Hoe om 'n invloedryker, blogger of joernalis op te stel

Hoe om 'n invloedryker, blogger of joernalis op te stel

In die verlede het ek al oor geskryf hoe om 'n blogger NIE op te sit nie. Die sage duur voort terwyl ek 'n eindelose stroom onvoorbereide PR-beroepe kry wat nie die nodige inligting het om die produkte of dienste van hul kliënt te bevorder nie.

Dit het 'n rukkie geneem om 'n toonhoogte te kry wat die moeite werd was om te wys. Ek het 'n e-pos ontvang van 'n strateeg op sosiale media met Superkoel kreatief. Supercool is 'n kreatiewe agentskap wat spesialiseer in aanlyn-video-kreatiewe en -produksie, virale bemarking, video-saai, geïntegreerde sosiale media-veldtogte, virale video's, handelsmerkvermaak en webisodes. Dit is 'n ongelooflike e-pos!

hoe om 'n blogger op te stel

Kenmerke van 'n wonderlike bloghoogtepunt

  1. Die toonhoogte was persoonlike. Ek kry gewoonlik 'n kombers knip en plak. Ek verwyder daardie toonhoogtes onmiddellik. As u nie kan leer wie ek is nie, waarom moet ek na u luister?
  2. Die toonhoogte bondig vertel my die inligting. Die meeste PR-mense knip en plak 'n belaglike persverklaring in die inhoud van die e-pos.
  3. Die toonhoogte bied my 'n haal om direk in my blogpos in te gaan!
  4. Die toonhoogte bevat 'n skakel na die werklike verhaal (en waarheen ek my besoekers kan verwys en daarop kan wys).
  5. Die toonhoogte vertel my verskillende maniere Ek kan die inligting gebruik! Dit is toe ek in trane opgekom het ... snuif. Stel jou voor dat ... om my tyd te bespaar, Darci al nagedink het oor hoe ek die inligting kon hanteer ... en 'n opmerking byvoeg om haar te kontak as ek vrae het.
  6. Die toonhoogte bied agtergrond oor die deskundige en waarom hy belangrik genoeg is om na te luister.
  7. Die toonbank sluit met Darci's werklike naam, titel en maatskappy (wat ek selfs opgekyk!)
  8. Die toonhoogte het 'n opt-out! PR-mense stuur dikwels e-posse van Outlook om geknip en geplak te word - direk oortreding van die CAN-SPAM-wet.

Dit is 'n byna perfekte e-pos ... ek sal dit as 'n stewige B + beoordeel. Die enigste klein stukkie inligting wat ontbreek, is 'n sprong wat volgens my nie te veel PR-mense sal gee nie, maar dit sou wonderlik gewees het om te hoor waarom dit vir my gehore relevant sou wees. 'N Eenvoudige paar woorde in die e-pos soos

ek het gesien Martech Zone het in die verlede oor video en sosiale media gepraat, so ek het gedink dit sal vir u interessant wees ...