Plooi-vrye pak Roll-up

Hier sit ek in 'n hotelkamer in Milwaukee, Wisconsin. Ons span bied môre 'n onderneming hier aan en gaan terug na Indianapolis. Ek het 'n nuwe pak vir die reis gekoop - dit was ongeveer 70% afslag te koop en kon dit nie laat vaar nie. Dit is sjokoladebruin - amper swart - en baie gemaklik. Ek het al 'n hele paar jaar nie 'n pak gekoop nie, en het myself dus met 'n hele uitrusting getrakteer - insluitend skoene wat aansteek.

Case Logic Messenger BagOp die Midway-lughawe het ek 'n gesprek met 'n ander reisiger gehad en gesê dat my pak in my handtas gepak is. Die man kon nie glo dat ek 'n pak in my tas gehad het nie.

Eintlik het ek my hele reis in 'n Messenger Bag - skoon klere, skootrekenaar, tydskrif, ens. Ek het die rokskoene met my jeans aan, en ek het soos 'n lekker reisiger gelyk - dit was eintlik net om plek te bespaar. En - hulle kan aangaan sodat ek dit vinniger deur sekuriteit kan maak. Die Case Logic Messenger Bag Ek het 'n gevulde agterste sak wat my MacBookPro perfek inpas, so ek hoef nie my verpakking te versteur om toegang tot die skootrekenaar te kry nie!

Toe ek in Denver gewoon het, het ek 'n oggendprogram gekyk waar 'n man gewys het hoe om 'n pak op te rol sodat dit kreukelvry is. Mense bring gewoonlik 'n groot kledingstadsak of vou dit op. Die probleem is dat die kledingstuksak gevou word, en as dit opgevou word, veroorsaak dit plooie. As u die pak reg oprol, beland u glad nie met plooie nie en kan u dit byna in alles pas.

Ek is 'n groot ou - so jy kan jou voorstel hoeveel pak 'n pak het Indien neem my op.

Rol jou broek op

Om u broek op te rol, moet u seker maak dat die broek met die broek aan die kant uitgelê is en dat die voue in lyn staan ​​sodat die broek heeltemal plat is. Begin die middellyf en rol die broek netjies totdat dit lekker rol. Sit dit in u sak of bagasie in 'n sagte hoek waar dit nie geknou word nie.

Rol jou baadjie op

Om jou baadjie op te rol, verg 'n bietjie meer fynheid. U wil saggies buig, nie vou nie :), u baadjie sodat u die skouers terugbring om aan hulself te raak. Op hierdie manier kom enige vou direk in die middel van die rug voor en lyk dit natuurlik. Plaas die moue sag skuins aan die een kant van die baadjie. U wil hulle nie soveel vou as om dit te buig nie. Die einde van die mou moet onder die onderste knoppie op die baadjie draai.

Begin by die skouer en rol die baadjie op - maar sorg dat jy dit nie kreukel as jy gaan nie. Dit moet 'n dikker rol vorm as u broek, maar dit bly goed in die reis! Moenie goed in die sak rondgooi nie, maar lê dit net met sokkies, onderrok, ens.

Pak u pak uit

Sodra u by u bestemming kom, moet u die sak uitpak, die pak uittrek en dit ophang. U moet dit in perfekte toestand vind! Jammer ek het nie foto's om te pas nie - ek is eintlik op pad, so 'n selfoonkamera sny dit net nie.

OPMERKING: Ek het blykbaar nie soveel geluk met rokhemde nie - ek stryk dit gewoonlik by die hotel.

8 Comments

 1. 1

  Vergeet daardie wenke oor beter blog of verskeie widgets vir die WordPress-toepassing, dit is werklik nuttige kennis! 🙂

  Dankie!

  Curt

 2. 2

  Doug, ek is mal oor mode en pakke, joune klink jazzy, hoe is die pasvorm? Ek kry baie van my goed gemaak, ek is 6ft2in en 260 lbs. 'n Man van jou beroep moet nie minder nie as 3 mooi pakke vir besigheid hê, 'n blou baadjie, trenchcoat, grys langbroek en swart, en 'n baie hip uitrusting vir jou warm afsprake, Die oprol ding, ek moet oortuig wees

  • 3

   My smaak in klere is baie meer as my begroting om dit te koop, JD! Hierdie spesifieke pak is nie van die rak nie - so ek moet dit in 'n kleremaker kry. Die moue is omtrent 'n duim te lank, maar alles anders is pragtig. Ek wens die langbroek het 'n syvoering gehad, my ander pak het dit en dis lekkerder om te dra as 'n ou jeans.

   Die oprol werk! Ek belowe 🙂

 3. 4

  Jou voormalige militêre man, jy! Ek het hierdie pak-juweel geleer toe ek in CA was om my beste vriend te besoek wat destyds daar gestasioneer was. Ek het my tas gepak om huis toe te gaan en dit het hom baie geïrriteer. Hy het oorgeneem en al my klere gerol en dit het uiteindelik in ongeveer 'n derde van die spasie wat ek opgeneem het, gepas. Ek dink dit is 'n militêre ding b/c die enigste mense wat ek ken wat op hierdie manier óf in die weermag was óf daardie invloed in hul lewens gehad het.

  Ongeag, ek het sedertdien gevou deur alles te rol. Ek kom altyd met geen plooie (wat die vloek van my bestaan ​​is) en genoeg plek vir ander allerhande. Rokhemde, ja, moet egter gewoonlik met 'n strykyster opgeknap word.

  Goeie pos, en baie waardevolle inligting om as besigheidspersoon te hê.

  • 5

   Ek word seker oud... in my dag was dit 'vou en opberg'. Ons het niks gerol nie, maar daar was feitlik kreukels in ons klere deur dit te vou! Ek vou nog steeds handdoeke soos in Boot Camp en kan dit nie anders verdra nie. Hartseer!

 4. 6

  Moet die pak probeer rol en kyk of dit beter werk as die pakpak wat ek nou gebruik. Volgende truuk – om hemde by my bestemming te kry sonder dat dit lyk of ek daarin geslaap het. Enige wenke daarvoor, iemand?

  • 7

   Ek koop nie-yster hemde van lande ent en rol dit. As daar enige plooie of voue is, is een veeg van die yster genoeg. As ek weet ek gaan ’n baadjie dra, pla ek nie eers stryk nie. Die plooie kom binne 30 minute uit as ek 'n pakbaadjie dra.

 5. 8

  op 'n ander manier – trek die een arm van die baadjie binne na buite, en gaan voort sodat jy een skouer binne na buite het. Sit die ander arm deur die binne-buite-arm. Skouerkussings moet gestapel word. Rol dan die baadjie op.

  Brooks-broers kreukelvrye hemde is die beste – hulle word nie gekreukel nie.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.