Ek kies Indy! in The Indianapolis Star

Ek kies Indy!John Ketzenberger het 'n mooi geskryf artikel on Ek kies Indy! in die Indianapolis Star van vandag.

Wat cool is, is dat die webwerf pas gebeur het. Aangesien die staat net $ 90,000 betaal het vir die slagspreuk "Restart Your Engines", is dit verfrissend om 'n goeie, gratis idee te sien. - John Ketzenberger

Om hierdie rede het ek en Pat Coyle die webwerf begin. Daar is meer as 'n miljoen verhale daarbuite oor waarom mense in Indianapolis kies, en ons dink dat dit belangrik is om mense wat ons nie eens op die kaart sien nie, dit te laat hoor. Dit is ook 'n wonderlike eksperiment vir die blogosfeer ... Ek weet nie of iemand anders so iets gedoen het om hul plaaslike streek te bevorder nie.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.