Hoe om meerdere plaaslike gaste op u zoom op te neem H6 met 'n afgeleë gas in Garageband

Podcasting met Zoom en Skype

As u ernstig wil raak oor podcasting, sal ek u regtig aanmoedig om te spaar vir 'n Zoom H6-opnemer. Dit is net 'n eenvoudige toestel wat amper geen opleiding benodig om mee op te neem nie. Voeg 'n bietjie by Shure SM58 mikrofonedraagbaar mikrofoonstaanders, en jy het 'n ateljee waarheen jy kan neem en 'n goeie klank kan kry.

Alhoewel dit ideaal is vir 'n podcast waar al u gaste by u is, maak dit u regtig moeilik om 'n afgeleë gas via die internet te hê. Die probleem is klanklatensie via die internet. As u net u skootrekenaar bedraad het vir 'n eksterne gas, sou die gas 'n nare weergalm van hul eie stem kry. Die werk hiervoor is gewoonlik om 'n menger te koop en dan kan u verskeie busse aanpas ... een met al u plaaslike gaste, dan een met alles. U kan u plaaslike bus via u skootrekenaar uitsteek en dan die ander bus gebruik om alles op te neem.

Maar sê nou u het nie 'n menger of wil dit nie dra nie? Ek het soveel podcasts op afstand gedoen dat ek besluit het om my Indianapolis podcast-ateljee. Ek neem egter steeds baie afgeleë gaste op, en daarom moes ek dit agterkom.

Ek het alles gekoop om my ateljee te neem op die pad sodat ek by enige geleentheid of korporatiewe hoofkantoor kan opneem. Buite my skootrekenaar het ek ook nie 'n klomp geld bestee nie. Ek glo al die kabels, splitters, koptelefoon, Zoom H6 en my tas kos ongeveer $ 1,000. Dit is 'n fraksie van die klein fortuin wat ek in my ateljee spandeer het ... en ek kry moeilik die kwaliteitverskil!

Opname in Garageband EN die Zoom H6

Die truuk van hierdie opstelling is dat ons elkeen van ons individuele plaaslike gaste op die Zoom H6 gaan opneem, maar ons sal die afgeleë gas op hul eie baan in Garageband opneem. Dit is omdat ons die totale klank van al ons gaste nodig het om Skype (of ander program) in te voer sonder om hul eie stem met 'n eggo terug te gee. Alhoewel dit baie kompleks lyk, is hier 'n oorsig van die stappe:

 1. Bedraad u koptelefoon, mikrofone, zoom en u skootrekenaar korrek.
 2. Stel Soundflower in om 'n virtuele klanktoestel te maak vir die opneem van die oproeper in Garageband.
 3. Stel 'n Garageband-projek op met Skype en u Zoom as individuele snitte.
 4. Stel Skype se klankinstellings op om Soundflower as u luidspreker te gebruik.
 5. Begin met opname in Garageband, begin opneem met u Zoom en bel.
 6. Nadat u klaar is, bring die Zoom Tracks in u Garageband-projek en redigeer u podcast.

Stap 1: Verbind u zoom en skootrekenaar

Onthou, ons gebruik die uitset van die zoom as 'n invoerbus vir ons Skype-oproep, dus u sal die Zoom in 'n normale modus gebruik ... deur nie via USB na Garageband te gaan nie.

 1. Verbind a koptelefoon / mikrofoonverdeler na u Mac.
 2. Verbind a 5-rigting koptelefoonsplitter aan die een kant van die splitter. Ek het gedink dat ek dalk 'n klein koptelefoonversterker nodig het, maar dit het goed gewerk!
 3. Verbind die ander kant van die splitter met u koptelefoon aansluiting op die Zoom H6 met behulp van die manlike / manlike kabel wat saam met die koptelefoonsplitter gekom het.
 4. Verbind elkeen van u mikrofoon XLR-kabels met u Zoom-ingange.
 5. Verbind elkeen van u koptelefoon aan u 5-rigting splitter. Ek gebruik goedkoop koptelefoon vir gaste en steek dan my professionele koptelefoon in om te verseker dat die klank goed is.

Stap 2: Installeer Soundflower en stel 'n virtuele toestel op

 1. Aflaai en installeer Klankblommetjie, waarmee u 'n virtuele klanktoestel op u Mac kan maak.
 2. Gebruik Audio Midi Setup om 'n saamgestelde toestel te skep wat sy eie snitte in Garageband kan hê. Ek noem my podcasting en gebruik die ingeboude mikrofoon (dit is waar die Zoom-koptelefoon in is) en Soundflower (2ch).

Aggregate MIDI-instelling van die toestel-klank

Stap 3: Stel 'n Garageband-projek op

 1. Maak Garageband oop en begin met 'n nuwe projek.
 2. Navigeer na u Garageband-voorkeure en kies podcasting as u invoer toestelle en laat die ingeboude uitvoer as u uitvoerapparaat.

Garageband Voorkeure

 1. Voeg nou 'n snit met 'n invoer by 1 & 2 (Podcasting) en 'n insette 3 & 4 (Podcasting). Die een snit is die inkomende Skype-stem en die ander is u Zoom-uitvoer (wat u nie hoef te gebruik nie, aangesien ons individuele snitte op u Zoom H6 opneem). Dit moet so lyk:

Garageband -snitte

Stap 4: Stel Skype in

 1. In Skype moet u die luidspreker op u virtuele toestel instel, Klankblom (2ch) en u mikrofoon aan u Interne mikrofoon (wat die Zoom H6-uitvoer vir u mikrofone is).

Skype Soundflower 2ch-luidsprekers

 1. Trek u koptelefoon aan, doen a Skype toetsoproep, en maak seker dat u klankvlakke goed is!

Stap 5: Neem op beide Garageband en Zoom

 1. Toets u mikrofoonvlakke op u Zoom en pers rekord om te begin om u plaaslike gaste op te neem.
 2. Toets u klankvlakke in Garageband en pers rekord om te begin met die opname van u Skype-oproep.
 3. Maak u Skype-oproep!

Stap 6: Wysig u podcast

 1. Noudat u klaar is, voer u klanksnitte van u Zoom in, demp u totale snit en wysig u podcast.
 2. Julle is klaar!

Laaste opmerking, ek het 'n ongelooflike skouersak dit pas op al my kabels, my Zoom, my mikrofone, staanders en selfs 'n driepoot en tablet as ek live streaming wil doen. Ek noem dit my Podcast Go Bag... basies 'n hele podcast-ateljee in 'n enkele, opgevulde, waterdigte sak wat ek oral kan bring.

Podcasting Skouersak

Openbaarmaking: Ek gebruik my geaffilieerde skakels in hierdie artikel.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.