Hoe u verkoops- en bemarkingspanne kan ophou om tot digitale moegheid by te dra

Digitale Kommunikasie Moegheid Infographic

Die afgelope paar jaar was vir my 'n ongelooflike uitdaging. Aan die persoonlike kant was ek geseën met my eerste kleinkind. Aan die besigheidskant het ek kragte saamgesnoer met 'n paar kollegas wat ek hoogs respekteer en ons bou 'n digitale transformasie-konsultasiefirma wat regtig posvat. Natuurlik, in die middel daarvan, was daar 'n pandemie wat ons pyplyn en aanstelling ontspoor het ... wat nou weer op dreef is. Gooi hierdie publikasie, dating, en fiksheid in ... en my lewe is op die oomblik 'n dieretuin.

Een ding wat jy dalk die afgelope paar jaar opgemerk het, is dat ek my podcasting onderbreek het. Ek het 'n paar jaar gelede 3 aktiewe podcasts gehad - vir bemarking, vir plaaslike besigheid en om veterane te ondersteun. Podcasting is 'n passie van my, maar terwyl ek na my loodgenerering en besigheidsgroei gekyk het, het dit nie onmiddellike inkomstegroei verskaf nie, so ek moes dit opsy sit. 'n Poduitsending van 20 minute kan soveel as 4 uur uit my werksdag sny om elke episode te skeduleer, op te neem, te redigeer, te publiseer en te bevorder. Om 'n paar dae per maand te verloor sonder 'n onmiddellike opbrengs op belegging was net nie iets wat ek nou kon bekostig nie. Kantaantekening... Ek sal elkeen van die poduitsendings weer betrek sodra ek die tyd kan bekostig.

Digitale moegheid

Digitale moegheid word gedefinieer as 'n toestand van geestelike uitputting wat veroorsaak word deur die oormatige en gelyktydige gebruik van veelvuldige digitale gereedskap

Lixar, Bestuur van digitale moegheid

Ek kan nie eers vir jou sê hoeveel oproepe, direkte boodskappe en e-posse ek daagliks kry nie. Die meeste is versoeke, sommige is vriende en familie, en - natuurlik - in die hooimied is 'n paar leidrade en kliëntekommunikasie. Ek doen my bes om te filter en te skeduleer so goed ek kan, maar ek hou nie by nie ... glad nie. Op 'n stadium in my loopbaan het ek 'n uitvoerende assistent gehad en ek sien weer uit na daardie luukse ... maar om 'n assistent op te stoot verg ook tyd. So, vir nou ly ek bloot daardeur.

Samestellende werk binne platforms wat ek heeldag doen, moegheid vir digitale kommunikasie is ook oorweldigend. Van die meer frustrerende aktiwiteite wat my uitput, is:

 • Ek het 'n paar koue uitgaande maatskappye wat letterlik antwoorde outomatiseer en elke dag my inkassie vul met idiotiese boodskappe soos, Kry dit tans bo-aan jou inkassie … of masker 'n e-pos met 'n RE: in die onderwerpreël om te dink ons ​​het al voorheen gepraat. Niks is meer woedend nie ... Ek wil wed dit is die helfte van my inkassie op die oomblik. So vinnig as wat ek vir hulle sê om te stop, kom nog 'n rondte outomatisering in. Ek moes 'n paar ongelooflike filter- en slim posbusreëls ontplooi om te probeer om die belangrike boodskappe na my inkassie te bring.
 • Ek het 'n paar maatskappye wat opgee om my per e-pos te kontak, en dan stuur 'n boodskap aan my oor sosiale netwerke. Het jy my e-pos gekry? is 'n besliste manier om my jou op sosiale media te blokkeer. As ek gedink het jou e-pos is belangrik, sou ek gereageer het ... hou op om vir my meer kommunikasie te stuur en elke medium wat ek het verstop.
 • Die ergste is kollegas, vriende en familie wat absoluut woedend is en glo ek is onbeskof omdat ek nie reageer nie. My lewe is nou VOL en dit is absoluut ongelooflik. Om nie die feit te waardeer dat ek besig is met familie, vriende, werk, huis, fiksheid en my publikasie nie, is redelik teleurstellend. Ek versprei nou my Calendly skakel na vriende, familie en kollegas sodat hulle tyd op my kalender kan bespreek. En ek beskerm my kalender!
 • Ek begin meer en meer maatskappye sien SPAM my sms-boodskappe ... wat meer as irriterend is. Teksboodskappe is die mees indringende en persoonlike van alle kommunikasiemetodes. 'n Koue teksboodskap aan my is 'n besliste manier om my nooit weer met jou te laat sake doen nie.

Ek is nie alleen nie ... volgens nuwe opname resultate van PFL:

 • Bestuurder deur C-vlak respondente ontvang meer as 2.5 keer merts weeklikse promosie-e-posse, gemiddeld 80 e-posse per week. Kantaantekening... Ek kry meer as dit in 'n dag.
 • Ondernemingspersoneel ontvang 'n gemiddeld 65 e-posse per week.
 • Hibriede werkers ontvang slegs 31 e-posse per week.
 • Volledig afgeleë werkers ontvang meer as 170 e-posse per week, meer as 6 keer meer e-posse as die gemiddelde werker.

oor helfte van alle werknemers ervaar moegheid as gevolg van die volume digitale bevorderingskommunikasie wat hulle by die werk ontvang. 80% van C-vlak respondente is oorweldig volgens die aantal digitale promosies wat hulle ontvang!

Hoe ek met digitale kommunikasiemoegheid omgaan

My reaksie op digitale kommunikasie-moegheid is:

 1. Stop – As ek veelvuldige koue e-posse of boodskappe kry, sê ek vir die persoon om te stop en my van hul databasis te verwyder. Meeste van die tyd werk dit.
 2. Moenie om verskoning vra nie – Ek sê nooit “Jammer ...” tensy ek 'n verwagting stel dat ek binne 'n sekere tyd sal reageer. Dit sluit selfs betalende kliënte in wat ek gereeld herinner dat ek tyd saam met hulle geskeduleer het. Ek is nie spyt nie ek is besig met 'n vol werk en persoonlike lewe.
 3. verwyder – Ek vee dikwels net boodskappe uit sonder om eers te reageer en baie mense doen nie die moeite om my weer te probeer SPAM nie.
 4. Filters – Ek filtreer my vorms, inkassie en ander mediums vir domeine en sleutelwoorde waarop ek nooit sal reageer nie. Die boodskappe word onmiddellik uitgevee. Kry ek soms 'n paar belangrike boodskappe ingemeng? Ja... o wel.
 5. Prioritiseer – My inkassie is 'n reeks slimposbusse wat hoogs gefiltreer word deur kliënt, stelselboodskappe, ens. Dit stel my in staat om maklik na elkeen te kyk en te reageer terwyl die res van my inkassie deurmekaar is met nonsens.
 6. Moenie steur nie – My foon is op Moenie Steur Nie en my stempos is vol. Ja, afgesien van teksboodskappe, is telefoonoproepe die ergste afleiding. Ek hou wel my foonskerm op sodat ek kan sien of dit 'n belangrike oproep van 'n kollega, kliënt of familielid is, maar almal anders kan ophou om my te bel.

Wat jy kan doen om digitale kommunikasie-moegheid te help

Hier is agt maniere waarop jy kan help met jou verkoops- en bemarkingskommunikasiepogings.

 1. Raak persoonlik – Laat jou ontvanger weet hoekom jy met hulle moet kommunikeer, die gevoel van dringendheid, en hoekom dit vir hulle voordelig is. Daar is niks erger, na my mening, as 'n leë "Ek probeer jou in die hande kry ..."-boodskap. Ek gee nie om nie ... ek is besig en jy het net tot onder my prioriteite geval.
 2. Moenie outomatisering misbruik nie – sommige boodskappe is van kritieke belang vir besighede. Verlate inkopiemandjies, byvoorbeeld, vereis dikwels 'n paar aanmanings om iemand te laat weet dat hulle 'n produk in die mandjie agtergelaat het. Maar moenie dit laat uitstel nie ... Ek spasieer dit vir kliënte ... 'n dag, 'n paar dae, dan 'n paar weke. Miskien het hulle net nie die kontant om op die oomblik te koop nie.
 3. Stel verwagtinge – As jy gaan outomatiseer of opvolg, laat weet die persoon. As ek in 'n e-pos lees dat 'n koue oproep oor 'n paar dae gaan opvolg, sal ek hulle laat weet om nie vandag te pla nie. Of ek sal terugskryf en hulle laat weet ek is besig en die volgende kwartaal raak.
 4. Toon empatie – Ek het lank gelede 'n mentor gehad wat gesê het elke keer as hy iemand die eerste keer ontmoet het, het hy voorgegee dat hulle net 'n verlies in hul familie het. Wat hy gedoen het, was om sy empatie en respek vir die persoon aan te pas. Sal jy e-posse outomatiseer aan iemand wat weg is by 'n begrafnis? Ek betwyfel dit. Omdat dit vir jou belangrik is, beteken dit nie dat dit vir hulle belangrik is nie. Wees empaties dat hulle ander prioriteite kan hê.
 5. Gee toestemming – Een van die beste metodes vir verkope is om iemand toestemming te gee om te sê Geen. Ek het die afgelope maand 'n paar e-posse geskryf aan potensiële vooruitsigte en ek maak die e-pos oop deur hulle te laat weet dat dit die enigste e-pos is wat hulle ontvang en ek is meer as bly om terug te hoor dat hulle nie in nood is nie van my dienste. Om die persoon beleefd toestemming te gee om Nee te sê, sal help om hul inkassie skoon te maak en sal jou in staat stel om nie tyd te mors om potensiële vooruitsigte kwaad te maak nie.
 6. Bied Opsies – Ek wil nie altyd 'n belangeverhouding beëindig nie, maar ek wil dalk deur 'n ander metode of op 'n ander tyd betrokke raak. Bied jou ontvanger ander opsies – soos om vir 'n maand of kwartaal uit te stel, jou kalenderskakel vir 'n afspraak te verskaf, of om in te teken op 'n ander manier van kommunikasie. Jou gunsteling medium of metode om te kommunikeer is dalk nie hulle s’n nie!
 7. Kry Fisiese – Namate inperkings afneem en reis oopmaak, is dit tyd om terug te keer om mense persoonlik te ontmoet waar kommunikasie al die gevoelens insluit wat mense nodig het om effektief te kommunikeer. Nie-verbale kommunikasie is noodsaaklik om verhoudings te vestig ... en dit kan nie deur middel van teksboodskappe bewerkstellig word nie.
 8. Probeer Direct Mail – Om na meer indringende mediums na 'n ontvanger wat nie reageer nie, kan die verkeerde rigting wees. Het jy meer passiewe mediums soos direkte pos probeer? Ons het groot sukses behaal met die teiken van vooruitsigte met direkte pos, want nie te veel maatskappye trek voordeel daaruit nie. Alhoewel 'n e-pos nie te veel kos om af te lewer nie, is jou direkte posstuk nie in 'n posbus met duisende ander direkte posstukke begrawe nie.

Terwyl swak geteikende direkte pos net so gereeld deur verbruikers geïgnoreer sal word as off-base digitale advertensies of e-pos ontploffings, kan behoorlik uitgevoer direkte pos werklik onvergeetlike en impakvolle ervarings skep. Wanneer dit by 'n organisasie se algehele bemarkingstrategie geïntegreer word, stel direkte pos maatskappye in staat om groter ROI te bewerkstellig en handelsmerkverwantskap onder huidige en toekomstige kliënte te verhoog.

Nick Runyon, uitvoerende hoof van PFL

Almal Ervaar Digitale Moegheid

In vandag se sakelandskap is die mededinging vir indrukke, kliks en mindshare hewig. Ten spyte van toenemend kragtige en alomteenwoordige digitale bemarkingsinstrumente, sukkel baie besighede om vastrapplek onder kliënte en vooruitsigte te kry.

Om die probleme waarmee baie maatskappye te kampe het om gehore se aandag te trek beter te verstaan, het PFL meer as 600 Amerikaanse ondernemingspersoneel ondervra. Die resultate van PFL's 2022 Hibriede Gehoorbetrokkenheid Opname gevind dat verpersoonliking, inhoud en fisieke bemarkingstaktieke, soos direkte pos, 'n beduidende impak kan hê op handelsmerke se vermoë om uitgebrande gehoor te bereik.

Klik hier om die infografika af te laai

Sleutelbevindinge uit die opname van meer as 600 Amerikaanse ondernemingswerkers sluit in:

 • 52.4% van ondernemingswerknemers ervaar digitale moegheid as gevolg van die hoë volume digitale kommunikasie wat hulle ontvang. 
 • 80% van C-vlak respondente en 72% van direkte vlak respondente dui aan dat hulle voel oorweldig deur die volume digitale promosiekommunikasie hulle by die werk ontvang.
 • 56.8% van ondervra professionele persone is meer geneig om iets oop te maak wat per fisiese pos ontvang is as 'n e-pos.

In vandag se aandag-ekonomie het die vermoë om gehore vas te vang en hul betrokkenheid te verdien 'n skaars kommoditeit geword. Digitale moegheid is 'n werklikheid vir baie individue, wat beteken dat handelsmerke nuwe maniere moet vind om kliënte te inspireer om tot aksie oor te gaan. Ons jongste navorsing werp lig op vandag se hoogs mededingende B2B-bemarkingslandskap en hoe maatskappye hibriede strategieë kan gebruik om uit te staan ​​vir kliënte en vooruitsigte.

Nick Runyon, uitvoerende hoof van PFL

Hier is die volledige infografika met gepaardgaande opname-resultate:

moegheid vir digitale kommunikasie

Openbaarmaking: ek gebruik my geaffilieerde skakel vir Calendly in hierdie artikel.