8 Beeldidees om u besigheid op Instagram te bemark

instagram bemarking

Af en toe kom ek met 'n goeie aanhaling of 'n bondige raad wat ek sosiaal wil deel. In plaas daarvan om dit net uit te twiet, maak ek die Depositphotos mobiele aansoek en vind 'n pragtige beeld. Ek sny dit met my iPhone en maak dit dan in die Oor die program. Binne tien minute het ek 'n wonderlike foto wat sommige kan inspireer ons maatskappy se Instagram-netwerk. Hier is 'n voorbeeld:

Wees die held

Wat het dit te doen met die verkope van my onderneming? Ek het deur die jare agtergekom dat die grootste geleenthede en kliënte deur ons netwerk gekom het, nie deur die kak daaruit te bevorder nie.

Instagram is 'n visuele sosiale netwerk wat 'n uitstekende manier bied om my persoonlike lewe oop te maak en dit aanlyn te deel. Ek sit allerhande beelde op - van ons kantoor tot ons kliënte, tot by my hond ... en ja ... 'n paar inspirerende aanhalings tussenin. Ons het nie 'n groot aanhang nie, maar ons het 'n groot groep vriende wat hou van en deel wat ons publiseer.

MetHootsuite, ons kan ook nou ons Instagram-plasings aan ons gehoor skeduleer! Die beplanning van Instagram-opdaterings was veral effektief om promosies vir ons kliënte te beplan.

Hoe u u besigheid op Instagram kan bemark

Die sosiale boom stel hierdie beknopte infografika saam om u te help dink aan idees vir beelde en video's wat u kan deel om bewustheid vir u handelsmerk te verhoog en 'n sosiale verhouding met u gehoor te bou. Hulle bied agt beeldidees waarmee u u besigheid op Instagram kan bemark:

  1. Pronk met jou produkte (of jou kliënte!)
  2. Wys hoe u produkte gemaak word of u dienste gelewer word.
  3. Gaan agter die skerms
  4. Wys wat u produkte of dienste kan bereik
  5. Pronk met u kantoor en werknemers
  6. Deel geleenthede wat u bywoon
  7. Deel kwotasies en inspirasie
  8. Gebruik kompetisies om nuwe volgelinge te kry

Natuurlik kan u selfs deur die pad 'n paar omskakelings doen Instagram se Koop-knoppie!

instagram-vir-besigheid

Openbaarmaking: ek gebruik geaffilieerde skakels in hierdie artikel.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.