Hoe om e-posadresse by LinkedIn te voeg

LinkedIn-logo

LinkedIn het die afdeling Verbindings bygevoeg en myns insiens die dom manier gemaak om die metode om 'n kontak per e-posadres by te voeg, te begrawe. Ek weet nie of wei hulle dit gedoen het nie, maar dit is nou 'n 4-stap proses in plaas van die paar stappe wat dit vroeër geneem het. Dit is waarskynlik die bladsy wat ek die meeste besoek op LinkedIn as ek terugkom van toesprake of konferensies. Ek gaan deur die visitekaartjies van die mense wat ek versamel het en verbind hulle.

Hier is die volgende stappe om die verbindings per e-posadres by te voeg:

 1. Klik Voeg verbindings by regs bo nadat u by LinkedIn aangemeld het.
 2. Klik op die Enige e-pos regs.
 3. Onder Meer maniere om aan te sluit, Kliek Nooi dit per individuele e-pos.
 4. Tik u e-posadresse in en klik Stuur uitnodigings.

LinkedIn e-pos byvoeg

4 Comments

 1. 1
  • 2
   • 3

    Ja, dit is een van die gebiede waaroor ek en ek altyd sal verskil. Ek voeg nie mense by LinkedIn nie, tensy ek regtig met hulle 'gekoppel' het. Dit is nie 'n groot speletjie om te sien hoeveel verbindings ek kan kry nie.

    As ek na 'n geleentheid gaan, MAG ek terugkom en vyf mense byvoeg as verbindings. Die res gaan in SalesForce as MQL's of SQL's.

    • 4

     As iemand hul besigheidskaartjie aan my oorhandig of via die webwerf of per e-pos met my kontak gemaak het, is ons verbind. Ek misbruik nie die verhouding nie - maar as dit na hulpbronne soek, kom dit soms handig te pas. Ek gee nie om oor die aantal verbindings nie, ek gee om oor die bereik van my netwerk. En dit werk!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.