Hoeveel sal u vir Twitter betaal?

Twitter-geldDaar was 'n paar gerugte van Twitter hef vir kommersiële rekeninge, maar dit blyk dat dit gerugte is verpletter. Na my mening is dit te sleg.

Drie redes waarom Twitter moet geld:

 1. Die betaling van kommersiële boodskappe was die sleutel tot die vermindering van strooipos vir sms-boodskappe mobiele bedryf. Maak kommersiële gebruikers betaal op Twitter sal waarskynlik die aantal Spitterers daar buite verminder. Ek raak moeg vir die skare van Make Money wat my inhaal. Die betaling van die diens of die aantal kommersiële tweets wat gestuur word, sal hierdie gebruikers dwarsboom.
 2. Dit is 'n goeie manier om inkomste via Twitter te verhoog. Ek wil hê dat Twitter moet slaag en groei. Die gebruik van beleggingsfondse om die ligte aan te hou, is soos 'n tikkende tydbom, veral in hierdie ekonomie.
 3. Die mense op Twitter maak 'n grap as hulle dink dat dit 'n kommunikasiemedium is met die blywende krag van e-pos. Twitter is wonderlik, maar ek twyfel nie dat daar binnekort iets beters sal wees nie. As Twitter gebruik maak van die kommersiële verkeer, sal dit hulle die nodige kapitaal gee om die platform te verbeter en te bevorder - om voor te hou alles wat volgende mag kom.

Ek dink ook dat dit 'n wonderlike idee vir Twitter kan wees API geïntegreerde toepassings betaal vir gebruik. Dit sal baie van die belaglike toepassings wat Twitter verdrink, opruim API verkeer.

Hoeveel sal ek betaal?

Aangesien my blog eintlik wins maak uit advertensie- en konsultasiefooie, is dit vir my redelik eenvoudig om te bereken hoeveel Twitter-verkeer my kernresultaat gelewer het. My blog kry tussen 5% en 8% van sy verkeer vanaf Twitter. As ek verlede jaar $ 10 500 verdien het, kan ek $ 800 tot $ 240 aan Twitter toeskryf. Natuurlik wil ek voordeel trek uit Twitter, dus as ek $ 20 - of $ XNUMX per maand - betaal, sal dit 'n netjiese wins lewer.

Natuurlik, die Smippies sal skree van angs ... geld verdien op die internet? Vir mikro-blog? Hogwash! Eerlik gesê, ek dink dat groot toepassings wat kommunikasie moontlik maak, verdien om geld te verdien.

As Twitter nie gebruik maak van die verkeer en die bereik het wat tans beskikbaar is nie, kan hulle eenvoudig kapitaal opraak terwyl die volgende verbeter Twitter tref die mark en hierdie wispelturige skare beweeg aan.

5 Comments

 1. 1

  Doug,

  Dit lyk vir my asof daar 'n aantal maatskappye (en Smippies) daar is wat vergeet dat hulle geld moet verdien om te oorleef. As ek die hele dag in 'n kamer kon sit en gratis wonderlike toepassings kon skep, sou ek dit doen! (Ek het ook baie hulp nodig.) Ongelukkig moet die lewe intree en rekeninge betaal moet word, en beleggers verwag 'n opbrengs.

  Ek stel my voor dat as Twitter net API-gebruikers sou vra, hulle meer as net hul behoeftes kon finansier.

  Adam

 2. 2

  As ek Google was, sou ek 1.5 miljard daarvoor betaal, wat hulle vir Youtube betaal het. Hulle het kantel. Youtube het getip. Skype het getip. Die enigste voorbehoud wat ek het, is die Myspace-verhaal. Dit was die woede in 05,06, en Facebook het hulle net heeltemal uitgewis. Maar jy moet neem.

 3. 3

  As verbruiker wat Twitter vir persoonlike gebruik gebruik, sal ek $ 5 per maand spandeer en as 'n biz-eienaar, wat weet dat ek verkeer kry, maar nog nie seker is wat anders nie, sal ek dit ook betaal.

  Ek hoop dat twitter wel laai, ek hou van die instrument en wil hê dat dit moet wees en verder moet ontwikkel. Smippies word opgedam.

 4. 4

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.