My opgegradeerde tuiskantoor vir video-opname en podcasting via my MacBook Pro

Toe ek 'n paar jaar gelede by my tuiskantoor ingetrek het, het ek baie werk gehad om dit gemaklik te maak. Ek wou dit instel vir beide video-opnames en podcasts, maar dit ook 'n gemaklike ruimte maak waar ek baie ure spandeer. Dit is amper daar, en daarom wou ek 'n deel van die beleggings wat ek gemaak het, deel, asook waarom.

Hier is 'n uiteensetting van die opgraderings wat ek gemaak het:

  • bandwydte – Ek het die koord geknip, opgegradeer na vesel en beide het my oplaai- en aflaaispoed verhoog terwyl ek 'n klomp geld bespaar het deur van kabel ontslae te raak. Die veselmaatskappy het die netwerk direk by my kantoor geïnstalleer, so nou het ek 1Gb-diens beide op en af ​​direk na my skootrekenaar via 'n netwerkrouter! Vir die res van die huis het ek 'n Eero Mesh wifi stelsel wat deur Metronet saam met die vesel geïnstalleer is.
  • Drie -skerm -dokstasie - In plaas daarvan om Ethernet, monitors, USB-hub, mikrofoon en luidsprekers handmatig aan te sluit elke keer as ek by my lessenaar sit, kies ek die j5 Skep USB-C-koppelstasie. Dit is een verbinding en elke toestel is ingeprop ... insluitend krag.
  • Staande lessenaar - Aangesien ek fiks raak, wou ek die opsie hê om op te staan ​​en 'n baie wye werkstreek te hê om dit mee te doen. Ek het gekies vir 'n Varidesk... wat ongelooflik goed gebou is, absoluut verstommend is en alles daarop pas sodat ek maklik van sit tot staan ​​kan gaan. Ek het al 'n dubbele skermbeugel gehad wat maklik op die lessenaar geïnstalleer kon word.
  • Mikrofoon - Ek weet dat baie mense van Yeti hou, maar ek kon net nie die duidelikheid uit my mikrofoon kry nie. Dit kon my stem wees, ek is nie seker nie. Ek het gekies vir 'n Audio-Technica AT2020 kardioïde kondensor Studio XLR mikrofoon en dit klink en lyk goed.
  • XLR na USB klank koppelvlak - Die mikrofoon is XLR, so ek het 'n Behringer U-PHORIA UMC202HD, 2-kanaal klank-koppelvlak om dit in die koppelstasie te druk.
  • Podcast -arm - Podcast-arms met 'n lae profiel wat goed lyk op video, kan redelik duur wees. Ek het gekies vir die Podcast Pro en dit lyk fantasties. My enigste fout hieroor is dat die mikrofoon onder die gewig is waarvoor die armspanning ontwerp is, sodat ek 'n kontragewig op die arm moes klop om dit bestendig te hou.
  • Hoofdtelefoonversterker - U weet hoe belaglik dit kan wees om klankuitsette via sagteware te onderhou of op te los, daarom kies ek vir 'n PreSonus HP4 4-kanaals kompakte koptelefoonversterker in plaas daarvan waar ek oordopjes het, studio-koptelefoon, en 'n surround sound-stelsel wat almal verbind is. Dit beteken dat my uitvoer altyd dieselfde is ... Ek draai net die koptelefoon op of af of skakel die monitoruitgang uit.
  • sprekers - Ek wou 'n wonderlike stel luidsprekers vir die kantoor hê wat gekoppel is aan die monitoruitgang van die koptelefoonversterker, en ek het saam met die Logitech Z623 400 Watt luidsprekerstelsel, 2.1 luidsprekerstelsel.
  • Webcam - Een van die probleme wat ek in die video raakgeloop het, was uiterste glans met my ou webcam ... so ek het opgegradeer na 'n Logitech BRIO wat baie meer opsies het en die glans baie beter hanteer - om nie te praat van die 4K-uitvoer nie.
  • Ononderbroke kragtoevoer (UPS) – Geïnstalleer 'n APC 1500VA Gaming Pro UPS vir wanneer die krag afgaan. Alhoewel ek redelik veilig is om op 'n MacBook Pro te werk, het ek nou al my netwerktoerusting, eksterne monitors, eksterne aandrywer en ander hardeware aangedryf in die geval van 'n kragonderbreking. Met alles (baie) ingeprop, loop ek dit teen omtrent 'n 30%-lading en die UPS sê vir my ek sal ongeveer 14 minute se ononderbroke krag hê. Nog beter, MacOS het die UPS opgespoor en ek het instellings om my stelsel outomaties te stoor en af ​​te skakel as ek nie tuis is nie en krag vir 'n lang tydperk verlore gaan.

Webcam-opgradering: Logitech BRIO

Een probleem wat jy in die oorspronklike video sal sien, is dat die webkamera verskriklik was om die glans van my monitors te hanteer toe ek groot wit vensters op die skerm gehad het. Ek het die webcam opgegradeer na 'n Logitech BRIO, 'n hoër 4K-webcam met baie aanpassings- en opname-opsies. U kan die resultate hierbo sien.

Die opstelling is fantasties en ek het selfs 'n mooi televisie en klankbalk langs my om 'n film te kyk of na die televisie te luister terwyl ek werk.

Openbaarmaking: Ek gebruik geaffilieerde skakels regdeur hierdie pos.