Hoe u die prestasie van u verkoopspan kan verbeter

verhoog

So baie van my vriende is goeie verkoopsmense. Eerlik gesê, ek het nooit hul ambagte ten volle gerespekteer voordat ek my eie onderneming begin het nie. Ek het 'n goeie gehoor gehad, goeie verhoudings met maatskappye wat my gerespekteer het en 'n uitstekende diens wat hulle nodig gehad het. Niks daarvan het saak gemaak nie die oomblik toe ek by die deur instap om op 'n verkoopsvergadering te gaan sit!

Ek het niks gedoen om myself voor te berei nie en het myself gou in die moeilikheid bevind. Ek het begin oefen by 'n afrigter wat my onder sy vlerk geneem het, my leer ken het en waarmee ek goed was, en my dan gehelp het om strategieë op maat te skep waarmee ek gemaklik was om verkoopsverbintenisse met vooruitsigte na te streef. Dit het my besigheid getransformeer, en nou hou ek die groot verkoopspersone om my dop in verwondering oor hoe hulle die sluit van transaksies nastreef.

Op 'n dag hoop ek om 'n verkoopspan in diens te neem. Dit is nie dat ek nou nie wil nie - maar ek weet dat ek die regte persoon by die deur moet kry wat ons kan help om ons potensiaal te bereik. Ek kyk hoe baie maatskappye huur, omset en maal deur onervare verkoopspersoneel en ek kan net nie daardie roete volg nie. Ons wil die regte maatskappye teiken en vind om mee te werk, en dan iemand met genoeg kundigheid hê om hulle deur die deur te trek.

Vir u wat 'n verkoopspan het, bied hierdie infografie van Healthy Business Builder 10 maniere om u verkoopsprestasie te verbeter.

Ondoeltreffendheid van verkope kan tot diep in u onderneming druppel en kan ernstige gevolge hê as dit nie dadelik aangespreek word nie. In hierdie infografie bespreek ons ​​die verskillende maniere hoe u die doeltreffendheid van u verkoopspan verder kan verbeter, sodat u besigheid vandag en die komende jare kan voortgaan om te floreer en te floreer.

10 maniere om u verkoopsprestasie te verbeter

  1. Verskaf streng opleiding en opvolg.
  2. Inspireer u verkoopspan.
  3. Ken die sleutel sterkpunte van elke spanlid.
  4. Hou u verkopers vas verantwoording.
  5. Voorsien u verkoopspan baie goed data.
  6. Gedra gereeld aangesig tot aangesig vergaderings.
  7. Het jy 'n holistiese siening van u klante.
  8. Moenie u te veel ontwerp nie verkoopproses.
  9. Implementeer lei koestering en hoof telling.
  10. Sorg dat verkope, kliëntediens en bemarking plaasvind in lyn en geïntegreer.

Hoe om die verkoopsprestasie te verbeter

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.