Ek het WordPress 2.1 gebreek

Goed, almal hou op met snik ... Ek weet dit is die standaardtema. In plaas daarvan om my ou tema en al die pasgemaakte kode wat ek daar ingevoer het, te probeer 'regmaak', het ek besluit om dit heeltemal te skrap. Verdra my dus net 'n rukkie terwyl ek my eerste tema vir WordPress opbou. Ek gaan hierdie lelike tema behou om myself te motiveer om die tema vinniger af te handel. Ek het gisteraand daarmee begin!

12 Comments

 1. 1

  Sterkte. Alles het goed met my verloop, maar ek het op die ongeluk gewag. Ek is altyd agterdogtig dat iets verskriklik verkeerd gaan loop as ek WordPress opdateer, maar tot dusver nog nie.

 2. 2
 3. 3
 4. 4

  Sterkte Doug. Ek het die opgradering na WordPress 2.1 uitgestel omdat ek bekommerd is om dieselfde lot te ly.

  Ek het al 'n hele paar WordPress-temas in die verlede gedoen, so gee my gerus 'n uitroep as u hulp nodig het.

 5. 5

  Hallo Doug,

  Ek dink jou "standaardtema" lyk goed! Dit lyk nie so sleg as wat u dink nie. En ek dink jy het net bewys dat selfs die 'standaard'-tema goed kan lyk met net 'n bietjie aanpassing.

  Maar om 'n aangepaste tema te hê, skep 'n identiteit - dit is waaroor blogging gaan en ons moet almal 'n unieke blog hê wat ons regtig aan die wêreld kan wys!

  Ek sien daarna uit om u nuwe tema te sien.

 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10

  Ek verstaan ​​dit ten volle. Op my nuwe webwerf was ek gereed om te gaan totdat ek my tema ook verbreek het. 'N Bietjie gepeuter het dinge vererger. Ek moes dit herbou. Al was my vorige - nie blogging - werf af. Eintlik was ek amper 'n maand sonder 'n webwerf. En ek is 'n ontwikkelaar van webbesighede.

 11. 11
 12. 12

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.