Mobiele en tabletbemarkingSoekbemarking

Hoe om 'n enkele taak te doen

Almal praat oor hoe om multitake te doen ... gister het ek 'n gesprek gehad met David uit die Brown County-loopbaanhulpbron sentrum en ons het bespreek enkele taak. Dit is ... om jou foon, jou Twitter-rekenaar-app uit te skakel, jou e-pos te sluit, waarskuwings uit te skakel - en om werk te kry.

tyd.pngOns het deesdae te veel aandag, en dit beïnvloed die kwaliteit van ons werk.

Ek hou nie van multitasking nie. Medewerkers van vorige poste sal die feit bevestig dat ek 'n man is. Ek wil graag 'n hoekie vind, konsentreer op wat ek doen en uitvoer. Soms loop hulle na my toe en bespreek 'n ander projek, en ek sal hulle soos 'n zombie beskou ... skaars onthou dat hulle my selfs 'n vraag gevra het.

My dogter is trouwens dol hieroor ... dit is gewoonlik wanneer sy toestemming vra om dinge te doen waarvoor ek miskien nee sal sê. 🙂

In elk geval ... probeer dit! As u 'n Blackberry het, skakel dit stil aan (moenie vibreer nie) en draai dit om op die lessenaar sodat u nie die gesig daarvan kan sien brand wanneer 'n nuwe boodskap tref nie. As u na 'n vergadering gaan, moet u u telefoon op u lessenaar los en konsentreer op die vergadering. As u 'n raadsaal van bestuurders by 'n vergadering het, kan die vergadering duisende dollars kos. Sit die telefoon neer en doen die werk!

Probeer dit volgende week - blokkeer Maandag 2 tot 3 uur op u kalender. Besluit die projek waaraan u gaan werk. Maak jou deur toe, skakel alle waarskuwings op die lessenaar uit en begin. U sal verbaas wees oor hoeveel werk u behaal.

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en erkende kenner van digitale transformasie. Doug is 'n Hoofspreker en bemarking van openbare spreker. Hy is die VP en medestigter van Highbridge, 'n onderneming wat spesialiseer in ondernemingsondernemings om hul tegnologie-belegging digitaal te transformeer en te maksimeer met behulp van Salesforce-tegnologieë. Hy het digitale bemarkings- en produkstrategieë vir Dell Technologies, GoDaddy, Sales Force, Webneigings, en SlimFOKUS. Douglas is ook die skrywer van Korporatiewe blogging vir dummies en mede-outeur van Die beter sakeboek.

verwante Artikels

6 Comments

  1. Baie goeie raad .. Ek dink ek kan dit eintlik vandag op 'n bietjie huiswerk probeer. Maar ek sien wel waar Emma Adams vandaan kom .. Ek kan skaars deur die klas kom sonder om die braam te kyk.

    In elk geval, goeie plasing..

  2. Doug... Ek was op soek na 'n goeie tegniek om enkeltaak uit te voer en het op 'n goeie een afgekom... Ek gebruik die Pomodoro-tegniek ( http://www.pomodorotechnique.com/ ) wanneer ek daarop moet fokus om iets gedoen te kry en ek dit oor 'n konstante tyd moet doen. Ek kan dit blykbaar nie gebruik gedurende Meidae vol vergaderings nie, maar wanneer ek baie het om te doen, is dit die beste tegniek wat ek gevind het ... Basies is 'n Pomodoro 'n 25 minute werkperiode op 'n individuele taak en 5 minute van breek. 4 pomodoros en jy neem 'n 30 minute pouse ... Ek het baie gedoen met hierdie tegniek ....

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Terug na bo knoppie