BemarkingsinstrumenteInhoud bemarkingBemarkings- en verkoopsvideo's

My Home Office-lessenaar en tegnologie vir video-opname, konferensies en podcasting

Toe ek 'n paar jaar gelede by my tuiskantoor ingetrek het, het ek baie werk gehad om dit gemaklik te maak. Ek wou dit instel vir beide video-opnames en podcasts, maar dit ook 'n gemaklike ruimte maak waar ek baie ure spandeer. Dit is amper daar, en daarom wou ek 'n deel van die beleggings wat ek gemaak het, deel, asook waarom.

Huiskantoor Tegnologie

Hier is 'n uiteensetting van die opgraderings wat ek gemaak het:

 • bandwydte – Ek het die koord geknip, opgegradeer na vesel en beide het my oplaai- en aflaaispoed verhoog terwyl ek 'n klomp geld bespaar het deur van kabel ontslae te raak. Die veselmaatskappy het die netwerk direk by my kantoor geïnstalleer, so nou het ek 1Gb-diens beide op en af ​​direk na my skootrekenaar via 'n netwerkrouter! Vir die res van die huis het ek 'n Eero Mesh wifi stelsel wat deur Metronet saam met die vesel geïnstalleer is.
 • Kamera – Een probleem wat jy in die oorspronklike video (hieronder) sal sien, is dat die webkamera verskriklik was om die glans van my monitors te hanteer toe ek groot wit vensters op die skerm gehad het. Ek het die webcam opgegradeer na a Logitech BRIO, 'n hoër-end 4K-webkamera met baie aanpassings- en opname-opsies. Dit kom ook met 'n fantastiese lessenaartoepassing, Logi Tune, dat jy die prentligging, zoomvlak en beligting kan aanpas. Ek het gebruik Ecamm regstreeks totdat Logitech met hul toepassing uitgekom het.
 • Lessenaar - Aangesien ek fiks raak, wou ek die opsie hê om op te staan ​​en 'n baie wye werkstreek te hê om dit mee te doen. Ek het gekies vir 'n Varidesk... wat ongelooflik goed gebou is, absoluut verstommend is en alles daarop pas sodat ek maklik van sit tot staan ​​kan gaan. Ek het al 'n dubbele skermbeugel gehad wat maklik op die lessenaar geïnstalleer kon word.
 • Desktop Mat – Vergeet 'n muismat, gryp vir jou een hiervan monster lessenaar matte… hulle is waterbestand, voel wonderlik en verskaf 'n ton vaste eiendom op jou rekenaar! Ek het opgemerk sommige van hulle is selfs verhit daar buite!
 • uitstallings – Alhoewel ek graag 'n ultrawye monitor sou wou hê, kan ek net nie sien om die geld op die oomblik daaraan te spandeer nie. Dit klink vreemd, maar ek hou eintlik daarvan om 'n verdeling tussen monitors te hê om die vensters en werk wat ek doen te skei. Dubbele 27″ LG Gaming-monitors doen die truuk ... puik resolusie en geen probleme met versoenbaarheid nie.
 • Vertoonberg - Ek het 'n HumanScale dubbele monitorarm. Dit is goed gebou en my monitors beweeg glad nie. Hulle was ook maklik om te installeer en te monteer.
 • Oorlaaistasie - In plaas daarvan om Ethernet, monitors, USB-hub, mikrofoon en luidsprekers handmatig aan te sluit elke keer as ek by my lessenaar sit, kies ek die j5 Skep USB-C-koppelstasie. Dit is een verbinding en elke toestel is ingeprop ... insluitend krag.
 • Koptelefoon – Wanneer ek oudio meng, wou ek ’n premium stel geslote, oor-die-oor-oorfone hê sodat ek die vaagste agtergrondgeraas kon hoor. Ek is 'n aanhanger van Shure, so ek het hulle gekoop Shure SRH1540 Premium geslote-agteroorfone. Hulle is duur, maar die belegging die moeite werd as jy 'n oudiofiel is of met die vermenging van oudio werk.
 • Hoofdtelefoonversterker - U weet hoe belaglik dit kan wees om klankuitsette via sagteware te onderhou of op te los, daarom kies ek vir 'n PreSonus HP4 4-kanaals kompakte koptelefoonversterker in plaas daarvan het ek oordopjes, ateljee-oorfone en 'n omringklankstelsel alles gekoppel. Dit beteken my uitset is altyd dieselfde... Ek draai net op of af watter oorfone ek gebruik of demp die monitor-uitset.
 • Sleutelbord – My kantoor het 'n skootrekenaar, 'n MacMini en 'n AppleTV. Artech maak 'n multi-verbinding bluetooth sleutelbord dit is regtig lekker, gemaklik en redelik goedkoop in vergelyking met 'n Apple-sleutelbord. En nou kan ek eenvoudig tussen toestelle wissel terwyl ek sonder onderbreking daaraan werk.
 • Laptop Staan – Dit is noodsaaklik om 'n skootrekenaar van die lessenaar af te sit ... nie net om dit teen mors te beskerm nie, maar om dit op 'n hoogte in lyn met jou skerms te kry en om dit koel te hou. ek hou hiervan donker, lae-profiel staander van Twaalf Suid. Dis lekker swaar so dit bly sit.
 • Beligting – Ek het 'n ALZO Drum Digitale lig oorhoofs om skaduwees te verminder en die kamer beter te verlig. Dit is nogal 'n groot eenheid en ek moes van die afwaartse lig met 'n skadu blokkeer, maar dit bring regtig die beste uit my video's na vore – veral met die Logitech BRIO.
 • Mikrofoon - Ek weet dat baie mense van Yeti hou, maar ek kon net nie die duidelikheid uit my mikrofoon kry nie. Dit kon my stem wees, ek is nie seker nie. Ek het gekies vir 'n Audio-Technica AT2020 kardioïde kondensor Studio XLR mikrofoon en dit klink en lyk wonderlik. Die mikrofoon is XLR, so ek het 'n Behringer U-PHORIA UMC202HD, 2-kanaal klank-koppelvlak om dit in die koppelstasie te druk.
 • Mikrofoonarm – Laeprofiel-mikrofoonarms wat goed lyk op video kan redelik duur wees. Ek het gekies vir die Podcast Pro en dit lyk fantasties. My enigste fout hieroor is dat die mikrofoon onder die gewig is waarvoor die armspanning ontwerp is, sodat ek 'n kontragewig op die arm moes klop om dit bestendig te hou.
 • Muis - Ek hou van die Appelmagie-muis maar kan nie verdra dat jy hulle moet laai deur hulle onderstebo te draai nie. So, ek het twee van hulle gekoop en het albei gekoppel. So, as die een sterf, skakel ek net die ander een aan en hou aan werk.
 • Netwerk skakelaar – Ek het ’n oorvloed toestelle rondom die huis wat in ’n netwerk is, van ’n MacMini wat ek gebruik vir die verwerking van take, tot my Ring-sekuriteitstelsel, tot motorhuisdeur, tot Eero-herhalers en televisies … so ek het ’n geïnstalleerde Netgear Gigabit Onbestuurde Skakelaar en het Ethernet-druppels regdeur die huis deur 'n paneel in my kantoor laat installeer.
 • sprekers - Ek wou 'n wonderlike stel luidsprekers vir die kantoor hê wat gekoppel is aan die monitoruitgang van die koptelefoonversterker, en ek het saam met die Logitech Z623 400 Watt luidsprekerstelsel, 2.1 luidsprekerstelsel. Een van die wonderlike kenmerke van hierdie luidsprekers is dat dit ook 'n oudio-invoer kan neem, so my televisie in my kantoor is ook reg in die stelsel gekoppel.
 • Ononderbroke kragtoevoer (UPS) – Geïnstalleer 'n APC 1500VA Gaming Pro UPS vir wanneer die krag afgaan. Alhoewel ek redelik veilig is om op 'n MacBook Pro te werk, het ek nou al my netwerktoerusting, eksterne monitors, eksterne aandrywer en ander hardeware aangedryf in die geval van 'n kragonderbreking. Met alles (baie) ingeprop, loop ek dit teen omtrent 'n 30%-lading en die UPS sê vir my ek sal ongeveer 14 minute se ononderbroke krag hê. Omdat ek op vesel is ... ek kan selfs my netwerk aanhou wanneer die krag afgaan! Nog beter, MacOS het die UPS opgespoor en ek het instellings om my stelsel outomaties te stoor en af ​​te skakel as ek nie tuis is nie en krag vir 'n lang tydperk verlore gaan.
 • USB Hub – Daar is geen tekort aan items om te laai of aan te sluit terwyl ek werk nie, so ek het 'n hoek gekoop 10-poort USB-hub vir my lessenaar. Dit het 'n paar hoër stroomsterkte usb-poorte vir groter toestelle.
 • Webcam - Een van die probleme wat ek in die video raakgeloop het, was uiterste glans met my ou webcam ... so ek het opgegradeer na 'n Logitech BRIO wat baie meer opsies het en die glans baie beter hanteer - om nie te praat van die 4K-uitvoer nie.

Ek wil ook uiteindelik ook 'n Network Attached Storage (NAS)-toestel koop. Tans het ek 'n 3Tb-aandrywer op 'n MacMini wat ek aan die lessenaar kan koppel. Om een ​​of ander rede hou my netwerk nie daarvan om dit daar buite te sien nie, al word dit gedeel. Netwerkberging sal vir my baie vinniger wees om lêers van en na te rugsteun en te skuif. Buffalo het 'n 16Tb NAS dit is redelik bekostigbaar, ek moet net die uitgawe regverdig!

Video deurloop van my lessenaar

Hier is die oorspronklike video deurloop, maar ek gaan voort om elemente op te gradeer en hierdie artikel op datum te hou. Ek het ook die beligting in die kamer opgegradeer na 'n groot sagte lig oorhoofs.

Webcam-opgradering: Logitech BRIO

Hier is 'n video met die opgradering na die Logitech BRIO.

Openbaarmaking: Martech Zone gebruik geaffilieerde skakels regdeur hierdie pos.

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.