Hoeveel sal u vir Twitter betaal?

Twitter-geldDaar was 'n paar gerugte van Twitter hef vir kommersiële rekeninge, maar dit blyk dat dit gerugte is verpletter. Na my mening is dit te sleg.

Drie redes waarom Twitter moet geld:

 1. Die betaling van kommersiële boodskappe was die sleutel tot die vermindering van strooipos vir sms-boodskappe mobiele bedryf. Maak kommersiële gebruikers betaal op Twitter sal waarskynlik die aantal Spitterers daar buite verminder. Ek raak moeg vir die skare van Make Money wat my inhaal. Die betaling van die diens of die aantal kommersiële tweets wat gestuur word, sal hierdie gebruikers dwarsboom.
 2. Dit is 'n goeie manier om inkomste via Twitter te verhoog. Ek wil hê dat Twitter moet slaag en groei. Die gebruik van beleggingsfondse om die ligte aan te hou, is soos 'n tikkende tydbom, veral in hierdie ekonomie.
 3. Die mense op Twitter maak 'n grap as hulle dink dat dit 'n kommunikasiemedium is met die blywende krag van e-pos. Twitter is wonderlik, maar ek twyfel nie dat daar binnekort iets beters sal wees nie. As Twitter gebruik maak van die kommersiële verkeer, sal dit hulle die nodige kapitaal gee om die platform te verbeter en te bevorder - om voor te hou alles wat volgende mag kom.

Ek dink ook dat dit 'n wonderlike idee vir Twitter kan wees API geïntegreerde toepassings betaal vir gebruik. Dit sal baie van die belaglike toepassings wat Twitter verdrink, opruim API verkeer.

Hoeveel sal ek betaal?

Aangesien my blog werklik wins maak uit advertensie- en konsultasiefooie, is dit vir my redelik eenvoudig om te bereken hoeveel Twitter-verkeer vir my die grootste voordeel gegee het. My blog kry tussen 5% en 8% van sy verkeer vanaf Twitter. As ek verlede jaar $ 10 500 verdien het, kan ek $ 800 tot $ 240 aan Twitter toeskryf. Natuurlik wil ek voordeel trek uit Twitter, dus as ek $ 20 - of $ XNUMX per maand - betaal, sal dit 'n netjiese wins lewer.

Natuurlik, die Smippies sal skree van angs ... geld verdien op die internet? Vir mikro-blog? Hogwash! Eerlik gesê, ek dink dat groot toepassings wat kommunikasie moontlik maak, verdien om geld te verdien.

As Twitter nie gebruik maak van die verkeer en die bereik wat dit tans het nie, kan hulle kapitaal eenvoudig opraak, terwyl die volgende verbeter Twitter tref die mark en hierdie wispelturige skare beweeg aan.

5 Comments

 1. 1

  Doug,

  Dit lyk vir my of daar 'n aantal maatskappye (en Smippies) daar buite is wat vergeet hulle moet geld maak om te oorleef. As ek heeldag in 'n kamer kon sit en wonderlike en wonderlike toepassings gratis kon skep, sou ek! (Ek sal ook baie hulp nodig hê.) Ongelukkig tree die lewe in en rekeninge moet betaal word, en beleggers verwag 'n opbrengs.

  Ek stel my voor dat as Twitter net API-gebruikers sou hef, hulle meer as hul behoeftes kan finansier.

  Adam

 2. 2

  As ek Google was, sou ek 1.5 miljard vir hulle betaal het, wat hulle vir Youtube betaal het. Hulle het 'n fooi gegee. Youtube het 'n wenk gegee. Skype het 'n wenk gegee. Die enigste voorbehoud wat ek het, is die Myspace-storie. Dit was die woede in 05,06, toe wis Facebook hulle net heeltemal uit. Maar jy moet jou kanse neem.

 3. 3

  As 'n verbruiker wat Twitter vir persoonlike gebruik gebruik, sou ek $5 per maand spandeer en as 'n biz-eienaar, wie weet ek kry verkeer, maar nog nie seker wat anders nie, sou ek dit ook betaal.

  Ek hoop dat Twitter wel hef, ek hou van die instrument, en wil hê dit moet bestaan ​​en aanhou ontwikkel. Smippies word opgedam.

 4. 4

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.