Hoe om 2 Google Kalenders te sinkroniseer

Google Calendar

Met die verkryging van my agentskap en nou werk ek as 'n vennoot aan my nuwe Salesforce-vennoot, Ek het 'n probleem waar ek twee hardloop suite G rekeninge en het nou twee kalenders om te bestuur. My ou agentskapsrekening is steeds aktief om te gebruik vir my publikasies en praat - en die nuwe rekening is vir Highbridge.

Alhoewel ek elke kalender op die ander kon deel en sien, moet ek ook tye uit die ander kalender op elkeen wys as besig. Ek het na enige soort oplossing gesoek ... en die enigste manier waarop ek dit kon doen, was om die ander rekening na elke geleentheid uit te nooi, wat redelik lelik is en tot verwarring met kliënte kan lei.

Nog belangriker is dat ek self-skedulering-toepassings vir elke kalender het. Dit het daartoe gelei dat meerdere vergaderings in konflik was wat ek moes herskeduleer. Dit is 'n bietjie frustrerend. Ek wens dat suite G die geleentheid gebied om op 'n ander kalender in te teken en dit as verstek te hê besig op die primêre kalender.

My soektog het gelei tot 'n fantastiese oplossing, SyncThemCalendars. Met die platform kon ek twee sinkronisasies byvoeg ... van elke rekening na die ander.

Waarom u kalenders moet sinkroniseer?

Daar kan baie gebruiksgevalle vir hierdie funksie wees. U wil dalk tyd op u werkkalender blokkeer op grond van u privaat / persoonlike kalender. Miskien wil u alle gebeure van die spankalender na u persoonlike een kopieër. Of miskien is u 'n vryskut wat saam met verskillende klante werk en u werk op een of ander manier wil koördineer.

SyncThemCalendars

Met die rekening kan u by 'n primêre kalender aanmeld en dan tot vyf kalenders sinkroniseer. Nog beter, u kan die kalenderbesonderhede aanpas, insluitend:

  • Opsomming
  • Beskrywing
  • plek
  • Sigbaarheid
  • Beskikbaarheid
  • Herinnering (Reminder). - verstek is skoongemaak want dit sal daartoe lei dat albei kalenders 'n herinnering aan u stuur.
  • Kleur - veral nuttig, kan ek elke kalenderinskrywing met 'n spesifieke kleur laat identifiseer.

Dit is 'n wonderlike klein webtoepassing en goedkoop vir 'n jaarlikse kontrak. Ek is seker dit sal my meer bespaar as wat dit op die langtermyn kos.

Begin u 14 dae gratis proeflopie

Disclaimer: Ek is 'n filiaal van SyncThemCalendars

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.