'N Visuele blik op vakansieklante

Vakansie aankoop kliënte reise

As u nog nie ingeteken is nie, sal ek die Dink saam met Google webwerf en nuusbrief. Google bied wonderlike materiaal aan om kleinhandelaars en ondernemings te help om hul besigheid aanlyn te laat groei. In 'n onlangse artikel het hulle hulself goed van hul taak gekwyt om drie algemene kliënte-reise te visualiseer wat vanaf Swart Vrydag gesien word:

  1. Die pad na 'n onverwagse handelaar - begin met 'n mobiele soektog, die reis bied insig in 'n spesifieke persoon wat aanlyn koop.
  2. Die besluit om te herstel of te vervang - 'n ander persoon soek via 'n rekenaar en dan selfoon en interaksie met advertensies om uiteindelik tot 'n aankoopbesluit te kom.
  3. Die epiese spel soeke - 'n gamer ondersoek sy volgende konsole-aankoop en doen soektogte via selfone en lessenaars, besoek kleinhandelaarswebwerwe en bedryfswebwerwe om sy volgende aankoop te ondersoek.

Google bied 'n paar belangrike take-away, insluitend die hoeveelheid navorsing wat verbruikers doen, die afhanklikheid van mobiele toestelle en die feit dat hierdie verbruikers nie op geskenke fokus nie.

Ek wil hê dat u fokus op 'n paar aspekte wat nie ongesiens moet bly nie:

  • Mense het tussen toestelle en mediums gebons - Ek het onlangs 'n nuwe PlayStation gekoop. Ek was nogal op my foon terwyl ek televisie gekyk het, resensies gelees het en na bundels gekyk het. As ek dan by my lessenaar sit, kyk ek na video's en kyk na beoordelingsvideo's. Ek het selfs BestBuy 'n paar keer besoek om te sien wat hulle gehad het. 'N Vriend van my is 'n groot speler, dus het ek via Facebook met hom gesels en die besluit geneem oor wat om te koop. Uiteindelik het ek 'n goeie prys gekry en dit aanlyn gekoop via Wal-mart. Dus ... mobiel, desktop, soek, sosiaal, resensies en kleinhandel speel 'n rol in my reis.
  • Mense bestee baie tyd aan navorsing - Hierdie reise is nie in 'n enkele sessie nie, hulle gaan oor weke en maande. Dit is belangrik om te onthou dat koekies verval, veldtogte verskuif, soekresultate beweeg ... alles terwyl 'n verbruiker hul volgende koopbesluit ondersoek. Om u produk of diens sigbaar te kan hou, moet u meedoënloos sien en waardevol vir hulle hou.
  • Mense verbruik baie inhoudsondersoeke - Ek kan jou nie eers vertel hoeveel ek gelees, gekyk en bespreek het voordat ek my stelsel gekoop het nie. Ek sal u egter vertel dat my aankoopbeslissing uitgebloei het toe ek voortgaan met navorsing. Uiteindelik het ek die Pro- en VR-kits saam met my PlayStation gekoop nadat ek die resensies gesien het en video's oor die funksies gekyk het. En sodra ek die stelsel gekry het, het ek gaan inkopies doen weer om meer bykomstighede te kry! Inhoud het nie net my besluit gedryf nie, dit het ook bykomende verkope gelewer.

Hier is die volledige infografie, Binne die koopreis van drie daaglikse soekende kopers:

Vakansie-inkopie-klantereis

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.