Hoe het ek 'n Hullabaloo grootgemaak! aka Cheated ...

aas mou

My naaste vriende weet hoeveel ek nie van gewildheidskompetisies hou nie. Dit lyk asof hulle oral op die internet verskyn, hulle mors baie tyd en is nie te produktief nie. Kom julle - Ashton Kutcher het een van die grootste opvolgings op Twitter. Die enigste ding wat ek onthou dat hy gedoen het (behalwe Demi Moore) is “Dude, waar is my motor?”.

PS: Die Kutcher se onlangse sosiale media veldtog om kinderslawerny uit te skakel, is egter baie goed!

hullabalooDus - toe 'n nuwe gewildheidskompetisie opduik en ek daarvoor genomineer word, besluit ek dat ek ten alle koste gaan wen. Die Hullabaloo 2010 is begin deur die plaaslike CRM-maatskappy, Adres Twee (ontwikkelaar van 'n uitstekende CRM-hulpmiddel vir klein ondernemings). Ek het nie bedoel om dit te kies nie ... maar ek kon myself net nie help nie.

Adres Twee sit 'n bladsy op wat 'n paar stemskakels het daarop sodat mense kan stem vir hoe hulle glo regtig 'n lawaai in die Indianapolis-gemeenskap maak. Die bladsy is ietwat beskerm ... dit hou u IP-adres dop en laat ons net 3 keer stem.

Ek huiwer om te sê dat ek getuig die wedstryd ... ek wil dit eerder sê Ek het tegnologie benut om die geleentheid te benut om myself te publiseer.

Goed ... Ek het verneuk.

En ... ek het gesuig Scott Wise (Van Scotty's Brewhouse roem) in verbintenis ete en Donasie van $ 100 aan Race for a Cure... reg voor my stemme regtig begin opstyg het. Kwaad? Ja ... ja, dit was.

Hoe om 'n aanlyn-stemwedstryd te kul:

 1. Moenie die skakel na die bladsy kopieer en u sosiale netwerk versoek nie. In plaas daarvan, kopieer die werklike stemskakel en versprei dit. Op hierdie manier stem iemand wat op die skakel klik, eintlik vir u sonder om dit te weet.
 2. Betaal 'n diens soos Brandende verkeer or Koop Treffers Goedkoop om u stemskakel te tref. Vir ongeveer 20 dollar kan u duisende unieke treffers kry. Hulle stem baie goed!
 3. As u nie daarvan hou om geld te spandeer nie, kan u altyd u eie 1 pixel by 1 pixel iframe met JavaScript genereer op 'n webwerfblad wat swaar verkeer. Aangesien u 3 keer kan stem, het ek die iframe drie keer gemaak.

Hier is die kode:

function makeFrame() { 
ifrm = document.createElement("IFRAME");
ifrm.setAttribute("src", "http://site.com/vote.asp?ID=5&name=Doug+Karr&tname=douglaskarr");
ifrm.style.width = 1+"px";
ifrm.style.height = 1+"px";
document.body.appendChild(ifrm);
}
makeFrame();makeFrame();makeFrame();

Whew ... dit was lekker! Ek hoop dat ek niemand se gevoelens seergemaak het nie - en ek vermoed dat dit hier in Indianapolis 'n homp van 'n romp kan veroorsaak. Ek kon myself net nie help toe ek die groot, gapende gat in die stemlogika kry nie.

Scott hoef nie my aandete te koop nie en ek gaan skenk die $ 100 aan Race for a Cure hoe dit ook al sy. Ek glo dat ongeveer 20,000 2,000 stemme die volgende maand vir my gaan inrol met al die dienste waarvoor ek betaal het ... Ek is nou meer as 500 XNUMX stemme voor. (Scott ruik 'n rot toe ek binne 'n uur ongeveer XNUMX stemme kry).

Daar was geen diensvoorwaardes vir die wedstryd nie, maar as my straf van die wedstryd afgesit moet word, sal ek dit graag doen. Baie sterkte aan almal wat dit op die eerlike manier gedoen het!

22 Comments

 1. 1

  Dit is ten minste die rede waarom stemvorms 'n captcha of verkieslik 'n soort aanmelding of registrasie moet vereis. Doug, jy is boos (op 'n goeie manier).

 2. 2
 3. 3
 4. 4

  Interessant, ek het nooit aan 'n CAPTCHA gedink nie - dit kon die truuk gedoen het! (Alhoewel daar deesdae ook CAPTCHA OCR-skrifte is).

 5. 5

  En dit is 'n goeie ding dat jy nie benoem is nie! Alhoewel Doug nogal 'n klein bugger is met sy iframe, kan ek my nie voorstel wat u met u SQL-inspuitings sou doen nie!

 6. 6

  Selfs net die aanbring van hierdie POST oor GET vir die indiening van stemme sou hierdie eenvoudige aanval reggestel het. Uiteindelik sal bedrieërs altyd in staat wees om vals rekeninge, skrifte, betaalde dienste, TOR, ens. Te gebruik ...

  Ek bedoel crap, selfs nie-aanlyn-stemwedstryde word gevul of mense laat kul om te wen. Byna almal wat vir die toekenning gestem word, is vals. Die ergste is dat die maatskappye spog met die wen as hulle weet dat hulle bedrieg het om dit te wen en dit as deel van hul bemarkings- / PR-veldtogte gebruik. Ongelukkig raak die meeste mense nie so maklik nie.

 7. 7

  Dankie dat jy skoon gekom het. Ek het begin wonder hoe ek u taktvol sou DQ doen sonder om ... wel ... 'n hullabaloo te veroorsaak 😉

  Die waarheid is dat een van ons tegnici kan uitvind hoe om 'n IP-spoorsnyer te bamboes. Trouens, @RobbySlaughter het dit al vroeg vasgepen. Ek is meer onder die indruk van die mense wat inderdaad 'n aansienlike hoeveelheid werklike stemme versamel het, ondanks die feit dat hulle die leier met 'n skynbaar onoorkomelike marge agtervolg. Daardie kiesers het regtig in hul kandidaat geglo. Ek is dankbaar daarvoor.

 8. 8

  Die plan was altyd om skoon te kom! Ek stem saam met u, dit het regtig baie kollig gekry! Skakel my gerus - dit was lekker terwyl dit geduur het.

 9. 9
 10. 10
 11. 11

  Niemand kon Doug reg grootmaak nie, maar mama het probeer, ma het probeer - http://www.youtube.com/watch?v=-eYnn6TufdU

  Ek dink julle het meer sosiale media-kompetisies onder hul destydse werkers in die veld have

  Maklik my gunsteling boodskap ooit. Maklik 🙂

  Herinner my aan die sukkelende Indiana-meningspeilings van verlede herfs. Hopelik verhoog dit die maatstaf vir hierdie peilings in plaas daarvan om dit as verkeersopwekkers te hê.

  Thillineth

 12. 12
 13. 13
 14. 14

  Dit lyk asof hulle addpoll.com, JohnL gebruik ... maar dit sou moontlik moontlik wees. U moet 'n bladsy skep wat die opsie outomaties plaas wat u wil hê mense moet kies. As u die bladsy voltooi het, kan u moontlik die meganisme laat werk. Dit blyk egter dat die addpoll die berigte kan beperk om slegs direk vanaf daardie domein te kom. Dit is nie onmoontlik nie, maar benodig 'n bietjie programmering.

 15. 15

  Wat nog snaakser is, is dat die webwerf hierdie webwerf as verwyser in hul Google Analytics sal hê om te sien dat u pas erken het dat u stemme koop. Hoop niemand gee aandag daaraan nie. 🙂

 16. 16

  Dit kan waar wees, maar as ek nooit meer as 5000 stemme het nie en die feit dat ek dit nie kan programmeer nie, het ek gedink, maar nooit gevolg nie.

 17. 17
 18. 18
 19. 19

  Die derde stap gebruik 'n script om 'n 1 pixel by 1 pixel iframe met te maak
  die skakel na die stemblad. Dus, as mense u webwerf besoek, is die
  script word uitgevoer en die stemming word bygevoeg.

 20. 20

  Die derde stap gebruik 'n script om 'n 1 pixel by 1 pixel iframe met te maak
  die skakel na die stemblad. Dus, as mense u webwerf besoek, is die
  script word uitgevoer en die stemming word bygevoeg.

 21. 21

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.