Hoe u u blogverkeer in die helfte kan verminder

gaste blog

Ek vermoed nie iemand sou eintlik hul verkeer op hul blog wou verminder. Dit is egter redelik standaard met my statistieke en plaas elke dag heelwat druk op my om te blog.

Blogverkeer

As ek op 'n konstante basis bly blog, groei my verkeer - miskien elke maand ongeveer 100 nuwe besoekers per dag. As ek egter nie een dag blog nie, daal my verkeer met die helfte. Die afgelope week was ek so besig dat my daaglikse skakels die grootste deel van my inhoud was - selfs 'n goeie vriend van my dwing om te kla.

Ek blog nie vanweë 'n tekort aan inhoud nie, dus moet ek myself net weer in 'n goeie ritme laat beland. Ek het baie inligting om te deel oor die groeiende vordering in aanlynbemarkingstegnologie - ek moet meer gedissiplineerd raak in my sperdatums vir publisering. Hou vas, ek is weer aan die toeneem!

4 Comments

 1. 1

  Ek hou van die deursigtigheid hier. Ek wonder hoe dit sou wees as statistieke heeltyd op die bladsy vertoon word.

  Ek dink dit sal net op produkbladsye en beoordelingswebwerwe werk in vergelyking met 'n persoonlike blog. Ek volg mense as gevolg van hul idees en nie hul statistieke nie. Maar dit sal interessant wees om te sien of ouens met die beste verkeer die beste idees is.

  Sterkte om in 'n ritme te kom. Ek sukkel regtig daarmee.

  Don

 2. 2

  Lekker naweek dropoff daar. Wat het gebeur met die dae toe mense 24/7 rondgesoek en belangrike bemarkingsblogposte gelees het! Ek wil graag sien of die tendens die afgelope paar maande konstant was.

 3. 3
 4. 4

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.