Hoe ek begrawe is deur Digg (my fout)

RIPVir diegene onder u wat gereeld my blog gelees het, weet u dat ek eksperimenteer ... baie! Miskien te veel! Vroeër hierdie week Ek het ingeskryf vir die gebruiker indiener. Dit is 'n diens wat in die onlangse Wired-artikel waar die skrywer van die artikel betaal het om Diggs te kry on Digg.com.

Dit is hoe dit werk ... iemand betaal die gebruiker indiener en hulle verdeel die geld met Digg-gebruikers, wat op hul beurt die verhaal grawe. Die stelsel is regtig ongemaklik om u die waarheid te vertel. U ontvang 'n aangepaste voer-URL wat u vertel watter stories u moet Digg. U dan digg die storie. U moet dan weer by User Submitter aanmeld om dit aan u te rapporteer dugg die storie. Daarna sal u digg is 'geverifieer'. Ek weet nie waaruit bestaan ​​nie, maar dit is beslis nie outomaties nie.

Ek neem aan dat die gebruikers van User Submitter baie versigtig moet wees oor hoe hulle te werk gaan. As hulle Digg voortdurend na inhoud skraap, is ek seker dat Digg dit vinnig sal aanwend. As u 'n gebruiker indiener gebruiker, kan ek getuig dat dit baie vinniger by u is!

My loopbaan by User Submitter is vandag amptelik verby. Ek het die volgende boodskap gekry toe ek probeer om by Digg.com aan te meld:

Misbruik van Digg-rekening

En wat was my groot inkomste?

Gebruiker indiener

Ek is skaam om te erken dat ek $ 0.50 verdien het voordat ek summier deur Digg begrawe is. Eintlik het ek niks gemaak nie, want ek het waarskynlik geen manier om die $ 0.50 by die gebruiker indiener in te vorder nie.

So, wat het ek geleer? Kan Digg misbruik word? Sekerlik, maar hulle is kyk na en verbeter hul vermoë om hierdie probleme te stuit. Gee die gebruiker die invoerder om? Ek vermoed dat hulle Diggers waarskynlik links en regs laat stort ... en met 'n kruisement wegstap. Nadat ek met User Submitter geëksperimenteer het, sou my advies wees om bly weg. Dit is 'n pyn in die boud, 'n vermorsing van tyd en dit is nie die sent werd wat u verdien of nie.

Veral as jy van Digg hou. Ek is nie 'n groot fan nie, maar ek is jammer dat ek die bagasiebak gekry het.

Jammer Digg! Jammer Kevin, Owen, Nicole, Brian, Steve, Amar, Dan, Daniel, Eli, Jay, John, Mike, Ron, Scott en Timeless!

Die uwe,
Doug
(digg: ​​coders4hire)

2 Comments

  1. 1
  2. 2

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.