by wpstar.com! ”

  Ek hou van hoe jy dit verduidelik het. Baie behulpsaam. Dankie.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.