Hoe om 'n voordelige aanbod te ontwikkel

Hoe om 'n voorstel vir groot waarde te skryf

Een van die voortdurende gevegte waarmee ek met maatskappye sukkel, is om op te hou dink wat hulle doen en begin nadink waarom mense hul produk of diens gebruik. Ek sal u 'n vinnige voorbeeld gee ... dag vir dag, u sal vind dat ek podcasts opneem en redigeer, integrasiekode skryf, oplossings van derdepartye implementeer en my kliënte oplei. Bla, bla, bla ... dit is nie die rede waarom mense my dienste opdoen nie. Hulle kan enige van hierdie dienste aanskaf Fiverr vir honderd dollar per werk. My kliënte neem my aan omdat ek hul digitale bemarkingspogings kan verander en hul resultate aansienlik kan laat groei vir 'n beskeie belegging.

Daar is 'n analogie wat ek gereeld gebruik. Ek het 'n motor wat ek elke maand of so vir onderhoud instel. Dit is om my motor in 'n goeie toestand te hou en om heen en weer werk toe te hou. Ek is nie so 'n werktuigkundige nie. As ek nou my motor wil laat verander en opgradeer om wedrenne te wen, sal ek dit dan vir daardie werktuigkundige bring? Nee. My agentskap is nie 'n olieveranderingswinkel nie, dit is die wen die resies winkel.

Klink maklik, of hoe? Nee ... omdat maatskappye dink dat hulle vir 'n olieverandering wil koop, maar dit regtig nodig is om die wedloop te wen.

Wat is 'n waardeproposisie?

Jou waardeproposisie, ook bekend as 'n unieke waarde-aanbod (UVP), is 'n kort verklaring wat die voordele van die dienste wat u gelewer het, insluit en hoe u u van u mededingers onderskei.

Pro-wenk: voordat u vorentoe gaan met wat jy dink is u unieke waarde-aanbod… vra u huidige kliënte of klante! U mag verbaas wees dat dit nie is wat u glo nie.

jou waarde proposisie moet vier dinge bereik:

  1. Dit moet trek die besoeker se aandag. U onderneming kry nie die resultate wat u van u bemarkingsbelegging verwag nie - daarom huur mense my in.
  2. Dit moet wees maklik om te verstaan. Ek meen dat 'n sakeverhouding met my minder kos as die koste van 'n voltydse werknemer terwyl ek dekades se kundigheid verskaf.
  3. Dit moet onderskei jou aanlyn van u mededingers. As u lys met waardevoorstelle soortgelyk is aan u mededingers, moet u fokus op een waarop hulle nie fokus nie. In my voorbeeld is ons nie 'n agentskap wat op 'n enkele kanaal fokus nie, my kundigheid strek oor 'n verskeidenheid tegnologieë en strategieë sodat ek sakeleiers kan adviseer oor hoe om hul besigheid te verbeter, terwyl hulle aan hul bronne kommunikeer oor hoe hulle dit kan uitvoer.
  4. Dit moet aanloklik genoeg wees om eintlik die besoeker se koopbesluit swaai. voorbeeld: Ons bied 'n 30 dae uitstappie na ons borge, aangesien ons in ons waarde glo en ons kliënt se sukses wil verseker.

In die e-handelbedryf is daar verskillende algemene waardevoorstelle ... die snelheid van aflewering, afleweringskoste, retourbeleid, lae pryswaarborge, transaksiesekuriteit, status in voorraad. Dit word almal gebruik om vertroue te verhoog en die besoeker na 'n uitverkoping te bring sonder dat hy die webwerf verlaat en elders vergelyk. Vir u produk of diens moet u kreatief wees ... is dit u hulpbronne? Ligging? Ervaring? Kliënte? Gehalte? Koste?

Nadat u 'n unieke waardeproposisie bepaal het, moet u dit intern kommunikeer en dit konsekwent in elke verkoops- en bemarkingsboodskap wat u gebruik, insluit.

Een goeie voorbeeld is Lifeline Data Centers, a midwestekolokasie fasiliteit en kliënt van ons. Hulle het meer ruimte vir skaal as enige ander deelnemer in die Midde-Ooste. Hulle is gesertifiseer vir federale topgeheime data. En ... hulle bou tans kantoorruimte in hul fasiliteite. Die kombinasie is so uniek dat ons saam met hulle werk aan 'n werf en handelsmerkherontwerp wat die differensiasie volledig sal omvat!

U UVP lei miskien nie tot 'n volledige hermerk nie ... maar dit moet op u web-, sosiale en soek-teenwoordigheid duidelik wees wat u waardeproposisie is! Hier is 'n uitstekende infografie van QuickSprout, Hoe om 'n voorstel vir groot waarde te skryf.

Hoe om 'n voorstel vir groot waarde te skryf