Hoe het ek 'n Hullabaloo grootgemaak! aka Cheated ...

aas mou

My naaste vriende weet hoeveel ek nie van gewildheidskompetisies hou nie. Dit lyk asof hulle oral op die internet verskyn, hulle mors baie tyd en is nie te produktief nie. Kom julle - Ashton Kutcher het een van die grootste opvolgings op Twitter. Die enigste ding wat ek onthou dat hy gedoen het (behalwe Demi Moore) is “Dude, waar is my motor?”.

PS: Die Kutcher se onlangse sosiale media veldtog om kinderslawerny uit te skakel, is egter baie goed!

huldeblykDus - toe 'n nuwe gewildheidskompetisie opduik en ek daarvoor genomineer word, besluit ek dat ek ten alle koste gaan wen. Die Hullabaloo 2010 is begin deur die plaaslike CRM-maatskappy, Adres Twee (ontwikkelaar van 'n uitstekende CRM-instrument vir klein ondernemings). Ek het nie bedoel om dit te kies nie ... maar ek kon myself nie help nie.

Adres Twee sit 'n bladsy op wat 'n paar stemskakels het daarop sodat mense kan stem vir hoe hulle glo regtig 'n lawaai in die Indianapolis-gemeenskap maak. Die bladsy is ietwat beskerm ... dit hou u IP-adres dop en laat ons net 3 keer stem.

Ek huiwer om te sê dat ek getuig die wedstryd ... ek wil dit eerder sê Ek het tegnologie benut om die geleentheid te benut om myself te publiseer.

Goed ... Ek het verneuk.

En ... ek het gesuig Scott Wyse (Van Scotty's Brewhouse roem) in verbintenis ete en Donasie van $ 100 aan Race for a Cure... reg voor my stemme regtig begin opstyg het. Kwaad? Ja ... ja, dit was.

Hoe om 'n aanlyn-stemwedstryd te kul:

 1. Moenie die skakel na die bladsy kopieer en u sosiale netwerk vra nie. In plaas daarvan, kopieer die werklike stemskakel en versprei dit. Op hierdie manier stem iemand wat op die skakel klik, eintlik vir u sonder om dit te weet.
 2. Betaal 'n diens soos Brandende verkeer or Koop Treffers Goedkoop om u stemskakel te tref. Vir ongeveer 20 dollar kan u duisende unieke treffers kry. Hulle stem baie goed!
 3. As u nie daarvan hou om geld te spandeer nie, kan u altyd u eie 1 pixel by 1 pixel iframe met JavaScript genereer op 'n webwerfblad wat swaar verkeer. Aangesien u 3 keer kan stem, het ek die iframe drie keer gemaak.

Hier is die kode:

function makeFrame() { 
ifrm = document.createElement("IFRAME");
ifrm.setAttribute("src", "http://site.com/vote.asp?ID=5&name=Doug+Karr&tname=douglaskarr");
ifrm.style.width = 1+"px";
ifrm.style.height = 1+"px";
document.body.appendChild(ifrm);
}
makeFrame();makeFrame();makeFrame();

Sjoe ... dit was lekker! Ek hoop dat ek niemand se gevoelens seergemaak het nie - en ek raai aan dat dit hier in Indianapolis 'n homp van 'n romp kan veroorsaak. Ek kon myself net nie help toe ek die groot, gapende gat in die stemlogika kry nie.

Scott hoef nie my aandete te koop nie en ek gaan skenk die $ 100 aan Race for a Cure hoe dit ook al sy. Ek glo dat ongeveer 20,000 2,000 stemme die volgende maand vir my gaan inrol met al die dienste waarvoor ek betaal het ... Ek is nou meer as 500 XNUMX stemme voor. (Scott ruik 'n rot toe ek binne 'n uur ongeveer XNUMX stemme kry).

Daar was geen diensvoorwaardes vir die wedstryd nie, maar as my straf van die wedstryd afgesit moet word, sal ek dit graag doen. Baie sterkte aan almal wat dit op die eerlike manier gedoen het!

22 Comments

 1. 1

  Dit is ten minste hoekom stemvorms 'n captcha of verkieslik 'n soort aanmelding of registrasie moet vereis. Doug, jy is boos (op 'n goeie manier).

 2. 2
 3. 3
 4. 4

  Interessant, ek het nooit aan 'n CAPTCHA gedink nie - dit kon die ding gedoen het! (Alhoewel daar deesdae ook CAPTCHA OCR-skrifte is).

 5. 5

  En dit is goed dat jy nie genomineer is nie! Terwyl Doug nogal die klein swerwer is met sy iframe, kan ek my nie indink wat jy met jou SQL-inspuitings sou doen nie!

 6. 6

  Selfs net om hierdie POS oor GET te maak vir stem indiening sou hierdie eenvoudige aanval reggemaak het. Uiteindelik sal bedrieërs altyd deur valse rekeninge, skrifte, betaalde dienste, TOR, ens.

  Ek bedoel kak, selfs nie-aanlyn stemkompetisies word vol stembriewe of laat mense kul om te wen. Byna enige wat vir toekenning gestem is, is vals, wat die ergste is, is die maatskappye wat spog om hulle te wen wanneer hulle weet dat hulle verneuk het om dit te wen en dit as deel van hul bemarkings-/PR-veldtogte gebruik. Ongelukkig verstaan ​​die meeste mense nie hoe maklik dit is nie.

 7. 7

  Dankie dat jy skoon gekom het. Ek het begin wonder hoe ek jou taktvol sou DQ sonder om ... wel ... 'n buldernis te veroorsaak 😉

  Die waarheid is dat enige van ons tegnici kan uitvind hoe om 'n IP-spoorsnyer te bamboes. Trouens, @RobbySlaughter het dit vroeg vasgepen. Ek is meer beïndruk deur die mense wat inderdaad 'n aansienlike hoeveelheid regte stemme ingesamel het ten spyte daarvan dat hulle die leier met 'n skynbaar onoorkomelike marge agtervolg. Daardie kiesers het regtig in hul kandidaat geglo. Ek is dankbaar daarvoor.

 8. 8

  Die plan was altyd om skoon te kom! 🙂 Ek stem saam met jou, hierdie het regtig baie kollig gekry! DQ my gerus – dit was lekker terwyl dit aangehou het.

 9. 9
 10. 10
 11. 11

  Niemand kon Doug reg grootmaak nie, maar mamma het probeer, mamma het probeer - http://www.youtube.com/watch?v=-eYnn6TufdU

  Ek dink julle het meer sosiale media-kompetisies onder hul destydse werkers in die veld 😛

  Maklik my gunsteling plasing ooit. Maklik 🙂

  Herinner my aan die sukkelende sosiale media-peilings in Indiana van verlede herfs. Hopelik verhoog dit die lat op hierdie peilings in plaas daarvan om hulle as verkeersgenerators te hê.

  Thilineth

 12. 12
 13. 13
 14. 14

  Dit lyk asof hulle addpoll.com gebruik, JohnL ... maar dit sal dalk steeds moontlik wees. Jy sal 'n bladsy moet skep wat outomaties die opsie geplaas het wat jy wil hê mense moet kies. Wanneer jy daardie bladsy voltooi het, kan jy dalk die meganisme laat werk. Dit blyk egter dat addpoll die plasings kan beperk om slegs direk vanaf daardie domein te kom. Dit is nie onmoontlik nie, maar sal 'n paar koel programmering vereis.

 15. 15

  Wat nog snaakser is, is nou dat die webwerf hierdie webwerf as 'n verwyser in hul Google Analytics sal hê om te sien dat jy sopas erken het dat jy stemme koop. Hoop niemand daar oorkant gee aandag nie. 🙂

 16. 16

  Dit kan waar wees, maar as ek nooit meer as 5000 stemme het nie en die feit dat ek nie sal kan programmeer nie, beteken dit dat ek gedink het, maar nooit gevolg het nie.

 17. 17

  Ek het regtig hulp nodig hiermee. In die kompetisie wat ek is, doen ek die eerlike manier, maar dit lyk of ek die enigste een is. So help my asseblief!!!!

 18. 18
 19. 19

  Die derde stap gebruik 'n skrif om 'n 1 pixel by 1 pixel iframe mee te maak
  die stembladsy-skakel daarin. Dus, soos mense jou webwerf besoek, sal die
  skrif word uitgevoer en die stem word bygevoeg.

 20. 20

  Die derde stap gebruik 'n skrif om 'n 1 pixel by 1 pixel iframe mee te maak
  die stembladsy-skakel daarin. Dus, soos mense jou webwerf besoek, sal die
  skrif word uitgevoer en die stem word bygevoeg.

 21. 21

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.