Hoe om 'n invloedryker, blogger of joernalis op te stel

Hoe om 'n invloedryker, blogger of joernalis op te stel

In die verlede het ek al oor geskryf hoe om 'n blogger NIE op te sit nie. Die sage gaan voort terwyl ek 'n eindelose stroom onvoorbereide PR-beroepe kry wat nie die nodige inligting het om die produkte of dienste van hul kliënt te bevorder nie.

Dit het 'n rukkie geneem om 'n toonhoogte te kry wat die moeite werd was om te wys. Ek het 'n e-pos ontvang van 'n strateeg op sosiale media met Superkoel kreatief. Supercool is 'n kreatiewe agentskap wat spesialiseer in aanlyn-video-kreatiewe en -produksie, virale bemarking, video-saai, geïntegreerde sosiale media-veldtogte, virale video's, handelsmerkvermaak en webisodes. Dit is 'n ongelooflike e-pos!

hoe om 'n blogger op te stel

Kenmerke van 'n wonderlike bloghoogtepunt

 1. Die toonhoogte was persoonlike. Ek kry gewoonlik 'n kombers knip en plak. Ek verwyder daardie toonhoogtes onmiddellik. As u nie kan leer wie ek is nie, waarom moet ek na u luister?
 2. Die toonhoogte bondig vertel my die inligting. Die meeste PR-mense knip en plak 'n belaglike persverklaring in die inhoud van die e-pos.
 3. Die toonhoogte bied my 'n haal om direk in my blogpos in te gaan!
 4. Die toonhoogte bevat 'n skakel na die werklike verhaal (en waarheen ek my besoekers kan verwys en daarop kan wys).
 5. Die toonhoogte vertel my verskillende maniere Ek kan die inligting gebruik! Dit is toe ek in trane opgekom het ... snuif. Stel jou voor dat ... om my tyd te bespaar, Darci al nagedink het oor hoe ek die inligting kon hanteer ... en 'n opmerking byvoeg om haar te kontak as ek vrae het.
 6. Die toonhoogte bied agtergrond oor die deskundige en waarom hy belangrik genoeg is om na te luister.
 7. Die toonbank sluit met Darci's werklike naam, titel en maatskappy (wat ek selfs opgekyk!)
 8. Die toonhoogte het 'n opt-out! PR-mense stuur dikwels e-posse van Outlook om geknip en geplak te word - direk oortreding van die CAN-SPAM-wet.

Dit is 'n byna perfekte e-pos ... Ek sal dit as 'n stewige B + beoordeel. Die enigste klein stukkie inligting wat ontbreek, is 'n sprong wat volgens my nie te veel PR-mense sal gee nie - maar dit sou wonderlik gewees het om te hoor waarom dit vir my gehore relevant sou wees. 'N Eenvoudige paar woorde in die e-pos soos

ek het gesien Martech Zone het in die verlede oor video en sosiale media gepraat, so ek het gedink dit sal vir u interessant wees ...

5 Comments

 1. 1

  Hallo Douglas

  Dankie dat u dit gedeel het - regtig interessant. As iemand wat op die PR-heining sit, en self as 'n blogger (alhoewel nie belangrik genoeg om opgeslaan te word nie!), Is dit baie nuttig om die soort staanplekke te sien wat werk. Goeie leergeleentheid, so dankie!

  Een ding waaroor ek egter verbaas is, is punt 5. Ek bestuur 'n klein, maar effektiewe PR / bemarkingspan as my dagtaak, en ontvang soms so 'n toonhoogte (en maak dit selde ook).
  Op die staanplekke wat ek gemaak het, het ek nooit die soort inligting in punt 5 ingesluit nie, want ek neem aan dat die mense wat ek opgeslaan het, hierdie dinge self kan bedink - en ek wil nie vir hulle sê hoe om hul werk te doen (ewe vererg ek my as mense dit aan my doen).
  U pos laat my egter weer oor daardie posisie nadink!

  Ek stem egter heeltemal saam oor verpersoonliking - so belangrik, veral in die lig van die hiperkoppelde aard van die 'moderne' kommunikasiefunksie.

  So, weereens dankie!
  Neil

 2. 2

  Ek neem die afwykende siening hier in. Wat in die doek het politieke video en politieke sosiale bemarking met u of die Marketing Tech-blog te doen? # 1, dit is nie "gepersonaliseer" nie, dit is seker dat dit u naam bevat, maar wie kan nie toegang daartoe hê nie en dit outomaties in die e-pos invoer (ek dink 'n voormalige werkgewer van u is goed daarvoor) # 5 Ek stem saam met interacter om nie die inligting in, moet u weet wat die beste manier is om die inligting vir u gehoor te gebruik, maar die skakel na 'n twiet is 'n goeie idee. Eintlik, net omdat die meeste ander PR-staanplekke suig, dit nie goed maak nie, maak dit dit net minder soer as die ander. Na my mening sal hierdie toonhoogte beter gedien kan word aan iemand op politieke gebied.

  As iemand anders wat hulleself as viraal bemark, verloor hy geloofwaardigheid by my (maar kry waarskynlik soek en oogballe om die term te gebruik)

  • 3

   Politiek en bemarking is hand aan hand, Chris. Ek sou redeneer dat dit bemarking is wat Obama in sy amp laat beland het. Sy 'veldtog' van hoop en verandering is deur die kiesers verslind. Sy gebruik van volgelinge en beïnvloeders was redelik ongelooflik, waarlik 'n graswortelbeweging. RE: # 1, ek stem nogal met jou saam. My punt was dat Darci ons kom besoek het voordat hy opgegooi het ... iets wat die meeste PR-ondernemings nie doen nie.

 3. 4

  Doug, hoe sou u aanbeveel dat u 'n skakel vir 'n opt-out vir 'n e-pos skep as dit net vir een persoon (blogger of joernalis) geskryf word en aan die persoon gestuur word en dit nie gekoppel is aan 'n lys in 'n e-posbemarkingsplatform nie?

  Die meeste wettige PR-mense stuur nie 'n massa-e-posadres nie, so ek weet nie hoe 'n opt-out moontlik sou wees nie. Dit is duidelik dat as 'n maatskappy u inteken op sy bemarkings-e-posse (sonder dat u hiervoor optree), is dit 'n ander storie.

  • 5

   Hallo Carri! Eintlik stuur baie van die wettige PR-mense massa-e-posse. Met die meeste PR-platforms kan u al u joernaliste en bloggers kies en dan stuur. Sommige, soos Meltwater ('n borg), het uittrekselfunksies op hul platform, maar die meeste ander nie. As u nie 'n sakeverhouding het nie, het u regtig 'n program nodig wat die opt-out sal aanmeld. Outlook en Gmail sny dit net nie. Ek veronderstel dat een manier sou wees om 'n instrument soos Formstack te gebruik en dat mense net 'n vorm (of 'n Google-vorm op 'n sigblad) moet invul ... maar dit is moeilik om by te hou.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.