Hoe om 'n enkele taak te doen

Almal praat oor hoe om multitake te doen ... gister het ek 'n gesprek gehad met David uit die Brown County-loopbaanhulpbron sentrum en ons het bespreek enkele taak. Dit is ... om jou foon, jou Twitter-rekenaar-app uit te skakel, jou e-pos te sluit, waarskuwings uit te skakel - en om werk te kry.

tyd.pngOns het deesdae te veel aandag, en dit beïnvloed die kwaliteit van ons werk.

Ek hou nie van multitasking nie. Medewerkers van vorige poste sal die feit bevestig dat ek 'n man is. Ek wil graag 'n hoekie vind, konsentreer op wat ek doen en uitvoer. Soms loop hulle na my toe en bespreek 'n ander projek, en ek sal hulle soos 'n zombie beskou ... skaars onthou dat hulle my selfs 'n vraag gevra het.

My dogter is trouwens dol hieroor ... dit is gewoonlik wanneer sy toestemming vra om dinge te doen waarvoor ek miskien nee sal sê. 🙂

In elk geval ... probeer dit! As u 'n Blackberry het, skakel dit stil aan (moenie vibreer nie) en draai dit om op die lessenaar sodat u nie die gesig daarvan kan sien brand wanneer 'n nuwe boodskap tref nie. As u na 'n vergadering gaan, moet u u telefoon op u lessenaar los en konsentreer op die vergadering. As u 'n raadsaal van bestuurders by 'n vergadering het, kan die vergadering duisende dollars kos. Sit die telefoon neer en doen die werk!

Probeer dit volgende week - blokkeer Maandag 2 tot 3 uur op u kalender. Besluit die projek waaraan u gaan werk. Maak jou deur toe, skakel alle waarskuwings op die lessenaar uit en begin. U sal verbaas wees oor hoeveel werk u behaal.

6 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  Baie goeie raad .. Ek dink ek kan dit vandag regtig op 'n bietjie huiswerk probeer. Maar ek sien waar Emma Adams vandaan kom .. Ek kan skaars deur die klas gaan sonder om die braambos na te gaan.

  In elk geval, goeie boodskap ..

 4. 4

  Doug ... Ek was op soek na 'n goeie tegniek om eenmalig te werk en het 'n goeie een raakgeloop ... Ek gebruik die Pomodoro-tegniek ( http://www.pomodorotechnique.com/ ) wanneer ek my daarop moet toespits om iets gedoen te kry en dit oor 'n konstante hoeveelheid tyd moet doen. Dit lyk asof ek dit nie tydens magtige dae met vergaderings gebruik nie, maar as ek baie moet doen, is dit die beste tegniek wat ek gevind het ... Eintlik is 'n Pomodoro 'n werkperiode van 25 minute vir 'n individuele taak en 5 minute van breek. 4 pomodoros en jy neem 'n blaaskans van 30 minute ... Ek het baie gedoen met behulp van hierdie tegniek ...

 5. 5
 6. 6

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.