Hoe u u Zoom H6 kan gebruik as die audio-koppelvlak vir 'n Mevo

Mevo

Soms is die gebrek aan dokumentasie op webwerwe regtig frustrerend en verg dit baie proef en fout voordat u iets reg laat werk. Een van my kliënte is die grootste datasentrum in die weste en hulle lei die land in certificaties. Terwyl ons af en toe inhoud stoot, wil ek hul vermoëns uitbrei, sodat hulle meer waarde aan vooruitsigte en klante deur ander mediums kan bied.

Dit kan baie waardevol wees om 'n paar verduidelikings oor nuwe regulasies regstreeks te stuur, 'n onderhoud met professionele persone in die bedryf te doen, of om net van tyd tot tyd advies oor nakoming of sekuriteit te gee. Daarom het ek hulle gehelp om 'n ateljee op te bou vir die opnames van podcasts, opnames van video's en live streaming.

Hulle het 'n groot raadsaal waar ek 'n streek afgesny het en dit met klankgordyne beveilig het om die eggo te verminder. Ek het besluit om met 'n semi-draagbare opstelling van 'n Mevo live-streaming kamera, 'n Zoom H6-opnemer, en draadlose Shure lavalier-mikrofone. Dit beteken dat ek in talle areas kon opstel om op te neem - van die bordtafel tot die sitarea en alles tussenin.

Sodra ek al die toerusting gekry het, het ek natuurlik probleme ondervind. Die Zoom H6 en Shure-stelsel werk foutloos, maar ek het baie probeer om uit te vind hoe die Zoom H6 as die klankinterface van die Mevo gebruik kan word.

Zoom H6 en Mevo Boost

Een opmerking hieroor is dat u absoluut die Mevo Boost wil gebruik, wat die moontlikheid insluit om via netwerk vir streaming, sowel as USB vir klank, aan te sluit, sowel as krag en 'n uitgebreide battery. Ek het die stelsel op 'n dosyn verskillende maniere getoets ... en probeer om inligting in te samel Mevo se beperkte dokumentasie wat die Zoom H4n toon en nie die H6 ... wat wesenlike verskille het nie.

Dit was eintlik baie minder kompleks as wat ek my voorgestel het:

  1. Verbind die Zoom H6 met die Mevo Boost via USB. let wel: Dit sal NIE die Zoom H6 (Boo!) Van krag kry nie, dus moet u batterye gebruik.
  2. Skakel die Mevo aan en dan die Zoom H6.
  3. Op die Zoom H6 moet u deur die menusisteem navigeer en dit as 'n 'instel klank koppelvlak vir multi-snit opname vir PC / Mac gebruik batterykrag.

Hier is die skerms in volgorde (let nie op die gemerkte menu-item nie, ek het hierdie foto's uit die Zoom H6-handleiding getrek).

Gebruik u Zoom H6 as 'n klankinterface

Zoom H6 klank -koppelvlak

Kies Multi Track sodat u al u mikrofoon-insette kan gebruik

Zoom H6 Multi Track Audio Interface

BELANGRIK: Kies PC / Mac met behulp van batterykrag

Zoom H6 PC / Mac met behulp van batterykrag - Audio Interface

Mevo USB-invoer

Nou kan u USB as 'n klankinvoer op die Mevo sien! Tik net om aan te sluit, dan is u gereed.

mevo usb klank

Bykomend, die dokumentasie vir die Zoom H4n lui dat die klankuitset 44 kHz moet wees in plaas van 48 kHz. Op die Zoom H6 kon ek nie die frekwensie van die uitvoer verander as dit as 'n USB-klank-koppelvlak gebruik is nie. Laat weet my as u weet hoe! Dit het goed geklink op 48 kHz, so ek is nie seker of dit nodig is nie.

Openbaarmaking: Ek het my Amazon-geaffilieerde kodes in hierdie pos gebruik.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.