Openbare BetrekkingeInhoud bemarkingBemarkings- en verkoopsvideo's

Hoe om 'n invloedryker, blogger of joernalis op te stel

In die verlede het ek al oor geskryf hoe om 'n blogger NIE op te sit nie. Die sage duur voort terwyl ek 'n eindelose stroom onvoorbereide PR-beroepe kry wat nie die nodige inligting het om die produkte of dienste van hul kliënt te bevorder nie.

Dit het 'n rukkie geneem om 'n toonhoogte te kry wat die moeite werd was om te wys. Ek het 'n e-pos ontvang van 'n strateeg op sosiale media met Superkoel kreatief. Supercool is 'n kreatiewe agentskap wat spesialiseer in aanlyn-video-kreatiewe en -produksie, virale bemarking, video-saai, geïntegreerde sosiale media-veldtogte, virale video's, handelsmerkvermaak en webisodes. Dit is 'n ongelooflike e-pos!

hoe om 'n blogger op te stel

Kenmerke van 'n wonderlike bloghoogtepunt

 1. Die toonhoogte was persoonlike. Ek kry gewoonlik 'n kombers knip en plak. Ek verwyder daardie toonhoogtes onmiddellik. As u nie kan leer wie ek is nie, waarom moet ek na u luister?
 2. Die toonhoogte bondig vertel my die inligting. Die meeste PR-mense knip en plak 'n belaglike persverklaring in die inhoud van die e-pos.
 3. Die toonhoogte bied my 'n haal om direk in my blogpos in te gaan!
 4. Die toonhoogte bevat 'n skakel na die werklike verhaal (en waarheen ek my besoekers kan verwys en daarop kan wys).
 5. Die toonhoogte vertel my verskillende maniere Ek kan die inligting gebruik! Dit is toe ek in trane opgekom het ... snuif. Stel jou voor dat ... om my tyd te bespaar, Darci al nagedink het oor hoe ek die inligting kon hanteer ... en 'n opmerking byvoeg om haar te kontak as ek vrae het.
 6. Die toonhoogte bied agtergrond oor die deskundige en waarom hy belangrik genoeg is om na te luister.
 7. Die toonbank sluit met Darci's werklike naam, titel en maatskappy (wat ek selfs opgekyk!)
 8. Die toonhoogte het 'n opt-out! PR-mense stuur dikwels e-posse van Outlook om geknip en geplak te word - direk oortreding van die CAN-SPAM-wet.

Dit is 'n byna perfekte e-pos ... ek sal dit as 'n stewige B + beoordeel. Die enigste klein stukkie inligting wat ontbreek, is 'n sprong wat volgens my nie te veel PR-mense sal gee nie, maar dit sou wonderlik gewees het om te hoor waarom dit vir my gehore relevant sou wees. 'N Eenvoudige paar woorde in die e-pos soos

ek het gesien Martech Zone het in die verlede oor video en sosiale media gepraat, so ek het gedink dit sal vir u interessant wees ...

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

5 Comments

 1. Hallo Douglas

  Dankie dat jy dit deel - regtig interessant. As iemand wat op die PR-heining sit, en self as 'n blogger (hoewel dit nie belangrik genoeg is om te kry nie!), is dit baie nuttig om te sien watter soort toonhoogtes werk. Groot leergeleentheid, so dankie!

  Een ding waaroor ek egter verbaas is, is punt 5. Ek bestuur 'n klein maar doeltreffende PR/Bemarkingspan as my dagtaak, en ontvang soms hierdie soort toonhoogte (en maak dit selde ook).
  In die toonhoogtes wat ek gemaak het, het ek nog nooit die soort inligting ingesluit wat in punt 5 vervat is nie, want ek neem aan dat die mense wat ek op die planke gebring het self aan hierdie dinge kan dink – en ek wil nie vir hulle sê hoe om hul werk te doen (ek raak net so 'n bietjie geïrriteerd as mense dit aan my doen).
  Jou plasing laat my egter oor daardie posisie nadink!

  Ek stem egter heeltemal saam oor verpersoonliking – so belangrik, veral met inagneming van die hipergekoppelde aard van die 'moderne' kommunikasiefunksie.

  So, weereens dankie!
  Neil

 2. Ek neem die afwykende siening hier. Wat in die hel het politieke video en politieke sosiale bemarking met jou of die Marketing Tech-blog te doen? #1 dis nie "gepersonaliseerd" seker dit het jou naam in, maar wie het nie toegang daartoe nie en laat dit outomaties in die e-pos invoer (ek dink 'n voormalige werkgewer van jou is goed daarmee) #5 Ek stem heeltemal saam met interacter oor nie plaas nie daardie inligting in, jy behoort te weet wat die beste manier is om die inligting vir jou gehoor te gebruik, maar die skakel na 'n tweet is 'n goeie idee. Basies net omdat die meeste ander PR toonhoogtes suig maak dit nie goed nie, dit maak dit net minder suig as die ander. Hierdie toonhoogte sal na my mening beter gedien word om na iemand in die politieke gebied te gaan.

  Tersyde, enigiemand wat hulself as viraal bemark, verloor geloofwaardigheid by my (maar kry waarskynlik soektog en oogballe vir die gebruik van daardie term)

  1. Politiek en bemarking is hand aan hand, Chris. Ek sou redeneer dat dit bemarking was wat Obama in sy amp laat beland het. Sy 'veldtog' van hoop en verandering is deur kiesers verslind. Sy gebruik van volgelinge en beïnvloeders was redelik verstommend, waarlik 'n voetsoolvlakbeweging. RE: #1, ek stem nogal saam met jou. My punt was dat Darci ons eintlik kom kyk het voordat hy opdaag … iets wat die meeste groep- en ontploffings-PR-firmas nie doen nie.

 3. Doug, hoe sal jy aanbeveel dat iemand 'n onttrekkingskakel vir 'n e-pos skep as dit vir net een persoon (blogger of joernalis) geskryf is en aan daardie een persoon gestuur word en dit nie aan 'n lys in 'n e-posbemarkingsplatform gekoppel is nie?

  Die meeste wettige PR-mense stuur nie massa-e-pos-toonhoogtes nie, so ek weet nie hoe 'n opt-out moontlik sou wees nie. Natuurlik, as 'n maatskappy jou inteken op sy bemarkings-e-posse (sonder jou intekening), is dit 'n ander storie.

  1. Hallo Carri! Eintlik stuur baie van die wettige PR-mense massa-e-posse. Die meeste van die PR-platforms laat jou toe om al jou joernaliste en bloggers te kies en dan te stuur. Sommige, soos Meltwater ('n borg) het Unsubscribe-funksies op hul platform, maar die meeste van die ander het nie. As jy nie 'n besigheidsverhouding het nie, het jy regtig 'n program nodig wat die opt-out sal aanmeld. Outlook en Gmail sny dit net nie. Ek veronderstel een manier sou wees om 'n instrument soos Formstack te gebruik en mense net 'n vorm (of 'n Google-vorm op 'n sigblad) te laat invul ... maar dit is moeilik om tred te hou.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.