Inhoud bemarkingBemarkingsboeke

GROOT WINS ... Geheime word nou onthul!

Klik HIER om te bestel deur Joel CommNee, my webwerf is nie deur 'n spammer aangeval nie. Dit is nog steeds Doug wat hierdie pos skryf en ek doen dit onder vrye wil.

Het u al ooit 'n webblad besoek wat adverteer dat hulle al die geheime van die probleme wat u wil oplos, gaan openbaar? Die bladsy begin met 'n ongelooflike geskrewe formule-teks wat u insuig, gewaagde beelde, dwingende getuigskrifte ... wat u van die bladsy af trek totdat u u kredietkaart op magiese wyse uit u sak lig.

Toe ek in die direkte posbedryf gewerk het, het ek na Pat Coyle gekyk lang eksemplaar briewe wat ongelooflike responskoerse behaal het. Ek glo vriend en kopieskrywer Erik Deckers is ook 'n aanhanger en skrywer van lang eksemplare. Ongeag die werklike produk, die talent van hierdie skrywers is ongelooflik ... jy is amper gehipnotiseer aan die einde van die brief.

Vir sommige bemarkers is hierdie soort kopieërs afstootlik en soms glo hulle dat dit bedrieglik is. Ek kan nie sê dat ek saamstem nie. Ek kan dit maklik herken as ek dit sien, maar soms is dit moeilik om weg te draai. Ek het in my tyd 'n paar e-boeke afgelaai (en betaal) - en ek glo dat ek my geld werd is.

Baie van hierdie mense is inligtingsbemarkers, wiel en handel in e-boeke, webinars en konferensies. Hulle begin met 'n gratis smaak wat u kan insuig en u tienduisende dollars kan kos teen die tyd dat u hul konferensie verlaat het.

Die koste is relatief, maar ... as u die promosietalent van hierdie mense het en bereid is om alles in u te sit, kan u baie geld verdien. As ek die leserspubliek van my blog en webwerwe beskou, kan ek baie geld prysgee deur nie in Joel se voetspore te volg nie en self 'n inligtingsbemarker te word.

Die meeste mense assosieer 'n internetmiljoenêr met die dot-com-rage van die laat negentigerjare ... Maar 'n klein groepie pioniers op die internetbemarking het stil-stil hul fortuin aanlyn gemaak voordat iemand die term "geld verdien aanlyn" deur Yahoo ge-google het. Baie van hulle het hul ryke rondom vier eenvoudige, maar uiters kragtige woorde gebou ... Klik HIER om te bestel.

Joel Comm's New York Times Topverkoper, Klik HIER om te bestel, is nie 'n bemarkingsskrif of 'n boek oor hoe om 'n miljoenêr te word. In plaas daarvan is dit 'n boeiende blik op die vroegste geskiedenis van die internet en die mense wat die eerste keer daar voordeel getrek het - sommige van hulle het u nog nooit van gehoor nie. Soos Mark Joyner sê: 'Hier is 'n klein groepie mense wat aan die begin van 'n tegnologiese revolusie kans gesien het en dit aangegryp het.'

Daar is internetbemarkers en internetbemarkers. Ek weet dat hulle dieselfde klink, maar dikwels kyk die een groep na die ander soos 'n privaat skoolkind wat na iemand van die openbare skool grom. In hierdie geval is dit egter die publieke skoolkind wat wen ... die groot winste op nie-tradisionele wyse beweeg. Dit klink amper asof dit nie op en af ​​is nie ... maar die betrokkenheid is alles vrywillig en dit is nogal 'n groot bedryf.

Ek sien glad nie neer op hierdie internetbemarkers nie. Kom ons kyk na die geskiedenis en vergelyk dit byvoorbeeld Corey Rudl (RIP) aan Pets.com, dit is duidelik wie die uithouvermoë en die talent gehad het. Dit is ook duidelik wie hul geld gemors het en hul inkomste verkwis het. Ek is behoorlik ontsag vir die talent van hierdie entrepreneurs om ongelooflike ondernemings te laat groei, verkeer na mekaar te omskep (eerder as om te kompeteer), mentor en mekaar op te voed oor wat werk, en om elke instrument tot hul beskikking foutloos te gebruik om eksemplare te toets en te vervaardig. wat bekeer.

Ek is nie 'n bemarkingspuris wat hierdie ondernemers belaglik maak nie, ek dink hul vasbyt en verhale is fassinerend. Joel se boek is verhaal na verhaal van van die suksesvolste internetbemarkers. Verhale van ouens wat die hele nag wakker gebly het om hul ambagte te bemeester, by die werk aan die slaap te raak, ontslaan te word en dan miljoenêrs te word, is 'n groot inspirasie vir enige entrepreneur. As u die stories lees, laat u bloed pomp! Die gemiddeld GMO of direkteur van bemarking baie van hierdie groep kan leer.

Dinsdagaand het ek klaargemaak Super Crunchers met die vliegtuig na San Francisco en ek klaargemaak Klik HIER om te bestel vanoggend op die vlug terug - al 279 bladsye. Dit is wonderlik om te lees - maak seker dat u dit optel as u kans kry.

Ek voel selfs 'n e-boek in my nabye toekoms!

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

2 Comments

  1. Fantastiese pos, Doug! Ek kan sê daardie boeke het jou regtig “opgepomp”. En die ding is, ek ken PRESIES die soort kopie waarna jy verwys. Ek was semi-geskool in dit terwyl ek grootgeword het by 'n direkte bemarking advertensie-agentskap waar ek voorraad monsters gehad het om deur te swaai, om MY inspirasie te vind vir my volgende direkte pos pakket, saam met 'n groot swart boek deur 'n ou ou wat veronderstel was om 'n ghoeroe oor die onderwerp van direkte bemarking te wees. (Ek was destyds 'n kind, het net geleer van DM-legendes wat dinge soos Johnson Boxes en snap-paks uitgevind het.) In elk geval, ek is uitgedaag om 'n 6-bladsy brief te skryf waarin intekeninge op Consumer Reports verkoop word (dit was "die lang brief" konsep). Ek het dit geskryf, maar die kliënt het dit nooit gepos nie. Ek het toe nog my ambag geleer, en dit was seker 'n uitdaging.

    Ek onthou toe ek die eerste keer direkte reaksie-briewe begin lees het, nadat ek nog nooit self baie daarvan ontvang het gedurende my hoërskool- en kollegejare nie (ek was 'n ywerige brieweskrywer aan penvriende oorsee, vriende en familie), het ek gedink die briewe klink evangelies.

    Ja, 'n e-boek klink wonderlik! Gaan vir dit!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.