Ek het WordPress 2.1 gebreek

Goed, almal hou op met skaterlag .... Ek weet dit is die standaardtema. In plaas daarvan om my ou tema en al die pasgemaakte kode wat ek daar aangebring het, te probeer 'regmaak', het ek besluit om dit heeltemal te skrap. Verdra my dus net 'n rukkie terwyl ek my eerste tema vir WordPress opbou. Ek gaan hierdie lelike tema behou om myself te motiveer om die tema vinniger af te handel. Ek het gisteraand daarmee begin!

12 Comments

 1. 1

  Sterkte. Alles het vir my goed gegaan, maar ek het gewag vir die ongeluk. Ek is altyd agterdogtig iets gaan lelik skeefloop wanneer ek WordPress opdateer, maar tot dusver het dit nog nooit gebeur nie.

 2. 2
 3. 3

  Fantastiese postitel 🙂 Beeldskakels was 'n bietjie karig na my WordPress-opgradering, maar andersins is dit redelik glad.

  Ek vertrou jou nuwe tema sal glad lyk!

 4. 4

  Baie geluk Doug. Ek het die opgradering na WordPress 2.1 uitgestel omdat ek bekommerd is oor dieselfde lot.

  Ek het al 'n hele paar WordPress-temas in die verlede gedoen, so gee my gerus 'n skree as jy enige hulp daarmee nodig het.

 5. 5

  Hallo Doug,

  Ek dink jou "default" tema lyk wonderlik! Dit lyk nie so erg soos jy jou voorstel nie. En ek dink jy het sopas bewys dat selfs die "verstek" tema goed kan lyk met net 'n paar aanpassings.

  Maar met 'n pasgemaakte tema skep 'n identiteit – dit is waaroor blog gaan en ons moet almal 'n unieke blog hê wat ons regtig aan die wêreld kan wys!

  Ek sien uit daarna om jou nuwe tema te sien.

 6. 6
 7. 7

  Sjoe – wonderlike ondersteuning. Dankie almal! Ek hou eintlik van die eenvoud van hierdie tema. Ek gaan kyk of ek van die eenvoud in my tema kan inkorporeer – my laaste een was bietjie besig!

 8. 8
 9. 9
 10. 10

  Ek verstaan ​​ten volle. Ek was my nuwe werf gereed om te gaan totdat ek my tema ook gebreek het. ’n Bietjie gepeuter het dinge vererger. Ek moes dit herbou. Dit alles terwyl my vorige – nie-blog – webwerf af was. Basies was ek amper 'n maand sonder 'n webwerf. En ek is 'n webbesigheidsontwikkelaar.

 11. 11
 12. 12

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.