Sosiale Media Marketing

Ek het skuld op sosiale media

douglas karr skuldEk het skuld. Nee - dit is nie skuld dat ek 'n paar dollar op 'n voorraadfoto moes spandeer in plaas van 'n foto van myself te neem nie. Dit is skuld dat ek nie aan my sosiale netwerke deelgeneem het nie.

Google+ het nie gehelp nie. Dit wil nou voorkom asof ek in vyf heelal moet praat, eerder as in die vier '... my blog, Facebook, LinkedIn en Twitter. Ek het pas by Spotify ingeskryf ... en ek het gehoor dat Pandora binnekort 'n sosiale netwerk begin. Ek bestuur ook 'n sosiale netwerk vir Navy veeartse.

Ugh.

'N Kombinasie van tonne werk en siek wees die afgelope paar weke hou my skuldig ... Ek praat nie met u nie. Ek hou nie kontak met jou nie. Ek doen nie my deel om u te help om belangstelling in my te hou nie. Ag seker ... ek het 'n crapload van computeranimatie om u geïnteresseerd te hou ... en 'n paar waardige skakels hier en daar om oor kommentaar te lewer. Maar ek weet dat ek nie genoeg doen om jou te behou nie.

Die skuld maak my dood.

Ek maak eintlik nie 'n grap nie. Ek wil hê dat u moet weet, want u gaan miskien dieselfde deur. Ek hoor mense vra my heeltyd: "Hoe vind u die tyd?". Dis nie maklik nie. In werklikheid - tussen siek wees, oorsee gaan, huise trek, vader wees, redenaars hou, die radioprogram uitvoer, ontwikkeling doen, oproepe doen, skryf vir publikasies en die uitvoering van die kontrakte wat ons met kliënte het ... nie tred hou nie. Dankie tog dat ek my kollegas, vriende en klante en vooruitsigte het wat my uithou.

Meh.

Die eerste ding om te gaan, was dus die strategie wat my gebring het tot waar ek is ... my sosiale teenwoordigheid. Voorlopig weet ek dat ek 'n klein slag kan slaan en terugspring. Maar as ek voortgaan met die verlies aan momentum, sal dit 'n negatiewe uitwerking hê op alles wat ek doen. Ek sal beter doen. Ek belowe. Moet my nog nie verlaat nie - u het die afgelope tyd nie die beste van my gesien nie en ek kan u verseker dat daar binnekort 'n paar goeie dinge gaan kom! Hou vas.

Sug.

Weereens ... jammer oor die foto. Ek het nie tyd gehad om deur die voorraadfoto-webwerwe te gaan nie. Dit is 10:40. Ek gaan nou huis toe.

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en erkende kenner van digitale transformasie. Doug is 'n Hoofspreker en bemarking van openbare spreker. Hy is die VP en medestigter van Highbridge, 'n onderneming wat spesialiseer in ondernemingsondernemings om hul tegnologie-belegging digitaal te transformeer en te maksimeer met behulp van Salesforce-tegnologieë. Hy het digitale bemarkings- en produkstrategieë vir Dell Technologies, GoDaddy, Sales Force, Webneigings, en SlimFOKUS. Douglas is ook die skrywer van Korporatiewe blogging vir dummies en mede-outeur van Die beter sakeboek.

7 Comments

  1. Ek het sleg gevoel vir jou so ek het jou foto afgelaai en toe na iStockPhoto opgelaai. So nou *is* dit 'n voorraadfoto! (graag natuurlik)

  2. Ek het sleg gevoel vir jou so ek het jou foto afgelaai en toe na iStockPhoto opgelaai. So nou *is* dit 'n voorraadfoto! (graag natuurlik)

  3. Ek het sleg gevoel vir jou so ek het jou foto afgelaai en toe na iStockPhoto opgelaai. So nou *is* dit 'n voorraadfoto! (graag natuurlik)

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Terug na bo knoppie