Inhoud bemarkingBemarkingsinfografika

Hoe u 'n podcast vir u besigheid kan begin (met lesse wat ek geleer het!)

Toe ek my podcast jare gelede begin het, het ek drie verskillende doelwitte gehad:

 1. Owerheid - deur leiers in my bedryf te ondervra, wou ek my naam bekend maak. Dit het beslis gewerk en het gelei tot ongelooflike geleenthede, soos om Dell's Luminaries-podcast te help aanbied, wat gelei het tot die beste 1% van die mees geluisterde podcasts tydens die loop.
 2. Vooruitsigte - Ek is nie skaam hieroor nie ... daar was maatskappye met wie ek wou saamwerk, want ek het die kulturele pas tussen my en hul strategieë gesien. Dit het gewerk, ek het saam met wonderlike ondernemings gewerk, waaronder Dell, GoDaddy, SmartFOCUS, Salesforce, Angie's List ... en meer.
 3. Voice - Namate my podcast gegroei het, het dit my die geleentheid gegee om die kollig te deel met ander leiers in my bedryf wat talentvol en aan die toeneem is, maar wat nie bekend is nie. Ek is nie skaam dat ek die podcast meer inklusief en uiteenlopend wil maak om die sigbaarheid en bereik te verbeter nie.

Dit gesê, dit is nie maklik nie! Lesse geleer:

 • poging - die poging om die inhoud na te vors, te vervaardig, te publiseer en te bevorder, neem baie langer as om die onderhoud te voer. Dit kan dus drie tot vier uur neem om 'n podcast van 20 minute voor te berei en te publiseer. Dit is 'n kritieke tyd buite my skedule en dit het my moeilik gemaak om momentum te behou.
 • Momentum - Net soos blogging en sosiale media werk, so werk podcasting ook. Soos u publiseer, kry u 'n paar volgers. Die volgende groei en groei ... so momentum is van kardinale belang vir u sukses. Ek onthou toe ek honderd luisteraars gehad het, het ek nou tienduisende.
 • Beplanning - Ek glo dat ek my bereik sou kon maksimeer as ek ook meer doelbewus in die program van my podcast was. Ek wil graag 'n inhoudskalender ontwikkel sodat ek deur die loop van die jaar op spesifieke onderwerpe konsentreer. Stel jou voor dat Januarie Oktober 'n e-handelsmaand is, sodat kundiges hulle vir die komende seisoen voorberei!

Waarom moet u besigheid 'n podcast begin?

Buiten die voorbeelde wat ek hierbo gegee het, is daar oortuigend statistieke oor die aanneming van podcasts dit maak dit 'n medium wat die moeite werd is om te ondersoek.

 • 37% van die mense in die VSA het die afgelope maand na 'n podcast geluister.
 • 63% van die mense het iets gekoop wat 'n podcast-gasheer in hul program bevorder het.
 • Teen 2022 word beraam dat podcast-luister tot 132 miljoen mense in die Verenigde State alleen sal groei.

Besigheidsfinansiering.co.uk, 'n uitgewer vir navorsings- en inligtingswebsides in die Verenigde Koninkryk, wat wonderlik werk om u deur alles te lei wat u nodig het om u podcast op te stel. Die infografiese, 'N Kleinsakegids vir die begin van 'n podcast loop deur die volgende kritiese stappe ... kliek seker deur na hul pos waar hulle 'n klomp bronne byvoeg!

 1. Kies 'n onderwerp net jy kan lewer ... soek in iTunes, Spotify, SoundCloud en Google Play om te sien of jy kan meeding.
 2. Kry die reg mikrofoon. Kyk na my tuisstudio en toerustingaanbevelings hier.
 3. Leer hoe om te wysig u podcast met behulp van redigeringsagteware soos Audacity, Garageband (slegs Mac), Adobe Audition (kom saam met Adobe se kreatiewe wolkpakket). Daar is ook 'n groeiende aantal aanlynplatforms en -apps!
 4. Neem u podcast op as 'n video sodat u dit op Youtube kan laai. U sal verbaas wees hoeveel mense daar is luister na Youtube!
 5. kry hosting spesifiek gebou vir podcasts. Podcasts is groot, streamende lêers en u tipiese webbediener verstik aan die bandbreedte wat nodig is.

Ons het 'n diepgaande artikel oor waarheen gasheer, sindikaat en promoveer u podcast wat al die verskillende gasheer-, sindikasie- en promosiekanale uiteensit wat u kan benut.

'N Ander bron vir my (met 'n wonderlike podcast) is Brassy Uitsaaimaatskappy. Jen het duisende mense gehelp om hul besigheidspodcastingstrategie te begin bou.

O, en maak seker dat u inteken op Martech Zone onderhoude, my podcast!

Hoe om 'n podcast te begin

Openbaarmaking: Martech Zone gebruik deur hierdie artikel geaffilieerde skakels.

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.