Plooi-vrye pak Roll-up

Hier sit ek in 'n hotelkamer in Milwaukee, Wisconsin. Ons span bied môre 'n onderneming hier aan en gaan terug na Indianapolis. Ek het 'n nuwe pak vir die reis gekoop - dit was ongeveer 70% afslag te koop en kon dit nie laat vaar nie. Dit is sjokoladebruin - amper swart - en baie gemaklik. Ek het al 'n hele paar jaar nie 'n pak gekoop nie, en ek het my met 'n hele uitrusting getrakteer - insluitende skoene wat aansteek.

Case Logic Messenger BagOp die Midway-lughawe het ek 'n gesprek met 'n ander reisiger gehad en gesê dat my pak in my handtas gepak is. Die man kon nie glo dat ek 'n pak in my tas het nie.

Eintlik het ek my hele reis in 'n Messenger Bag - kleredrag, skootrekenaar, tydskrif, ens. Ek het die rokskoene met my jeans aan, en ek het soos 'n lekker reisiger gelyk - dit was eintlik net om plek te bespaar. En - hulle kan aanpas sodat ek dit vinniger deur sekuriteit kan maak. Die Case Logic Messenger Bag Ek het 'n gevulde agterste sak wat my MacBookPro perfek inpas, so ek hoef nie my verpakking te versteur om toegang tot die skootrekenaar te kry nie!

Toe ek in Denver gewoon het, het ek na 'n oggendprogram gekyk waar 'n man wys hoe om 'n pak op te rol sodat dit plooivry is. Mense bring gewoonlik 'n groot kledingstadsak of vou dit op. Die probleem is dat die kledingstuksak gevou word, en as dit opgevou word, veroorsaak dit plooie. As u die pak reg oprol, beland u glad nie met plooie nie en kan u dit in byna alles inpas.

Ek is 'n groot ou - so jy kan jou voorstel hoeveel pak daar is Indien neem my op.

Rol jou broek op

Om u broek op te rol, moet u seker maak dat die broek met die broek aan die kant uitgelê is en dat die voue opmekaar staan ​​sodat die broek perfek plat is. Begin by die middel, rol die broek netjies totdat dit lekker rol. Sit dit in u sak of bagasie in 'n sagte hoek waar dit nie geknou word nie.

Rol jou baadjie op

Om jou baadjie op te rol, verg 'n bietjie meer fynheid. U wil saggies buig, nie vou nie :), u baadjie sodat u die skouers terugbring om aan hulself te raak. Op hierdie manier kom enige vou direk in die middel van die rug voor en lyk dit natuurlik. Plaas die moue sag skuins aan die een kant van die baadjie. U wil hulle nie soveel vou as om dit te buig nie. Die einde van die mou moet onder die onderste knoppie op die baadjie draai.

Rol die baadjie aan by die skouer, maar sorg dat jy dit nie kreukel as jy gaan nie. Dit moet 'n dikker rol vorm as u broek, maar dit sal goed in die reis bly! Moenie goed in die sak rondgooi nie, lê dit net daar binne met sokkies, onderrok, ens.

Pak u pak uit

Sodra u by u bestemming kom, moet u die sak uitpak, die pak uittrek en dit ophang. U moet dit in perfekte toestand vind! Jammer ek het nie foto's om te pas nie - ek is eintlik op pad, so 'n selfoonkamera sny dit net nie.

OPMERKING: Ek het blykbaar nie soveel geluk met rokhemde nie - ek stryk dit gewoonlik by die hotel.

8 Comments

 1. 1

  Vergeet van die wenke oor beter blogging of verskillende widgets vir die WordPress-toepassing, dit is werklik nuttige kennis! 🙂

  Dankie!

  Curt

 2. 2

  Doug, ek hou van mode en pakke, die uwe klink jazzy, hoe pas dit? Ek kry baie van my goed gemaak, ek is 6 cm2 en 260 kg. 'N Man van u beroep moet nie minder nie as 3 mooi pakke vir u besigheid hê, 'n blou baadjie, trenchcoat, grys broek en swart, en 'n baie hip outfit vir u warm afsprake. Die oprol ding, ek moet oortuig wees

  • 3

   My smaak in klere is baie meer as my begroting om dit te koop, JD! Hierdie spesifieke pak is nie van die rek af nie - daarom moet ek dit in 'n kleredrag kry. Die moue is ongeveer 'n sentimeter te lank, maar alles anders is mooi. Ek wens dat die broek 'n syvoering gehad het, my ander pak het dit en dit is mooier om aan te trek as 'n ou jeans.

   Die oprol werk! Ek belowe 🙂

 3. 4

  Jou gewese militêr, jy! Ek het hierdie verpakking geleer toe ek in CA was by my beste vriend wat destyds daar gestasioneer was. Ek het my tas gepak om huis toe te gaan, en dit het hom regtig geïrriteer. Hy het al my klere oorgeneem en gerol, en dit pas uiteindelik in ongeveer 'n derde van die ruimte wat ek ingeneem het. Ek dink dit is 'n militêre ding, b / c die enigste mense wat ek ken wat so saampak, was óf in die weermag óf het daardie invloed in hul lewens gehad.

  Ongeag, ek het sedertdien gevou deur alles te rol. Ek kom altyd aan sonder plooie (wat die vloek van my bestaan ​​is) en genoeg ruimte vir ander soorte. Kleedhemde, alhoewel, ja, moet gewoonlik met 'n strykyster aangeraak word.

  Goeie boodskap, en baie waardevolle inligting om as sakepersoon te hê.

  • 5

   Ek het seker oud geword ... dit was 'vou en stoor' op my dag. Ons het niks gerol nie, maar daar was feitlik plooitjies in ons klere deur dit op te vou! Ek vou nog steeds handdoeke soos in Boot Camp, en kan dit nie anders vou nie. Hartseer!

 4. 6

  Moet die pak probeer rol en kyk of dit beter werk as die pakpak wat ek nou gebruik. Volgende truuk - om hemde na my bestemming te kry sonder dat dit lyk asof ek daarin slaap. Enige wenke daarvoor, enigiemand?

  • 7

   Ek koop geen-ysterhemde van lande en rol dit. As daar plooie of plooie is, is een swaai van die strykyster genoeg. As ek weet dat ek 'n baadjie gaan dra, doen ek nie eers moeite om te stryk nie. Die voue kom binne 30 minute uit as ek 'n pakbaadjie aanhet.

 5. 8

  'n ander manier - trek die een arm van die baadjie na binne en gaan voort sodat jy een skouer aan die binnekant het. Steek die ander arm deur die binne-uit-arm. Skouerkussings moet gestapel word. Rol dan die baadjie op.

  Brooks-broers rimpelvrye hemde is die beste - hulle word nie gekreukel nie.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.