Ek het 'n nuwe hommeltuig vir kliënte gekoop ... en dit is wonderlik

Autel Robotics EVO-hommeltuig

'N Paar jaar gelede adviseer ek 'n groot dakkontrakteur oor hul aanlyn-teenwoordigheid. Ons het hul webwerf herbou en geoptimaliseer, 'n voortdurende druppelveldtog begin om resensies vas te lê en hul projekte aanlyn begin publiseer. Een ding wat ontbreek het, was egter voor en na foto's van die eiendomme.

Met 'n aanmelding by hul aanbieding en projekbestuurstelsel kon ek sien watter eiendomme sluit en wanneer projekte afgehandel is. Nadat ek 'n klomp resensies aanlyn gelees het, het ek 'n DJI Mavic Pro-hommeltuig.

Terwyl die hommeltuig fantastiese foto's geneem het en maklik was om te vlieg, was dit 'n groot pyn om op te stel en te werk. Ek moes aanmeld by DJI het gedink 'n iPhone-toepassing, die telefoon aan die beheerder gekoppel, en erger nog ... aanmeld op elke vlug. As ek in 'n beperkte streek was, moes ek ook my vlug registreer. Ek het die hommeltuig vir 'n stuk of tien projekte gebruik en dit dan aan die kliënt verkoop toe ek die kontrak met hulle voltooi het. Dit is 'n goeie hommeltuig, hulle gebruik dit vandag nog. Dit was net nie maklik om te gebruik nie en ek het nie 'n ander kliënt gehad waar dit sinvol was nie.

'N Jaar vinnig vorentoe en my Midwest Data Center het 'n nuwe, nuutste nuutste oopgemaak datasentrum in Fort Wayne, Indiana wat 'n EMP-skild ingesluit het. Dit was tyd dat ek 'n paar hommeltuie-opnames gemaak het, en daarom het ek 'n paar fotograwe en videograwe in die omgewing in die hande gekry.

Die aanbiedings wat ek vir die werk ontvang het, was redelik duur ... die laagste was $ 3,000 om video's en foto's van die drie ondernemings van die onderneming te neem. Gegewe die rytyd en die afhanklikheid van die weer, was dit nie astronomies nie ... maar ek wou nog steeds nie die soort uitgawes aangaan nie.

Autel Robotics EVO

Ek het uitgegaan en meer resensies aanlyn gelees en gevind dat 'n nuwe speler op die mark die gewildheid opskiet, die Autel Robotics EVO. Met 'n ingeboude skerm op die beheerder en ek hoef nie aan te meld nie, kon ek die hommeltuig uithaal, vlieg en die video's en foto's neem wat ek benodig. Dit het 'n plafon wat baie hoog genoeg is, dus is daar geen FAA-registrasie of lisensie nodig om dit te laat vlieg nie. Geen opstelling, geen aansluitkabels nie ... skakel dit net aan en vlieg dit. Dit is wonderlik ... en was eintlik goedkoper as die Mavic Pro.

autel robotika evo

Produkbesonderhede vir die hommeltuig:

  • Aan die voorkant toegerus, bied EVO 'n kragtige kamera op 'n 3-as-stabiliserende gimbal wat video opneem met 4k-resolusie tot 60 rame per sekonde en 'n opnamesnelheid tot 100 Mbps in 'n H.264- of H.265-codec.
  • Met behulp van optiese glaswerk maak EVO pragtige foto's teen 12 megapixels met 'n wye dinamiese reeks vir meer besonderhede en kleur.
  • Geïntegreerde gevorderde rekenaarvisiestelsels bied voorwaartse vermyding van hindernisse, agterste hindernisopsporing en onderste sensors vir meer akkurate landing en stabiele binnevlugte.
  • EVO spog met vlugtye tot 30 minute met 'n afstand van 4.3 km (7 km). Daarbenewens bied EVO faalveilige funksies om u te laat weet wanneer die battery leeg is en dit tyd is om terug te keer huis toe.
  • EVO bevat 'n afstandbeheerder met 'n 3.3-duim OLED-skerm wat u van kritieke vluginligting voorsien of 'n live 720p HD-video-invoer, sodat u die kamera kan sien sonder dat u 'n mobiele toestel nodig het.
  • Laai die gratis Autel Explorer-app af wat beskikbaar is vir Apple iOS- of Android-toestelle en maak verbinding met die afstandbeheerder en kry toegang tot meer gevorderde instellings en outonome vlugfunksies soos Dynamic Track, Viewpoint, Orbit, VR first person view en Waypoint missiebeplanning.
  • Die Evo het 'n Micro SD-gleuf vir die maklike oordrag van die lêers.

Ek het wel ekstra batterye en 'n sagte tassie gekoop om die hommeltuig te dra. Dit vou netjies op en is maklik om te dra.

Koop die Autel Robotics EVO Drone Bundle

Ons het 'n oop huis in die nuwe datasentrum gehou en ek het die hommeltuig opgeneem, foto's en video's geneem, en dit het pragtig uitgekom. Die plaaslike pers was daar en ek kon vir hulle die video's stuur wat hulle later in hul nuusberig gebruik het. 'N Paar weke later het 'n ander nuusprogram 'n onderhoud met die eienaars gevoer en ook die video ingesluit. En ek het hul webwerf geoptimaliseer, insluitend die beelde en video daarin. Hier is die beelde:

Dit was die beste $ 1,000 XNUMX wat ek nog ooit bestee het ... al 'n wonderlike opbrengs op my belegging en 'n baie, baie gelukkige kliënt. Die beste van alles was dat dit glad nie nodig was om te werk nie ... lees net die instruksies en u neem binne enkele minute perfekte skote. Ek het dit selfs uitgehaal en getoets om dit buite bereik te vlieg ... en dit binne enkele minute teruggekeer. 'N Ander keer het ek dit in 'n boom gevlieg en kon dit uitskud. En tog, 'n ander keer, het ek dit aan die kant van 'n huis gevlieg ... en dit het verbasend glad nie skade berokken nie. (Whew!)

Kantaantekening: Autel het die nuutste weergawe van hierdie hommeltuig, die Autel Robotics EVO II, aangekondig ... maar ek het dit nog nie op Amazon gesien nie.

Koop die Autel Robotics EVO Drone Bundle

Openbaarmaking: Ek gebruik my geaffilieerde kodes vir beide DJI en Amazon in hierdie artikel.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.