Vertoon 'n roete op 'n Google Map met KML

Indy kulturele roete

Dit is soort deel 2 oor die vertoon van roetes (lynsegmente) op 'n kaart.

Verlede jaar het ek die Indianapolis-kultuurroete deur die ongelooflike kulturele fiets- en wandelpaaie wat met behulp van Google Earth in Indianapolis gebou word, in kaart te bring. Deel 1 was hoe om Google Earth te gebruik om u paaie te teken en voer dit uit na a KML-lêer.

Vanaand stuur ek uiteindelik 'n kaart wat in my toetsgids was, na Ian om op te stoot na die Indy-kultuurroete werf. Dit sal besoekers in staat stel om in te zoem, na 'n satellietaansig te verander en veel meer met die kaart te kommunikeer as 'n statiese beeld.

Indy-kulturele roetekaart

Verder by my dringendheid om dit af te handel, het ek met Gail Swanstrom en Brian Payne (president, Central Indiana Community Foundation) Saterdag ná die Bill McKibben-byeenkoms. Gail en Brian is albei ongelooflike mense - vriendelik, vol energie en o so geduldig. Ek kon hulle nie in die steek laat nie.

Een projek af! Nog 'n paar om te gaan! As die kaart gepos word, sal ek hierdie pos met 'n skakel opdateer.

3 Comments

  1. 1
  2. 2

    Goeie boodskap. Ek werk aan 'n soort "beste padvinder" -diens wat geïntegreer is in 'n winkel / restaurant / ens., Om net bestuurders op die beste manier te vind en die beste stop op daardie manier. Dit sal natuurlik op die Google Maps gebaseer wees, so hierdie boodskap is vir my 'n goeie geskenk van kennis 🙂 Op die regte tyd 🙂

    Goeie werk. Dankie.
    Voorspoed.

  3. 3

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.