Dit is weer vakansietyd, hier is tien taktieke om u resultate te maksimeer

Vakansiebemarkingstaktiek

Ek sit in 'n kiosk op die lughawe van Minneapolis op pad terug na Indianapolis. Ek het pas 'n hoofrede gedoen by Konsep Een wat die Behendige bemarkingsreis en aan deelnemers my Bemarkingsinisiatief Werkkaart. Gryp 'n eksemplaar daarvan terwyl u hierdie infografie lees - dit sal u help!

Terug na die verhaal. Ek was verlede week in Austin by Dell om hul internasionale spanne oor podcasting aan te bied, het tuisgekom en 'n paar dae later na Suid-Dakota vertrek. Ek is besig om 'n gebreekte hak te verpleeg, sodat al die loop my ook uit die weg ruim. Met alles aan die gang, het ek in Suid-Dakota geland waar die wonderlike Korena Keys van Belangrike mediaoplossings het ons deur die Black Hills gery en ons die ongelooflike plekke gewys. Kantaantekening - dit is miskien die beste bestemming in die Verenigde State waar ek nog ooit was, en ek was die hele land deur.

Toe ons na die berge uitry om wyn te proe, begin dit sneeu. Nie 'n vlok hier of daar nie ... dit het regtig afgekom. Dit was absoluut mooi ... maar daar was net een probleem.

Ek was so besig om in te pak en te beplan dat ek vergeet het om 'n trui of jas saam te neem! Ek is nie seker wat ek gedink het nie. Wie gaan in Oktober berg toe sonder om eers 'n baadjie in te pak? (Ek!)

My punt? Die tyd vlieg, en dit is al tyd dat u u bemarkingspogings vir vakansie begin beplan. Hierdie inligting van MDG Advertising is 'n uitstekende bron, 10 noodsaaklike vakansiebemarkingstaktieke vir 2017.

Na verwagting sal vakansieverkope in die Verenigde State 923 miljard dollar in 2017 oortref, met 3% hoër as verlede seisoen. Daardie getal kan visioene van wins in u kop laat dans, maar dit bied ook 'n groot uitdaging: meer besteding beteken meer mededinging - en baie meer bemarkingsboodskappe wat verbruikers kan deurklaar. MDG-advertering

10 noodsaaklike vakansiebemarkingstaktieke vir 2017

 1. begin Vroeë en Einde Laat
 2. Verskaf Inspirasie Regoor kanale
 3. Fokus op Sosiale media om jonger verbruikers te bereik
 4. Wees spesifiek Oor die vakansie
 5. verpersoonlik U boodskappe
 6. Bied meer as Afslag
 7. Maak selfoon 'n belangrike fokus
 8. Hou 'n oog op Amazon
 9. maak Opbrengste Baie maklik
 10. Moenie opgee nie

Hier is die volledige inligting met ongelooflike ondersteunende statistieke en besonderhede:

Vakansiebemarkingstaktiek

Een kommentaar

 1. 1
  • 2

   Absoluut, Filip! Ek dink meer gepersonaliseerde en spesifieke boodskappe het bewys dat dit hoër ope-, klik- en omskakelingsyfers kry. En koördinasie rondom kanale is altyd 'n pluspunt. Baie dankie vir u kommentaar!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.