Ek het my Basecamp-rekening vandag gekanselleer

basiskamp1

Base CampIn die verlede was ek 'n aanhanger van 37 Seine. Ek glo dat hulle hul dag vooruit was met die ontwerp en eenvoud van gebruikerskoppelvlakke. Hul boek, Aan Real, het steeds 'n impak op hoe ek produkvereistes ontwikkel, ontwerp en bou. Ek gebruik 'n Base Camp het rekening gehou en verskeie van my projekte en kliënte daar sedert verlede somer opgespoor.

Tydens die lees van die 37 Seine blog die afgelope jaar, het ek opgemerk dat die toon van die blog dramaties verander het, meer oordeelkundig en eindig in plaas van nuuskierig en verkennend. As voorbeeld, hierdie pos. 37 Seine wys aanlyn- of aflyn-toepassings heeltemal af met die uitgangspunt dat konneksie iets is wat ons almal oral sal hê. Hier is my opmerking wat ek op die blog geskryf het:

Die perspektief wat u hierna kyk, is so eng dat ek regtig geskok is as 'n aanhanger van 37 seine. U meng aanlyn- en vanlyn-funksies met internetverbinding.

Dit is nie 'n kwessie van verbintenis nie, dit is 'n kwessie van hulpbronbestuur. As ek 'n toepassing kan hê wat die hulpbronne van 'n skootrekenaar net so effektief as dié van 'n bediener benut, sowel as die gebruik van bandwydte tussen die twee, kan dit 'n fantastiese gebruikerservaring vir alle betrokkenes skep.

Ek het ook 'n opmerking bygevoeg dat die gebruik van die f-bom absoluut onnodig was. In 'n peiling wat ek op my blog gedoen het, het ongeveer 40% van die antwoorde gesê dat hulle nie van die gebruik van praatjies op die internet hou nie. In baie berigte het ek dit op 'n humoristiese manier gesien ... maar in die 37 seine-blog was dit konfronterend ... aan my, die leser wat dalk nie met hulle saamstem nie. Dit was oneerbiedig. Moet my nie verkeerd verstaan ​​nie, ek praat (te veel). Maar ek doen dit nie op my blog waar ek probeer om kontak met my lesers te maak eerder as om hulle te vervreem nie.

Vloekery is nie die rede waarom ek my kanselleer nie Base Camp Rekening vandag egter. Van die 12 gebruikers wat ek gehad het, was ek die enigste wat Basecamp eintlik gebruik het. Ek dink een ander vriend van my het 'n enkele taak gedoen, behalwe dat ek die laaste jaar die enigste gebruiker was (en ek het die rekening betaal). Imho, die werklike toets van die bruikbaarheid van 'n toepassing is of mense dit werklik gebruik. My kliënte en medewerkers het nie. Ek dink hulle het dit vermy omdat dit nie so gebruikersvriendelik was nie.

Dit is egter ook nie die rede waarom ek gekanselleer het nie. 'N Paar dae gelede het hul blog weer 'n bietjie onkunde bekendgestel: Mense blaai nie ... e-posse nie. Miskien moes hulle met die 6,000 kliënte wat ons bedien, gesels het wat ongelooflike omskakelings- en deursyferings op goed ontwerpte e-posse kry wat u moet blaai. Die teorie 'Bo die vou' staan ​​nog steeds - die inligting wat lesers sien as hulle die eerste keer 'n e-pos open, is wat hulle betrek. Dit beteken egter NIE dat hulle nie blaai nie! Dus - sonder enige gegewens om hul belaglike stelling te ondersteun, sal die lesers van die Signals vs. Noise-blog hulle nou glo en e-posse skryf wat nie informatief, nuttig, goed ontwerp is nie, ensovoorts ... alles omdat 'n blog aan hulle gesê het dat dit die besliste is antwoord.

Die rede waarom ek my Basecamp-rekening gekanselleer het, is dat ek vertroue in 37 seine verloor het. Ek is nie seker of dit arrogansie is as gevolg van die groei en sukses van hul onderneming nie, maar hul gloed het gefluister. Ek hou nog steeds van die eenvoudige funksies van hul toepassings ... maar dit lyk asof die toepassings in die geheel nie die landskap verander soos in die verlede nie. Sien jou later, 37! Dit was lekker terwyl dit geduur het.

Ironies genoeg het ek oorgeskakel na iGTD, 'n lessenaarprogram.

88 Comments

 1. 1
 2. 2

  Ek stem saam dat dit nie nodig is om in blogs te vloek nie, as jy nie jou punt kan oorkom sonder om te vloek nie, dan is dit nie so sterk 'n punt nie.

  Dit lyk of dit daar geplaas is om reaksie te kry, want ek het opgemerk dat daar byna 200 opmerkings in die 37 seine-blog was.

  • 3

   Stephen – het ingestem. Met betrekking tot vloek, is dit die respek deel wat ek nie verstaan ​​nie. Met 'n bietjie talent kan jy steeds iemand skok, eerlik en deursigtig wees, maar steeds respekvol bly. Ek verstaan ​​nie hoe vloek ooit werklik 'n maatskappyblog kan bevoordeel nie.

 3. 4

  Ek het gereeld die 37Signals-blog gelees, maar het te gefrustreerd geraak daarmee en die mense daaragter. Slim mense, en ek het hul fokus op eenvoud en fokus op die gebruiker waardeer. Maar – soortgelyk aan wat jy opgemerk het – het die klem op die blog meer van eksklusiwiteit en absolutisme geword (“ons is reg, almal anders is net dom”), en ek het dit neerhalend en irriterend gevind.

  IMHO, die mense agter 37Signals het geswig voor iets wat vandag oënskynlik al te algemeen is ... die aanname dat, wel, omdat ONS maatskappy geslaag het, dan is ons manier van dinge doen die regte manier EN almal kan ons sukses herhaal deur ons metodes te leer.

  Hogwash. Daar is skokkend baie uitstaande briljante mense en wonderlike maatskappye wat opgevlam het as gevolg van slegte geluk of slegte tydsberekening sowel as verstommende moroniese mense en walglike maatskappye wat geslaag het as gevolg van pure geluk en goeie tydsberekening. Net te veel mense wat oor die algemeen verbande en oorsake aanvaar waar geen logies bestaan ​​nie.

  Ek verkies die meer nederige benadering: Hier is wat ons gedoen het, hier is wat ons maatskappy gedoen het … neem daaruit wat jy wil. Miskien sal dit wonderlik vir jou werk, miskien is dit 'n aaklige opsie vir jou firma ... jy weet die beste.

  • 5

   Goeie punte, Adam.

   Ek dink een van die lesse hiervan is dat 'n blog beide 'n seën of 'n vloek vir jou maatskappy kan wees. As jy 'n gek is ... dan sal jou blog dit waarskynlik openbaar. Mense hou nie daarvan om met skelms te werk nie. Die toon van hul blog het my regtig afgeskakel vir hul hele maatskappy.

   Wat interessant is, is om die laaste maand se inskrywings te lees en dit te vergelyk met die boek, Getting Real. Die toon is so anders in hul nederige begin.

 4. 6

  Ek is bly om te sien dat ek nie die enigste persoon is wat gevind het dat hul kliënte nie net nooit Basecamp gebruik het nie, maar ook nooit daarby sou aanmeld nie.

 5. 7

  @Adam:

  Dit is asof jy my gedagtes gelees het en dit dan op 'n baie meer bondige manier neergeskryf het as wat ek kon hê.

  Ek het ook 'n paar maande gelede by 37's afgeteken weens hul 'ons is reg, almal anders is verkeerd – kyk na ons, is ons nie fantasties nie'-houding. Hartseer, regtig. Hulle is ongetwyfeld talentvolle mense.

 6. 8

  Neem ook kennis dat hulle Mark Hurst/Good Experience in die verlede aangehaal het, en ek glo by sy Gel Conference gepraat het. Die Goeie Ervaring-nuusbrief is een van die langste e-posse wat ek ontvang ... en ek blaai gewoonlik deur elke woord daarvan.

 7. 9

  Enkele punte: Ek stem heeltemal saam met die verandering van toon, en het ook ontsteld daaroor geraak. Ek lees beslis nie elke dag SvN met die entoesiasme wat ek voorheen was nie. Ek wil egter 'n paar teenpunte aanbied:

  1. Jy klink nie soos die teiken Basecamp-kliënt nie, veral as jy die funksionaliteit daarvan kan vervang met 'n alleenstaande rekenaartoepassing. En as jou kliënte nie aanmeld nie, kry hulle waarskynlik hul PM-behoeftes elders gevul.

  2. Re: vloek, dit is hul blog. Wat my betref, sal ek eerder reguit eerlike inhoud hê as die witgekalkte kak wat jy oral lees.

  3. Ek het gedink hulle is nie duidelik nie, ek dink hulle verwys spesifiek na registrasie-/bekendstelling-e-posse, nie e-posbemarking in die algemeen nie. Onthou een van hul doelwitte is om so winsgewend moontlik te wees en gebruikersfrustrasie te verminder deur ondersteuningsbehoeftes uit te skakel waar nodig. As hulle dit plaas, het hulle waarskynlik baie ondersteuningsversoeke gesien van mense wat nie die e-posse wat aan hulle gestuur is, volledig gelees het nie. Ek is nie seker watter aansporing hulle het om hier te lê nie. En jou reaksie tref my as *effens* defensief en van die POV van 'n e-posbemarker (korrigeer my as ek verkeerd is).

  – SirZ

  • 10

   Hallo SirZ! Alle goeie punte, laat ek reageer:

   1. Miskien. Ek het net na 'n rekenaartoepassing gegaan totdat ek 'n ander gedeelde projekbestuur-/produkbestuurinstrument kan vind. Ek glo wel daar moet 'n wonderlike toepassing daar buite wees om met kliënte te deel – ek is net vol vertroue dat Basecamp nie dit is om te oordeel op die reaksie van my kliënte nie. E-pos was steeds die primêre manier om doendinge, projekdoelwitte, dokumente, ens.

   2. Ek is almal vir deursigtigheid, maar jy kan jou punt oordra sonder om te vloek. My punt hieroor is dat dit onnodig is en sal vervreem sommige mense wat dalk van jou produkte en jou maatskappy hou. Dit is bloot 'n hoflikheid uit respek.

   3. Jy is heeltemal korrek, my reaksie is verdedigend as 'n e-posbemarker. Die IT-wêreld is geneig om e-poskommunikasie in twee groepe te verdeel: operasioneel en bemarking. As hulle punt is dat operasionele e-posse nie gerol moet word nie, moet hulle 'n basis vir daardie mening verskaf. Om dit bloot te stel, maak dit nie waar nie.

   Gebaseer op ons kliënte, lyk die werklikheid baie anders. Ek het nie soliede data om my opposisie te ondersteun nie, maar my persoonlike ervaring is heeltemal die teenoorgestelde. 'n Operasionele e-pos oor hoe om te registreer is 'n perfekte plek om lang kopie HTML te gebruik met skermkiekies, beskrywings en ander wonderlike ontwerppraktyke. Ek kan dalk redeneer dat 'n operasionele e-pos 'n baie beter plek is om te blaai as 'n bemarkings-e-pos, aangesien die intekenaar eintlik verwag om die kommunikasie te kry!

   Dit is ook die perfekte geleentheid vir meer- en kruisverkoopgeleenthede. Jy het 'n betrokke kliënt wat dalk addisionele produk- of diensaanbiedinge waardeer op grond van die inhoud van die e-pos wat jy stuur.

   Dankie vir die kommentaar!

   • 11

    'n Fantastiese aanlynoplossing wat u self kan huisves (of hul gasheerdiens kan gebruik), is Copper Project. Dit het drie geure wat inkrementeel duurder word, afhangende van jou behoeftes. Ek vind dat die Standaard weergawe in 90% van my gevalle uitstekend werk.

    Ek het die Basecamp-proef gedoen en eerlikwaar, dit het nie die belofte nagekom dat al die ophef my laat glo het dit sou nie. Ek sukkel steeds om hulle ook te laat ophou om my kredietkaart te faktureer en hulle is nie vreeslik behulpsaam van hul kant af nie.

    Kliëntediens is nie deel van 37Signals-leksikon nie, wat ek nogal hartseer vind omdat hulle so 'n groot golf van groot PR en algemene welwillendheid gery het. Deur hierdie blog en ander te lees, blyk dit dat hulle hul persepsie in die mark begin erodeer het. net hartseer.

    • 12

     Net 'n opdatering. David Heinemeier Hansson het die twee maande se kredietkaartheffings wat ek betwis het baie genadiglik terugbetaal. Ek dink net die proses was baie moeiliker as wat dit moes wees.

     Ek hoop hulle verstaan ​​wat hulle vir ons verteenwoordig. 37Signals het regtig een van die plakkaatkinders/-maatskappye vir die web2.0-beweging geword en dit sal jammer wees om te sien dat daardie beeld besoedel is.

     Hier is 'n paar tesisse uit die Cluetrain-manifes wat besonder relevant lyk ...

     18 Maatskappye wat nie besef dat hul markte nou van persoon tot persoon genetwerk is nie, wat gevolglik slimmer word en diep in gesprek is, mis hul beste geleentheid.

     21 Maatskappye moet ligter raak en hulself minder ernstig opneem. Hulle moet 'n sin vir humor kry.

     89 Ons het werklike krag en ons weet dit. As jy nie mooi die lig sien nie, sal daar 'n ander uitrusting kom wat meer oplettend, interessanter, lekkerder is om mee te speel.

     95 Ons word wakker en skakel met mekaar. Ons kyk. Maar ons wag nie.

     …en van Nordstroms …

     Maak dinge reg met kliënte of jy sal links wees

  • 13
 8. 14

  Ek is 'n groot gelowige van 37Signals sedert hul boek en het gedink dat hul hooftoespraak verlede jaar by SXSW uitstekend was. Dit gesê, ek het gedink dat ek die enigste een was wat Basecamp minder as perfek gevind het. Ek gebruik dit steeds elke dag, maar ek begin dit vrees in plaas daarvan om verlig te voel dat ek die boeie van my rekenaartoepassings gebreek het. Wat die toon van hul blog betref, kan ek nie regtig kommentaar lewer nie aangesien ek net 'n semi-gereelde leser is, maar ek voel sterk dat enige iemand wat vloek in 'n "professionele" omgewing te hard probeer om met die koel te speel kinders.

 9. 15

  Ek was self verbaas om te sien hoe hulle die F-bom in hul pos gebruik. Soos jy so korrek gesê het, is dit ooglopend onnodig, en uiteindelik net jeugdig. Die "cool" faktor om anti-establishment te wees, het lank gelede begin dun word. In dieselfde tevergeefs dat dit hul blog is, soos SirZ uitgewys het, dink ek in elk geval niemand sê dat hulle nie die reg het om dit te doen nie, maar dit maak dit nie verstandig nie, en ook nie Ek moet dit persoonlik aanvaar.

  Hulle boek was vir my 'n grap. Retoriek van individue wat dapper was ter wille van vrymoedigheid. Die meeste pioniers in alle industrieë loop beslis nie saam met die hoofstroom nie, maar die f-off-houding is belaglik. Nee, om eenvoudig te wees ter wille van eenvoudig is NIE ALTYD 'n goeie idee nie.

  Ek was ook nog altyd gepla deur hul aspirasies vir Rails, of gebrek daaraan vir die saak. 37 Signals het by verskeie geleenthede verklaar dat hulle nie wil hê dat Rails hoofstroom of "te suksesvol" moet wees nie, en die fanboys eet dit op. Sekerlik ... op 'n hoofvlak kan dit lekker wees ... maar kom ons wees pragmaties. Een van die grootste uitdagings waarmee Ruby en veral Rails-ontwikkelaars te kampe het, is die relatiewe skaarsheid van omgewings wat maklik opgestel is vir hulle om te gebruik. Ruby het net nie die alomteenwoordigheid wat PHP, of selfs Python het nie. Alhoewel ontwikkeling dalk 'n stokperdjie is, doen ek dit hoofsaaklik om geld te maak. Ek is gelukkig dat ek kan doen waarvoor ek lief is vir 'n lewe, maar ek moet steeds die rekeninge betaal en die kinders kos gee. Om mense te vra om sulke geloof, moeite en hulpbron in iets te sit, en dan vir hulle te sê dat jy nie wil hê dit moet so suksesvol wees as wat dit kan wees nie ... om sodoende die winsgewendheid van die gebruik daarvan te maksimeer ... lyk vir my soos 'n smul.

  37 Seine is lank gelede deur hubris vergiftig. Ek is verbaas dat dit mense so lank geneem het om dit te begin sien. Hulle bestaan ​​hoofsaaklik as 'n bemarkingsmasjien vir hulself.

 10. 16

  Nog een ding wat ek wou uitwys SirZ. Ongeag Karr se hoedanigheid as 'n e-posbemarker, ek sal nie sy menings reguit diskrediteer nie. Erken ook dat dit hom wel 'n insig en kennis van die bedryf gee en wat meer effektief is as ander, insluitend jouself, en moontlik 37 Seine. Opinies alleen maak jou nie geld nie, resultate maak jou geld ... en as mnr Karr se metodes resultate bring, wie is jy om dit te verdiskonteer?

 11. 17

  Ek stem saam dat die toon van hul blog te 'weet dit alles' word en daardie hunkering verloor om dit reg te kry. Ek het dit ook gevoel in die bekendstelling van Highrise, wat te hyped, en oorskat was noudat ons dit gesien het. Ek het nog my Basecamp-rekening, maar kyk mooi.

 12. 18

  Een ding wat my regtig geïrriteer het oor 37signals is hul 1,000,000 XNUMX XNUMX Basecamp-gebruikers-bemarkingsveldtog. Dit is net nie baie eerlik nie, aangesien ek seker is dat 'n groot persentasie daarvan nie aktiewe gebruikers is nie.

  Ek het ten minste 4 verskillende Basecamp-rekeninge, en het die afgelope paar maande net een daarvan gebruik. Soos jy Doug, sien ek dat daar met elke projek 'n handjievol gebruikers was wat nog nooit aangemeld het nie, of net een of twee keer ingeteken het om dit na te gaan.

  En aangesien daar geen lewendige demonstrasie is nie, is ek seker baie mense teken aan vir die gratis rekening net om die sagteware na te gaan en uiteindelik nie vir iets werkliks te gebruik nie.

  • 19

   Ade,

   Dit is 'n baie interessante punt, laat my dink aan koerantintekenaretellings ;). Ek is opreg verbaas oor die groot reaksie op hierdie plasing! Dit lyk of 'n hele paar mense op 'n forum gewag het om hul ontevredenheid uit te spreek.

   BTW ... daardie een ander persoon van wie ek gepraat het, was jy. 😉

 13. 20

  Interessante punte. Dankie vir die artikel. Altyd interessant om die alternatiewe perspektief te sien (die meeste dinge wat 'n mens oor 37signals aanlyn lees, is gloeiende lof).

  Ek het uiteindelik ook my Basecamp-rekening gekanselleer, maar meer te make met die feit dat die funksionaliteit net nie was wat ek nodig gehad het nie.

  Jy sal dalk hierdie artikel interessant vind:

  37Seine: Business Bloat vs Feature Bloat

 14. 21
 15. 22
 16. 23

  Het dit nou ook gekanselleer.

  Het dit selde gebruik, en ook nie my kliënte nie (soos blyk uit laaste aanmelddatums). Het hulle vanoggend gebel en gevra of ek so moet aanhou. Tot my verbasing (?) het elkeen van hulle (4) NEE gesê!

  John.

  PS, my e-pos aan hulle:

  "Dit het niks te doen met die hele 'f-word'-kontroversie nie,
  jy kan vloek alles wat jy wil, so ek...

  Die probleem is dat ek myself gevang het vloek TERWYL ek gebruik het
  jou gereedskap en ek het dit baie moeilik gevind om te kry/hou
  my kliënte om BackPack te gebruik.

  Onlangs het ek 'n projek/kliënt halfpad verloor as gevolg van slegte
  kommunikasie (en BackPack het hierin 'n groot rol gespeel).

  'n Informele onderhoud vanoggend het onthul dat AL my ander kliënte dit ook vervloek het, so die besluit was maklik ...

  Ter info, sommige van my/hulle bekommernisse:

  – Integrasie met e-pos en 'normale' projekvloei is sleg/
  nie bestaan ​​nie (dit lyk asof HighRise se cc-e-pos kan wees
  ietwat van 'n oplossing)

  – Die webwerf is eenvoudig te stadig

  – Lêerweergawe is onvoldoende en te basies

  – Gereedskap is nie behoorlik geïntegreer nie (skryfborde, 1 jaar later, nog steeds 'n friggin' meta-verversing?, so 'n eenvoudige blaaier-terugknoppie werk nie)

  – Skryfborde, my gunsteling deel van jou werf, ly aan karretjie, simplistiese formateringsnutsgoed (een kliënt het vir my gesê sy het ure spandeer om ingedrukte kolpuntlyste reg te kry)

  – Laaste maar beslis nie die minste nie, soos ek sopas uitgevind het, is data-uitvoer BELAGLIK SLEG. WTF gee om vir 'n XML-uitvoer, maar ek moet steeds alle lêers apart aflaai, die skryfborde apart stoor, ens. ens.”

  Jy was een keer voor die kurwe, maar dit is vinnige tye en ek dink dit is tyd vir eerlike introspeksie.”

 17. 24

  Vir die rekord het ons nog nooit gesê "ons is reg, almal anders is verkeerd" en ons glo nie "ons is reg, almal anders is verkeerd nie"

  Ons deel eenvoudig wat vir ons gewerk het. As dit alles vir jou werk, wonderlik. As van dit vir jou werk, wonderlik. As niks daarvan vir jou werk nie, wonderlik. Neem enige waarde wat jy vind en laat die res agter.

  Jy sal dalk hierdie hoofstuk uit ons boek wil hersien:
  http://gettingreal.37signals.com/ch01_Caveats_disclaimers_and_other_preemptive_strikes.php

  specifically:

  "Jy neem te veel van 'n swart en wit siening."
  As ons stemtoon te weet-dit-alles lyk, verdra dit met ons. Ons dink dit is beter om idees in vet hale aan te bied as om moedeloos daaroor te wees. As dit as verwaand of arrogant afkom, moet dit so wees. Ons sal eerder uitlokkend wees as om alles af te water met “dit hang af …” Natuurlik sal daar tye wees wanneer hierdie reëls uitgerek of verbreek moet word. En sommige van hierdie taktieke is dalk nie van toepassing op jou situasie nie. Gebruik jou oordeel en verbeelding.

  • 25

   Jason,

   Eerstens – baie dankie vir die reaksie. Ek het nooit gedink dat hierdie klein pos sou opstyg soos dit gedoen het nie. Ek hoop dat jy verder kan kyk as die vrywaring waarna jy in jou boek verwys en luister na wat 'n hele paar mense in hierdie pos sê.

   Aangesien jy jou boek aanhaal, sal ek 'n paar verwysings ingooi:

   1. Dit lyk asof jy dit nie gedoen het nie huur die regte kliënte.
   2. Jou persoonlikheid van jou produk kan 'n paar foute hê waarna gekyk moet word.
   3. Ry op die bloggolf het sy ups EN downs.

   Soos ek in my oorspronklike plasing gesê het – Getting Real het die toets van die tyd deurstaan ​​en ek is steeds 'n groot aanhanger. Ek sal egter regtig jou span uitdaag om die perspektief van jou blog te hersien. Dit is regtig hard en ek is vol vertroue dat dit afgeskaal kan word om ander te help leer en nie op hulle te skree nie.

 18. 26

  Vir myself het ek opgehou om 'n 37S-kliënt te wees op grond van die ondersteuningservaring. Nadat ek probleme gehad het met die opstel van 'n paar Basecamp-projekte, het ek ingeskryf om te vra waarom die projekte getoon word as die besit van my kliënte eerder as deur my. Die reaksie was 'n one-liner volgens die lyn van "Hi Todd. Die projek word met die kliënt geassosieer, want dit is met wie die projek geassosieer word” of iets redelik naby daaraan. Omsendbrief, onbehulpsaam, en myle weg van die werklike behoefte, wat was om te weet hoe om dit te verander (duh).

  'n Tweede ondersteuningsversoek het 'n soortgelyke behandeling gekry - 'n vinnige, tot op die punt reaksie wat niks gehelp het nie, in die lyn van "dit is soos dit is, want dit is hoe dit is." 'n Versoek om 'n verandering in die sagteware uit daardie ondersteuningskommunikasie te maak, het onbeantwoord gegaan.

  Die wegneemete vir my was 'n gevoel van 'as jy probleme met ons ontwerp het, gaan elders', of moet dit ten minste nie inskryf nie.

 19. 27

  Douglas, ons blog is dieselfde sedert 1999. Ons blog dra dieselfde stem wat ons gebruik om onder mekaar te praat. Ons bedink nie 'n dasdraende persona vir ons openbare kommunikasie nie. Ons is wie ons is - beide op en van die verhoog af. Ons maak nie verskonings nie. Ons is baie trots daarop. Ek wens meer mense en maatskappye was so.

  Ons deel ons idees sonder 'n filter. Dit is hoe ons nog altyd dinge gedoen het en sal aanhou om dinge te doen. Ons glo dit is beter om jouself te wees as om iemand anders te wees - ongeag die omstandighede. Soms vloek ons. Groot storie. Soms noem jy ons “onkundig”. Groot storie. Albei is ewe aanstootlik as jy 'n geleentheid soek om aanstoot te neem.

  Ons het nog nooit probeer om almal gelukkig te maak nie. Ons verstaan ​​sommige mense hou nie van hoe ons praat of hoe ons dink of hoe ons optree nie. Dis goed. Daar is baie mense wat ook nie van jou hou nie. Dis goed. Dit is die lewe.

  Aangesien jy terugvoer vir ons het, het ek terugvoer vir jou. Jy het gesê: "'n Paar dae gelede het hul blog nog 'n stukkie onkunde bekendgestel." Met betrekking tot: http://www.37signals.com/svn/posts/357-people-dont-scrollemails

  Is die mense wat met ons saamstem in die kommentaar ook onkundig? Is jy gemaklik om al hierdie mense ook onkundig te noem? Is Richard Bird onkundig? Is Steven Bao onkundig? Is Ben Richardson onkundig? Is Amie Gillingham onkundig? Is Dave Rosen onkundig? Is Scott Meade van Concept Share onkundig? Is Anthony Casalena van SquareSpace ook onkundig? Is Josh Williams van BlinkSale onkundig? Sal jy 'n opmerking op jou blog of ons s'n plaas en sê dat al hierdie mense ook onkundig is? Of sal jy nie agter jou woorde staan ​​nie? Bedoel jy wat jy sê?

  Is Ryan onkundig om dit te plaas?
  http://notrocketsurgery.com/articles/2007/04/02/the-mile-high-club-37signals-fuck-yeahs-and-productivity-stock-art

  Jy wil dalk "onkundig" behou vir opmerkings wat dit verdien soos rassisme, dwepery, xenofobie - nie iemand se mening oor die lengte van 'n e-pos nie.

  • 28

   Jason,

   Natuurlik is daardie mense nie onkundig nie. Hulle het nie die boeliekansel wat jou blog het nie. Hulle lewer bloot kommentaar en ondersteun op grond van hul persoonlike mening. Ryan is ook nie onkundig nie. Hy gee ook sy mening. Ek respekteer dit. En natuurlik, vir sommige, is daardie persepsie werklikheid. Miskien het daardie mense getoets en sukses gevind met daardie metodologie.

   Jou plasing is nie as opinie aangebied nie, dit is as feit voorgehou. Ek glo wel dat dit onkundig was. Onkundige word gedefinieer as gebrek aan kennis of inligting oor 'n bepaalde onderwerp of feit. Dit het niks te doen met rassisme of dwepery, ens.

   Om eerlik te wees, dit is regtig nie nodig om te reageer nie, Jason. Te oordeel aan jou reaksie, is my bewerings almal waar. Die toon het verander. Dis eenvoudig te erg. Sterkte vir jou en jou maatskappy.

 20. 29

  Ek dink die vloek ding is 'n nie-kwessie. In hierdie geval het dit die gepaste klem gevoeg. Ons is nie kinders nie. Ons praat so. Of ten minste ek doen.

  Maar die 37 Seine-blog lyk my wel as pretensieus. Soort van hierdie "ons het uitgepluis hoe verkeerd julle is oor hierdie goed" vibe.

 21. 30

  Douglas, nou klink jy soos 'n seer verloorder. Jason kom na jou blog om sy kommentaar te los en nou sê jy vir hom om nie te reageer nie? Watter soort kinderagtige gedrag is dit?

  Jy bereik ook deur voor te stel dat Jason se plasing as feit gestel is. Dit is 'n mening gebaseer op sy ervaring. Dit is 'n op/ed (mening/redaksionele) stuk. Wetenskaplike navorsing is 'n feit. Ek dink nie Jason sal ooit sy pos as wetenskaplik, of feit, of enigiets anders as bloot sy mening op grond van sy ervaring beskou nie.

  En voor jy kritiseer, hoekom vra jy hom nie vriendelik of dit sy mening of feit is nie? Ek is seker hy sal jou graag antwoord. Dan sal jy meer ingelig wees oor sy voorneme. Jy kan aannames maak of jy kan die waarheid ken.

  Laastens, ek sien nie hoe jy logies kan redeneer dat een persoon onkundig is maar ander mense wat met hom saamstem nie. Dit maak nie saak wie dit eerste gesê het of waar hulle dit gesê het nie. Hulle stem almal saam. Die kommentators ondersteun Jason se standpunt. So jy glo óf hulle is almal onkundig óf nie een van hulle is onkundig nie. Jy kan nie cherry pick as hulle almal saamstem nie.

  • 31

   Nog 'n Michael,

   1. Re: Seer verloorder – Seer? Ja. Ek het 'n plasing geskryf om 'n paar bekommernisse van my as 'n vorige kliënt te bring en die eienaar van die maatskappy kom na my blog en verwerp dit. Hy verwerp ook almal wat negatief kommentaar gelewer het. Dis jammer – ek het vir meer gehoop. Verloorder? Ja. Ek het tyd en geld verloor deur te belê in 'n instrument wat ek nie meer kan gebruik nie.

   2. Jason het gesê dat dit opinie is, en het opgevolg dat Hoofstuk 1 van sy boek sê die blog is mening. My persepsie (dis my mening) was anders en ek het dit so uitgespreek.

   3. Jason het gesê dit is opinie hier, ek hoef hom nie te vra nie. Onthou ook dat my rede om te vertrek nie bloot hierdie pos was nie – dit was 'n evolusie van toon en verlies aan respek vir SvN sowel as om nie die sagteware te gebruik wat my gelei het om te verlaat nie. Dit was nie enige enkele gebeurtenis nie, dit was baie.

   4. Re: Onkunde: Jy ondersteun my argument sonder dat jy dit besef. As SvN 'n algemene stelling uitbring dat niemand 'n e-pos blaai nie, kan mense nou daarna kyk as feitelik as dit so aangebied word. SvN is onkundig vir daardie aanbieding, die ondersteuners is nie. Hulle is dalk verkeerd ingelig, maar hulle is nie onkundig nie. Dit is juis die rede waarom ek SvN se teorie uitgedaag het – blogs moet aan die stok gehou word wanneer hul 'menings' as feite voorgehou word.

   Dankie vir jou besoek!

 22. 32
  • 33

   Dankie, Lupe. Alhoewel ek nie na Wikipedia kyk vir al my antwoorde nie, hou ek van die aanhaling:

   'n Ander definisie lui dat onkunde die keuse is om nie op te tree of op te tree in ooreenstemming met sekere inligting nie, ten einde by jou eie behoeftes of oortuigings te pas.

   Dit is na my mening hoekom die Email Scrolling-blogplasing by SvN onkundig was. Hulle het verkies om nie te ondersoek of geldige data te verskaf om hul teorie te ondersteun nie. En om die waarheid te sê, dit pas by hul behoeftes aangesien hulle hul nuwe e-posformaat ingeprop het.

 23. 34

  Hallo Douglas,

  Ek ondersteun jou standpunt ... en hier is nog 'n bietjie uit my dae by American Express - om die "gebruikers moenie blaai nie" teorie te toets. Ek het verskillende URL's gehad wat in skakels aan die bokant van die e-pos geënkodeer is en een aan die onderkant, wel, wel, "onder die vou." En die onderaan is net so goed geklik as die bo. Dit spreek van die kwaliteit en pertinensie van die inhoud. As jou inhoud nie relevant is nie, weet die gebruiker binne die eerste skermvol en laat vaar dit sonder om ooit meer te hoef te lees. My e-posse wat hulpbronne, wenke en instruksies vir kleinbesigheidskaartjielede bevat het, eerder as advertensies of advertensies, het altyd 'n goeie hoeveelheid (dit wil sê tot 70%) van die kliks kom van skakels onderaan die e-pos.

  Ek het ook basecamp vir 'n kliëntprojek probeer, en terwyl ons baie dokumente na die biblioteek/bewaarplek geplaas het, het ek uiteindelik die kliënt laat verander na Google-dokumente. dankie vir jou kommentaar.

  beste,
  Augustine

 24. 35

  Hoekom iemand ONWEDIG bel oor hul mening oor die lengte van 'n e-pos? Redelik swaar woorde daar vir iemand se persoonlike opinie. As jy nie van iemand se opinie hou nie, watter waarde is daar om een ​​of ander lang plasing daaroor te skryf en die aandag te vestig op jou vreemde obsessie om mense se onkunde uit te wys? KOM reeds OOR DIT.

  Jy maak 'n groot beproewing oor een persoon wat 'n punt uit sy persoonlike ervaring maak! Wees asseblief die groter persoon en gaan aan.

 25. 37

  Is julle mense uit julle kop?! Ek spandeer baie energie om maniere te vind vir my personeel om minder tyd te spandeer om e-posse te lees, eerder as meer. Om tot die punt te kom: E-posse is tans 'n onbeheerbare afleiding. Waarom, op aarde, sou iemand voorstel dat e-posdiepte 'n wenslike kenmerk is?

  • 38

   Richard,

   Personeel wat minder tyd in e-pos en meer tyd op die foon of van aangesig tot aangesig spandeer, is baie meer produktief, ek stem saam.

   Ek sal graag die volume e-posse wat ek het in die helfte wil sny, maar die lengte van die inhoud in daardie e-posse is nie so gesny en droog nie. Ek dink daar is geldige redes om lang kopie vs. kort kopie te hê. html vs. teks, ens.

   As ons tyd op lees wil spaar, kom ons doen weg met kontrakte en ander wettige gemors. Daardie papierwerk mors baie meer tyd en kos ons baie meer per uur om prokureurs te betaal om dit te ontsyfer!

   Dankie dat jy opgehou het!

 26. 39

  Wel, ek het probeer om basecamp op een van die projekte te gebruik en nie een van my spanmaats het daarin ingekoop nie. Miskien was dit die korporatiewe aard van die projek, maar ek het gevind dat hoewel ek bereid was om tyd in te sit om die eienaardige koppelvlak te verstaan, die meeste mense in my span dit nie was nie.

  Dit was regtig moeilik om die mylpale te verander en as sekere take van mekaar afhang, en jy 'n paar dinge gemis het, was daar geen manier om take te herrangskik ens.

  Ek is bly ek het net die gratis weergawe daarvan gebruik en nie daartoe verbind deur 'n betaalde weergawe te koop nie. Na 'n rukkie was ek die enigste een wat die witbord ens gebruik het, en sekere ander kenmerke van die IM-stelsel gebruik het (nog een van hul produkte). Ons eksperimentering met die basiskamp as 'n kwasi-projekbestuurinstrument was 'n groot mislukking. Die koppelvlak is soort van eienaardig en nie baie konsekwent nie (soos 8 maande gelede - ek het nie onlangs aangemeld nie, dink ek)

  Ek dink hulle proe te veel van hul eie koolaid en hierdie hele my manier of die snelweg ding gaan nie op die lang termyn uitwerk nie. Ek bedoel, as jy bely dat jy jou kliënte eerste stel, hoe kan jy hulle dan byna elke draai verkleineer en oor alles pontifiseer asof jy die volle waarheid ken en al die ander is net 'n morone. ?

 27. 40

  Die “f-bom”? Watse ad**che.

  Ek is seker 37signals gee om dat die een of ander blinkoog drol in 'n pak nie meer hul a***s wil lek nie.

  Moenie bekommerd wees nie ... ek is seker jy sal 'n nuwe wa kry om op te spring noudat 37signals nie meer modieus is nie.

 28. 42

  Ek het Basecamp by albei my laaste werkgewers gebruik. Ek was redelik krities daaroor, meestal omdat Jason Fried & co ultra-pretensieus is en eerlikwaar is al hul toepassings dieselfde databasis met 'n effens ander agterwaartse UI. Terwyl ek oor hulle gekla het, was ek ook die grootste gebruiker van basecamp. Ek sou gereeld gevra word "waar is die dokumentasie hiervoor?" en ek sou reageer, "in Basecamp ... waar dit hoort ... reg?" Uiteindelik het die tweede een my gehad om 'n plaaslike wiki op te stel, wat 'n baie meer gebruik omdat dit blykbaar moeiliker is om kennis te kry in 'n blog-geformateerde bewaarplek van inligting. 🙂

  Sedert ek begin vryskut, dink ek aanhoudend dat ek 'n basiskamprekening moet gaan kry en dit uitstel, en wag dat dit nodig word. Dit het nog nie nodig geword nie ... en nou dink ek dit sal waarskynlik nie.

 29. 43

  Ek is nie heeltemal seker hieroor nie, maar die f-woord-gebruik is dalk ietwat geïnspireer deur die fliek Snakes on a Plane wat hierdie spesifieke woord oormatig gebruik het. Daar word soms na die fliek verwys as “Snakes on af******g plane” as gevolg hiervan.

  Ek gee nie om dat mense op die web vloek solank dit binne perke en in konteks is nie. Indien nie, ignoreer ek dit net.

  • 44

   Op 24, synde 'n vertoning vir die hele gesin, mag hulle nie vloek nie. Die enigste toelaatbare uitdrukking van frustrasie is "Damn it" - wat sommige universiteitstudente aangespoor het om 'n speletjie te begin om 'n skoot te drink elke keer as Agent Bauer daardie frase gebruik.
   Toe die skrywers hiervan uitvind, het hulle lyntjies begin voer wat "damnit damnit damnit" was net om te sien hoe daardie kinders 3 skote in 'n ry leegmaak.

   Net om bietjie humor terug te bring in hierdie bespreking.

 30. 45

  My reaksie op "Getting Real" was dalk voorbarig, maar raak gepas: Die tema is hoe cool dit is om 37signals te wees en 'n $19 PDF aan die groot ongewaste te verkoop.

  Hou jou oog op ORGware
  vir 'n aankondiging, soooon. Dit sal die hulpbron wees waarna jy soek.

  Hier is ons Raad van Adviseurs.

 31. 46
 32. 47

  F jou Douglas Karr. Ek glo nie vir 'n oomblik dat die 'f-bom', soos jy dit so belaglik delikaat gestel het, nie die rede was waarom jy die sagteware laat vaar het nie. Jy het die grootste deel van die artikel spandeer om ons te probeer oortuig dat dit nie was nie en jy het baie duidelik misluk. Ek dink dat enige minimaal geartikuleerde man, maak nie saak 'n heilige 'bemarkingstegnologie'-blogger nie, die kern van sy besorgdheid sou gekommunikeer het as daar enige was.

  As 'n 'bemarkingstegnologie-kenner' is jy heel waarskynlik 'n slangolieverkoper. Sover ek kan agterkom, moet jy baie sleg daarmee wees.

  F jou Douglas Karr. Jy lyk ook baie dom.

  • 48
  • 49

   … wel, ek dink die welsprekendheid van hierdie antwoord spreek vanself.

   As 'n jarelange leser van Doug se blog moet ek inskakel om te sê dat hy nog nooit so goofy voorgekom het nie.

   Jis, ek was nog nooit in 37seine nie, maar uit die aggressiewe manier waarop hulle verdedig word, word ek nie juis in 'n begeerte aangetrokke om meer uit te vind nie ...

 33. 50

  @John Beeler: Jy weet hierdie taakfreak ding is nogal interessant. Ek wonder hoekom alle rails-apps amper dieselfde lyk, ernstige bruikbaarheidsprobleme het. (En jy is net veronderstel om dit te "vat" want DHH of 'n ander pontif-wannabe het jou so gesê..)

  @verdedigers van die kultus: SvN en ander van hierdie korpokulte het basies tot mense gepraat. D.Karr het 'n punt? waar is die ondersteunende data of dokument? Ja, ek kan die punt sien dat dit vir REGISTRASIE-E-POSE help om hulle bondig en op die punt te maak, maar jy weet, registrasie-e-posse is ook belangrik en mense het genoeg sin om uit te vind en te prioritiseer op grond daarvan.

  Persoonlik, wanneer ek 'n registrasie-e-pos van, sê 'n gasheerverskaffer ontvang, en dit is 3 bladsye lank, geen probleem nie, ek wil nie 4 verskillende e-posse hê nie, een wat vir my sê die rekening is opgestel, 'n ander wat my vertel van my dop-ID, 'n ander vertel my waar om hulp en kliëntediens te kry, en 'n ander wat vir my die url na die webgui vertel om my rekening te bestuur. Dit is net te veel krap.

  Wat ek opgemerk het van 37S is dat hulle hul eie reëls oortree en dit dring deur Rails en SvN en alle ander makkers wat hulle ondersteun (TextDrive en Textmate enigiemand?) en druk sonder om hul finansiële bande met hierdie ondernemings bekend te maak.

  Rails beweer dat dit DROEG is, maar dit is 'n verskriklike grap! elke toepassing benodig sy eie kopie van die raamwerk! besef jy die implikasies hiervan? Kyk gerus na RailsDay2006-inskrywings. 'n Paar honderd inskrywings sal byna 1.5 GB spasie opneem!

  Dit is die mees gruwelike oortreding van die DRY-beginsel.

 34. 51

  Ek sien hier is reeds baie bespreking, maar ek het gedink ek sal my twee sent byvoeg. Ek gee nie om oor die vloek nie. Ek hou eintlik van die idee. Die hele idee dat sekere woorde meer aanstootlik is as ander is nogal dom.

  Maar dit is nie die hoofkwessie nie. Ek kan beslis die probleem van die SvN ouens sien. As jy iets stel, stel dit met oortuiging en nie hierdie afgewaterde s*** wat blykbaar algemeen is nie. As jy oortuig is van iets, sê so, en moenie dit anders sê nie.

  Ek sou egter iets byvoeg by dit wat ek dink in hierdie situasie ontbreek. As jy verkeerd was oor iets, erken dit dan en gaan aan. Daar is niks sleg daaraan om verkeerd te wees nie. Dit kan dalk 'n bietjie steek, maar om te vind wat reg is, is die moeite werd. As jy die mening aanvaar dat 'ons reg is en dit is dit', het jy die pad van rede verlaat en die terrein van dogma betree. Ek sê nie die SvN ouens het dit gedoen nie. Dit is duidelik dat hulle baie eiesinnig is oor wat hulle doen, wat goed vir hulle werk.

  Die ander punt wat jy in jou oorspronklike plasing gemaak het, wat ek dink die moeite werd is om te herhaal, is die maak van bewerings sonder data om dit te rugsteun. Dit is uiters belangrik dat data beskikbaar is. Gesonde verstand is nie algemeen nie, en, soos ondervinding ons geleer het, kan dit soms ook baie verkeerd wees. Een van die belangrikste vrae wat iemand kan vra, is: "Ja, dit maak sin, maar weerspieël dit die werklikheid (is die data daar)?"

  Ek kon nie die mense met wie ek werk kry om basecamp te gebruik nie, maar ek is nie seker of dit noodwendig 'n probleem van Basecamp is nie, of dat die meeste mense nie gewoond is aan/gereed is om 'n aanlyn toepassing in daardie hoedanigheid te gebruik nie. Sekerlik, mense gebruik e-pos en ander toepassings sonder om regtig daaroor te dink, maar om dit voortdurend te gebruik, verg werklike opleiding, en tensy jy daarby hou, sal dit onnatuurlik lyk. Ek werk by 'n Universiteit en die fakulteit/personeel hier is beslis verteenwoordigend daarvan. Hulle is eenvoudig nie gewoond daaraan om die hulpbronne beskikbaar te hê wat nou beskikbaar is nie, en hulle sal nie die tyd neem om dit werklik te leer nie. En baie keer het hulle nie eers nodig nie.

 35. 52
 36. 53

  Douglas – as jy op soek is na 'n vloekwoordvrye, HTML-e-pos omgewing kan jy ons loodbestuur- en verkoopsproduk nagaan – http://LeadsOnRails.com. Alhoewel dit nie 'n lessenaartoepassing is nie, is dit en word steeds gebou uit werklike klantterugvoer om werklik na gebruikers soos jy te luister.

 37. 54

  Ek dink deel daarvan met 37s is DHH.

  Ongeveer 'n jaar gelede was daar 'n plasing op sy persoonlike blog (loudthinking.com) om in wese enige programmeerder wat eerder 'n 9-5 werk wil hê, eerder as om by 'n opstart aan te sluit en Rails te gebruik. Dit was dieselfde implisiete houding (sover jy toon uit 'n webplasing kan aflei) – as jy nie met my saamstem nie, is jy 'n idioot.

 38. 55

  Goeie pos.

  Ek onthou dat ek hierdie pos 'n jaar gelede gesien het, maar nie die woede wat gevolg het nie. Ek het destyds ander dinge in my gedagtes gehad, maar noudat ek hierna teruggedryf het, moet ek sê 37 seine-aksies het 'n slegte smaak in die mond gelaat.

  Daar is iets aan hul houding. Ja pretensieus kan 'n goeie beskrywing wees. Ek was aan die ontvangkant van 'n paar vreemd onbehulpsame en bondige e-posse van Jason en ek is maar 'n gewone gebruiker.

  Hulle krag is beslis in die handelsmerk en daarvoor wens ek hulle geluk. Maar optrede soos hierdie is skadelik vir hulle en duidelik meer as wat hulle óf besef óf omgee om te erken.

  Wat Matt van 37S blykbaar nie besef nie, is dat aksies/dinge/voorwerpe *betekenis* dra. Ja om net iemand aan te haal kan vertolk word as 'n aanval, bespotting of wat ook al. Sê "ons het nooit gesê ..." is nie goed genoeg nie. Dit is ongelooflik oneerlik en bloederig. Sommige nederigheid gaan 'n lang pad. Jy kan dit hê en voortgaan om "anders te wees".

  Met betrekking tot hul produkte, ek het opgehou om Basecamp ernstig te gebruik, want soos baie mense het ek gevind dat ander nie regtig belangstel nie. Ek dink die "eenvoudige" aanbieding kan 'n hindernis wees. Mense sien nie die krag of hoekom dit beter is as 'n reeks e-posse nie. En ek praat van gereelde mense hier wat eintlik daarby sal baat vind om die e-posvloed te stuit. Dit is 'n goeie produk, maar dit het 'n verfrissing nodig, wat volgens Jason kom in antwoord op my uitbundige lof oor Highrise.

  Ek hoop egter nie hulle rus weer op hul louere nie. Daar is 'n paar duidelike areas in Highrise wat hulle moet aanspreek en as 'n betalende kliënt sal ek hulle weer fyn dophou.

 39. 56

  Puik pos! Ek het ook onlangs my basecamp-rekening gekanselleer. Moenie te vinnig wees om na 'n rekenaartoepassing oor te skakel nie, daar is nou 'n paar goeie basiskamp-alternatiewe beskikbaar: Goplan en OnStage om net 'n paar te noem.

 40. 57

  Beste SirZ, laat ons dit erken: ons sal nooit die instrument by hul blog wil bespreek as ons heeltemal tevrede daarmee was nie. Ek het basecamp probeer en gevind dat dit heeltemal verkeerd is vir ons projekte. Dit is tog nie 'n projekbestuurinstrument nie. Kyk na hierdie artikel by PCworld.com. Ek dink daaraan om hierna oor te skakel Verkeerd instrument, dit lyk regtig interessant.

 41. 58
  • 59

   Ironies genoeg is ek 'n kliënt van 'n maatskappy wat tans Basecamp gebruik. Ek weet nie dat ek ooit gesê het dat dit suig is nie ... Ek het net gevoel dit kry baie ophef en het nie heeltemal daarby gestand gedoen nie.

   Soos ek dit nou gebruik, is die grootste leemte by taakbestuur en opdragte. Ek sal graag take wil prioritiseer, dit toewys, ramings kry by voltooiing (ure en datum) en dan status daaroor kry (50%, 75%, 100%). Die huidige kenmerke laat enigiemand toe om te prioritiseer en toe te ken.

   Dankie!
   Doug

 42. 60

  Ek het 'n bietjie langer by hulle gebly, maar ek het dit uiteindelik met hierdie ouens gehad. Trouens, ek het vandag my laaste plasing op hul bord geplaas (hieronder weergegee):

  “Wel, ek moes uiteindelik my rekening kanselleer. As jy vir my kyk na die funksionaliteit van HR en die beperkings wat hulle op die laer vlak rekeninge plaas, is daar net te veel gratis of laekoste opsies daar buite om hier aan die gang te bly. Dit is selfs duurder as jy dit saam met ander 37s-produkte soos Backpack en/of Basecamp wil gebruik. Eerder as om een ​​produk te neem en dit beter te maak (bv. om HR-funksionaliteit by Backpack by te voeg), blyk dit dat 37s 'n pad gekies het waar jy uiteindelik soveel betaal dat dit onmededingend raak en daar is skaars eens enige integrasie tussen die produkte. Ek het ook moeg geword vir die “ons weet wat is die beste houding” teenoor die kliënte wat voorstelle maak. Dit is jammer, want sedert Backpack beskikbaar geword het, het 37's baie belofte vir my ingehou, maar dit het ongelukkig verdwyn.”

 43. 61

  Hallo Doug:

  Hierdie pos is al 'n rukkie in die spel, maar ek wou my 2 sent inkry. Ons is baie afhanklik van ons PM sagteware. Dit is chaos as ons nie ons kliënte en ons span verloof kry nie. As gevolg van daardie afhanklikheid gebruik ons ​​Vertabase. Hulle gee ons uitstekende kliëntediens, opleiding en is op ons gefokus – soos goeie SaaS-produkte behoort te wees.

 44. 62

  FWIW, ons het sopas van Basecamp na SharedPlan geskuif. SharedPlan Central fokus op die beplanningskant met ordentlike uitvoeringsondersteuning. Gantt-kaarte, vanlyn toegang met 'n inheemse toepassing vir Mac en Windows en tot dusver geen arrogansie nie ;->

  http://www.sharedplan.com

 45. 63

  Byna twee jaar na hierdie pos stel ek belang om te hoor wat jy vandag vir projekbestuur / werknasporing gebruik.

  Bly jy tevrede (vanuit 'n oplossingsperspektief) met jou besluit om van Basecamp weg te trek?

  Ons het 'n hele paar mense oor ons pad sien kom (http://www.smartsheet.com) van Basecamp die afgelope jaar, sommige het soortgelyke redes aangehaal as wat jy oorspronklik geplaas het. Ander lyk asof hulle op soek is na 'n aanlyn oplossing wat minder is om te klik om te wysig.

  • 64

   Dit sal 'n vraag wees wat ek binnekort sal moet beantwoord, Mark. Ek is redelik seker dit sal nie Basecamp wees nie – ek is meer aangetrokke tot SaaS-oplossings wat aggressief meer kenmerke en integrasie in hul toepassings aandryf. Tans doen ek geen projekbestuur nie – maar dit behoort binnekort te verander.

 46. 65
 47. 66
 48. 67

  Ek voel jou pyn oor projekbestuur, ek is mal daaroor en dit help my baie wanneer ek die balanseertoertjie in webontwikkeling doen. Joomla het 'n wonderlike een wat aan die agterkant van die webwerf is en wat deur die voorkant verkry kan word. Ek het opgehou om dit op webwerwe vir kliënte op te stel, dit lyk asof hulle dit net nie gebruik nie. Dit is so wonderlik om werfbates bymekaar te hou!

  Ek sal die iGTD kyk waarna ek so iets gesoek het en ek is opgewonde oor hierdie instrument

  dankie

 49. 68

  Jammer om hier jou frustrasie. Sagteware is meer as tegnologie ... dit gaan alles oor mense in die knoppie-lyn. As 'n werknemer en gebruiker moedig ek jou aan om na Clarizen, bekroonde 2010 aanlyn projekbestuursagteware te kyk.
  http://www.clarizen.com/
  'n Kragtige projeksagteware met baie elemente soos tydbestuur, hulpbronbestuur, finansiële bestuur en integrasie met SalesForce, Attask, Google ....
  Die moeite werd om na te kyk..

 50. 69
  • 70

   Doug het jy enige van hierdie waardige mededingers probeer wat hieronder geplaas het voordat jy teruggetrek het na basiskamp. Persoonlik was ek baie gefrustreerd deur die gebrek aan organisasie en gebrek aan vastrapplek toe ek Mac-mense in Basecamp bygevoeg het. Ek het uiteindelik op 'n geïntegreerde oplossing gestruikel. Ek sal dit 'n besigheidsekosisteem noem wat kollegas, kliënte, konsultante, verskaffers, vryskutters, raadslede toelaat om op die wolksamewerkende wa te klim.
   Die produk wat ek gebruik het 'n wonderlike projek-/taakbestuurskomponent, 'n skeduleringskalender, werkvloeihersieningsproses, kontakbestuur, forums, regstreekse klets, webkamerakonferensies, skermdeling as kenmerke wat aan gebruikers en groepe toegewys kan word. koel. Probeer dit uit a http://www.same-page.com

 51. 71
 52. 72
 53. 73
 54. 74

  Ons gebruik basiskamp by Social Media Magic om idees te deel en kliëntekontak op te spoor. Ons het geen probleme met hulle gehad nie. Ek is nie regtig een wat hul blog baie lees nie, maar dit is moontlik net daardie spesifieke skrywer se mening. Ek sal nie toelaat dat die mening van een skrywer my van so 'n bruikbare toepassing wegdraai nie. Hoe werk die nuwe toepassing vir jou? Ek sien uit daarna om in die toekoms met jou te netwerk!

  J. Souza
  SocialMediaMagic.Com

 55. 75

  Daar is baie bruikbaarheidverbeterings wat aan Basecamp aangebring kan word. Ek is verbaas dat daar nie meer organisasie daarin ingebou is nie. Soos dit werk, is daar geen ooglopende plek waar spesifieke dinge eindig nie, so nuwe gebruikers wat by 'n gevestigde projek kom, moet iemand anders kontak om uit te vind waar om dinge te kry. (Ja, SOMS kan jy dinge op soek vind, maar nie altyd nie.)

  Ek is saam met jou oor die gebruik van die 'f'-woord. Alhoewel selfs ek soms 'n vloekwoord laat glip, is daar geen verskoning om dit nie te vang wanneer jy skryf nie. Ek glo dit is oneerbiedig teenoor jou lesers en onvanpas vir gemengde geselskap. Daar is beslis ruimte vir 'n verskil tussen hoe jy praat wanneer jy saam met jou dronk maatjies uit is en wat jy in die openbaar deel.

 56. 76

  Daar is baie bruikbaarheidverbeterings wat aan Basecamp aangebring kan word. Ek is verbaas dat daar nie meer organisasie daarin ingebou is nie. Soos dit werk, is daar geen ooglopende plek waar spesifieke dinge eindig nie, so nuwe gebruikers wat by 'n gevestigde projek kom, moet iemand anders kontak om uit te vind waar om dinge te kry. (Ja, SOMS kan jy dinge op soek vind, maar nie altyd nie.)

  Ek is saam met jou oor die gebruik van die 'f'-woord. Alhoewel selfs ek soms 'n vloekwoord laat glip, is daar geen verskoning om dit nie te vang wanneer jy skryf nie. Ek glo dit is oneerbiedig teenoor jou lesers en onvanpas vir gemengde geselskap. Daar is beslis ruimte vir 'n verskil tussen hoe jy praat wanneer jy saam met jou dronk maatjies uit is en wat jy in die openbaar deel.

 57. 77

  Daar is baie bruikbaarheidverbeterings wat aan Basecamp aangebring kan word. Ek is verbaas dat daar nie meer organisasie daarin ingebou is nie. Soos dit werk, is daar geen ooglopende plek waar spesifieke dinge eindig nie, so nuwe gebruikers wat by 'n gevestigde projek kom, moet iemand anders kontak om uit te vind waar om dinge te kry. (Ja, SOMS kan jy dinge op soek vind, maar nie altyd nie.)

  Ek is saam met jou oor die gebruik van die 'f'-woord. Alhoewel selfs ek soms 'n vloekwoord laat glip, is daar geen verskoning om dit nie te vang wanneer jy skryf nie. Ek glo dit is oneerbiedig teenoor jou lesers en onvanpas vir gemengde geselskap. Daar is beslis ruimte vir 'n verskil tussen hoe jy praat wanneer jy saam met jou dronk maatjies uit is en wat jy in die openbaar deel.

 58. 78

  Daar is baie bruikbaarheidverbeterings wat aan Basecamp aangebring kan word. Ek is verbaas dat daar nie meer organisasie daarin ingebou is nie. Soos dit werk, is daar geen ooglopende plek waar spesifieke dinge eindig nie, so nuwe gebruikers wat by 'n gevestigde projek kom, moet iemand anders kontak om uit te vind waar om dinge te kry. (Ja, SOMS kan jy dinge op soek vind, maar nie altyd nie.)

  Ek is saam met jou oor die gebruik van die 'f'-woord. Alhoewel selfs ek soms 'n vloekwoord laat glip, is daar geen verskoning om dit nie te vang wanneer jy skryf nie. Ek glo dit is oneerbiedig teenoor jou lesers en onvanpas vir gemengde geselskap. Daar is beslis ruimte vir 'n verskil tussen hoe jy praat wanneer jy saam met jou dronk maatjies uit is en wat jy in die openbaar deel.

 59. 79

  Sjoe! Sopas hierdie plasing gesien en deur die meerderheid van die opmerkings gelees. Baie broekies in 'n klomp. Ek het pas onlangs begin om Basecamp te gebruik en daar is 'n aantal klein dingetjies wat my daaroor pla. Een daarvan is dat ek nie kan glo dat ek nie net 'n datum kan intik nie, ek moet 'n datum uit 'n pop-up kies. Regtig? Doen ek iets verkeerd? Ons sal sien hoe dit gaan.

 60. 80

  Uh, daardie blogplasings was van 2007, blyk dit ... wat my lei na iets wat my regtig irriteer. Wanneer is HIERDIE plasing geskryf? 2007, 2008, gister? sonder 'n datumbylyn, hoe moet ek weet die inligting wat ek lees is vandag nog relevant.

  Ek is seker daar is goeie redes om nie die datum in 'n plasing in te sluit nie, maar uit 'n gebruikersoogpunt is dit suig.

  btw, ek gebruik steeds basecamp – ek stem saam, dit het wel sy nadele, maar wanneer dit saam met ander eksterne toepassings gebruik word, kan jy die meeste probleme omseil. Het ook nooit enige klagtes van kliënte gehad dat dit moeilik is om te gebruik nie. net my 2 sent

 61. 82

  Ek is steeds 'n groot aanhanger van 37signals, hoewel ek my Basecamp-rekening ook gekanselleer het. Hulle het werklik unieke en intuïtiewe produk geskep ... daardie tyd. Nou verwag ek meer. Ek het onlangs KanbanTool begin gebruik – ek is absoluut mal oor die koppelvlak. Hoop ek sal eendag weer dieselfde van Basecamp vertel.

 62. 83

  Ons het Basecamp vir 'n paar jaar gebruik, maar onlangs (ongeveer 'n jaar gelede) het ons 'n ander taakopsporingsagteware-oplossing van comindware in ons maatskappy geïmplementeer. Meer funksionaliteit, meer opsies en meer innoverende buigsame tegnologie ElasticData. As jy dit nog nie probeer het nie – probeer. 

 63. 84
  • 85

   Ek het nie oorgeskakel nie, want daar is 'n paar beperkings op die omskakeling. Maar in al die video's wat ek gesien het, lyk dit asof 'n paar baie oulike bruikbaarheid en gebruikerservaring verbeterings aangebring is wat dit lekker en maklik sal maak om heen en weer tussen projekte te bons.

  • 86
   • 87

    Ek dink nie hulle sal ooit 'n gantt-grafiek byvoeg nie en om eerlik te wees, ek hoop nie. Ons gebruik dit vir klein projekte, met klein spanne en die byvoeging van Gantt-kaarte sal veroorsaak dat ons van hul platform af beweeg na een van hul mededingers.

 64. 88

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.