5 strategieë om aandag op die internet te kry

aandag aanlyn

Dit kan 'n ironiese boodskap wees, aangesien die lesers 'n effense afname in my blog het. Die waarheid is dat ek weet wat dit veroorsaak, maar ek het tans nie die tyd om te belê om dit te stop nie. Geen bekommernisse nie, maar ek sal dit binnekort omkeer!

Daarmee het ek baie nagedink oor watter weë ondernemings en individue kan neem om die aandag van hul eweknieë, vooruitsigte en / of kliënte op die internet te trek, en ek het dit op hierdie 5 verklein. een tegelyk ontplooi word, of u kan kies watter roete u moet neem.

 • snaaksWees snaaks - Ek dink ek het 'n goeie sin vir humor, maar die vertaling van die humor op die internet kan moeilik wees, selfs wreed. As u dit egter kan haal, het u 'n wenner.
 • merkwaardigeWees opmerklik - Vertel vir almal dat jy is blog nie meer nie... en volg dit op met 3 meer plasings en skuif na WordPress. Huh? Ja, ek verstaan ​​dit ook nie, maar dit het almal op die net laat praat.
 • intelligenteWees intelligent - Daar is intelligente lewe daar buite... selfs in die blogsfeer. Van die grootste opvolgings is aan die gang die webwerwe wat die nadenkende inhoud en intelligente debat bied - met die feite om dit te ondersteun.
 • foto 6Wees konsekwent - As u 'n onderwerp gaan kies, bied dit aan konsekwent in beide aanbieding en periodisiteit. Baie min webwerwe doen dit, insluitend myne. Dit verg toewyding (verslawing?), Volharding en 'n begeerte om nooit kwaliteit en periodisiteit op te offer nie. Dit is 'n moeilike daad om te volg.
 • foto 7Wees oral - Sommige mense hou eenvoudig nooit op nie werk! Ek glo baie van die volgende wat ek op my webwerf gehad het, is deurlopende gesprekke op ander sosialemediaplatforms en blogs regoor die web. Die internet beloon lang ure en harde werk.
 • foto 8Betaal u manier - As u lui is, kan u 'n bondel in baniere en Adsense spandeer. As u regtig goed is, kan u egter maniere vind om in u besigheid te belê wat uniek is en 'n goeie opbrengs op u belegging het. Aandag te skenk aan webwerwe wat maak geld bied ook 'n goeie insig in hoe om dit te spandeer.

4 Comments

 1. 1
 2. 3

  Hallo, Douglas
  Baie dankie oor die wenke, dit is baie nuttig,
  Ek wil net sê dat blog vir geld deesdae baie moeilik geword het, want die ou truuks werk nie meer vir my nie.
  Dankie dat jy hierdie wenke (en mooi beelde ook) met ons deel.

 3. 4

  Hey, Ek is snaaks!. En ek is slim en konsekwent. En terwyl ek nie oral is nie, is ek iewers. So 3.5 uit 6 is nie te sleg nie.

  Ek sal seker nie probeer blog vir geld nie, meestal omdat ek nie die tyd en moeite daarin wil insit nie. Ek sal egter my blog gebruik om my boek te verkoop, wanneer ek ook al die dom ding kan publiseer.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.