Ek het sopas $ 1000 na Noag gestuur!

Jammer vir die laat lopie hieroor! Ons het 'n lys van die inskrywings gestuur na Ade met elke inskrywing 'n ewekansige nommer (gebruik die RAND-funksie in Excel en sorteer dan die kolom). Ons het toe Hannes kies 'n ewekansige nommer binne die 108 inskrywings sodat Hannes nie weet wie die wenner sou wees nie. Die wenner van die $ 1,000 geskenk was Noah op wpstar.com!

wpster

Om die Paypal-transaksiekoste te dek, het ek eintlik $ 1,040 XNUMX aan Noah gestuur! Baie geluk Noah! Die res van die pryse sal ook op pad wees!

7 Comments

 1. 1
 2. 2

  Wel, dit is 'n groot verrassing vir my aangesien ek die hele dag siek by die huis was! Ek sou sê dit is motivering om jou blog meer gereeld te lees, maar ek het reeds omtrent elke plasing gelees. Dankie dat jy 'n wonderlike kompetisie gehou het en ek hoop dat jy en jou borge ook gelukkig is.

  Hierdie soort ding help my regtig om my blog-leestyd aan my vrou te regverdig 🙂

 3. 3

  Baie geluk Noah! Ek het sopas vir jou skakels gestuur vir die ekstra pryse.

  Dit was 'n prettige kompetisie – ek sien uit na jou volgende kompetisie Doug 😉

 4. 4
  • 5

   Hallo Maria,

   Dit het alles aan die hoofpryswenner gegaan! Volgende kompetisie gaan ek beslis eerste, tweede, derde pryse hê... Ek dink nie hierdie kompetisie het soveel aandag getrek met net 1 wenner nie. (Maar dit het Noag gelukkig gemaak!)

   Doug

 5. 6

  Oooo ok! Ek het toe verkeerd verstaan.

  Ek hoop dat jy dit vir jou volgende kompetisie ook makliker sal maak vir mense om in te skryf. Om 10 borge te hê om oor te skryf, is nie baie bemoedigend nie. Natuurlik wil ons almal ekstra inskrywings hê, maar vir dinge wat ook vir jou meer effektief kan wees, soos om jou thumbs up te gee oor die US, in te teken op jou feed, jou op Technorati te gee, ens.

  My opinie wel. 🙂

 6. 7

  Goeie pos. Jy maak 'n paar goeie punte wat die meeste mense nie ten volle verstaan ​​nie.

  “Jammer vir die laat loop hieroor! Ons het 'n lys van die inskrywings na Ade gestuur met elke inskrywing wat 'n ewekansige nommer geassosieer het (deur die RAND-funksie in Excel te gebruik en dan die kolom te sorteer). Ons het toe vir Hannes 'n ewekansige nommer in die 108 inskrywings laat kies sodat Hannes nie sou weet wie die wenner sou wees nie. Die wenner van die geskenk van $1,000 XNUMX was Noah by wpstar.com!”

  Ek hou van hoe jy dit verduidelik het. Baie behulpsaam. Dankie.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.