Miskien is jy net nie goed hierin nie

ballet

Af en toe word u geseën deur iemand wat die tyd neem om u te bedank nadat u 'n toespraak gehou het. Ek grap met mense wat my vertel hoe wonderlik 'n sessie was deur hulle te laat weet dat ek nog nooit goed met ballet was nie. Dit kry altyd 'n laggie, maar daar is 'n storie daaragter.

Ek hou van dans.

My ma het my die grootste deel van my kinderjare laat tap- en jazzlesse neem. Gelukkig kon ek die feit vir die meeste van my vriende verberg. Ek het ook twee dorpe van die ateljee skoolgegaan, so ek hoef my nooit te bekommer dat iemand by 'n voordrag opdaag en my herken in my paillietvest en lakleerkraanskoene nie.

Skommel, hop, stap.

Terug na die punt. Sommige mense dans eenvoudig nie goed nie. My seun het byvoorbeeld 'n ongelooflike ritme. Hy speel 'n klomp instrumente en meng musiek wat ongelooflik klink. Maar sit hom op 'n dansvloer en hy lyk asof hy 'n pou is met 'n verstuite enkel wat 'n aanval kry. (Jammer Bill, ek is nog steeds lief vir jou!) Gelukkig vir ons almal, insluitend sy wonderlike vriendin, is hy baie goed in wiskunde. Hy is regtig baie goed in wiskunde.

Pirouette.

Ok ... hier is die punt. Sommige mense suig aan Twitter, ander suig aan Facebook en nog meer suig hulle aan blogging. Hou op om hulle te laat doen waarvoor hulle nooit goed sal wees nie. Sommige maatskappye is in dieselfde bootjie. Hulle is nie goed daarmee nie ... hulle sal nooit ooit goed daarmee wees nie. Hou op om hulle te probeer bespreek. Laat hulle aanhou doen waarvoor hulle regtig goed is.

Ek is nie goed in ballet nie.

In werklikheid het ek nog nooit ballet probeer nie. En gelukkig sal ek my nie probeer om dit te probeer nie. As u aan Twitter suig, belê u tyd elders. As u aan Facebook suig, hou op om mense se mure te verstop met wedstryde oor watter soort dieretuin u lyk. As u suig om te blog, gaan soek iemand wat goed is daarmee en laat hulle die inhoud skryf.

Slaan oor, spring, et grand plié.

Miskien is jy net nie goed met hierdie sosiale media-dinge nie. Dit is goed, ek is seker dat jy goed is in iets anders. As u sosiale media die beste kans gegee het en nêrens kom nie, gaan doen dit eerder.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.