Hou maatskappye verantwoordelik

gefrustreerd

Ek kan 'n paar wonderlike gruwelverhale met u oor my geskiedenis met banke en kredietkaarte deel. Sommige daarvan is weliswaar my skuld, maar die meeste is die belaglike optrede van banke. Ek wonder hoe hierdie ouens snags slaap ... massiewe winste, reddingsboetes, bonusse vir die uitvoerende bestuur en belaglike oortollige fooie het hulle nie eens ontwrig om hul stelsels te verbeter nie.

Hier is 'n uitstekende voorbeeld ... my besigheidskredietkaart is twee keer afgeskakel tydens reis. Voor albei reise het ek die bank in kennis gestel dat ek sou reis en om te verseker dat ek nie gemerk word nie. Die oproepe was tydmors - ek is twee keer afgeskakel vir verdagte aktiwiteit. Twee keer was genoeg ... en die verouderde aanlynstelsel en gebrek aan ondersteuning oor naweke en nagte het my uiteindelik na 'n groot bank laat terugkeer. Ons noem hulle JP.

JP het 'n redelike wonderlike aanlynstelsel. JP beskik oor buitelandse draadfunksies. JP het 'n app waar ek 'n tjek kan deponeer deur 'n foto daarvan te neem. JP het selfs loonfunksies in my rekening. Miskien is die koel ding ... JP het my 'n persoonlike bankier toegeken. Wat is 'n persoonlike bankier? Dit is iemand wat ek elke keer as ek 'n probleem het, moet e-pos en bel. My persoonlike bankier vertel my dan die 1-800-nommer om hulp te ontbied. 'N Groot verbetering ten opsigte van die ou stelsel om in die eerste plek net die 1-800-nommer te skakel. [Ja, dit is sarkasme]

BTW: My persoonlike bankier is 'n geliefde en ek weet sy probeer my soveel as wat sy kan help. Dit los egter nie die probleem op nie.

Hierdie naweek moes ek 'n paar vliegtuigkaartjies bestel vir die Betrek konferensie aan die einde van hierdie maand in San Francisco. Eers het ek Kajak gebruik en die kredietkaart het misluk. Vervolgens het ek die Delta.com-webwerf gebruik en dit het misluk. Albei kere het gesê dat my adres nie by my rekening pas nie. Die enigste probleem hiermee is dat my adres op albei webwerwe op dieselfde manier ingevoer word, sodat daar nie regtig verskil is nie. In plaas daarvan om af te hang, het ek op wag gestaan ​​terwyl die Delta-verteenwoordiger my bank persoonlik gebel het om die adres te verifieer. (Nogal mooi van Delta!)

Die Delta-verteenwoordiger het teruggekeer en vir my gesê dat my bank aan my gesê het dat my adres nie ooreenstem nie. Nou is ek ontsteld. Volgende aan die beurt is my persoonlike bankier. My persoonlike bankier kontak met tegniese ondersteuning en hulle beveel aan dat ek my adres met of sonder die Zip4 op my poskode probeer. Ernstig.

Die Delta-webwerf maak nie voorsiening vir 'n Zip4-uitbreiding nie, en die tyd wat ek verloor het tussen my e-posse en my persoonlike bankier se oproepe na haar ondersteuningspan, was 'n bietjie. Ek het my persoonlike bankier laat weet dat dit steeds nie werk nie. Vier dae later en ek het nie die kaartjies nie.

Op hierdie stadium kan jy jou afvra waarom ek nie net een van my ander kaarte optel en vir die kaartjie betaal nie. Hoekom? Omdat dit veronderstel is om te werk. Dit is waarvoor 'n besigheidskredietkaart gebruik word om dinge te doen soos om reis te bespreek, toerusting te koop, ens do het ander maniere om die kaartjie te koop, en ek is seker die meeste mense het die stelsel gefnuik en dit gedoen.

Maar ek gaan nie.

Ons het almal eerlik te veel opgelos in ons lewe. Ons verduur sagtewarefoute, bankuitgawes, telefoonprobleme, internetprobleme ... ons lewens word nie makliker met al hierdie dinge nie, dit word ingewikkelder. En namate ons meer kompleksiteit toevoeg, vind ons meer probleme. Die kern van al hierdie probleme is die feit dat ons oplossings het verwag en dat maatskappye nie meer verantwoordelik gehou word nie. Dit is makliker om 'n ander kredietkaart op te tel as om aan te hou om my persoonlike bankier te bel.

Maar môre verloor ek 'n bietjie meer produktiwiteit per telefoon en per e-pos met my persoonlike bankier. Haar produktiwiteit gaan (ongelukkig) ondergaan, asook die tegnologiespan waarmee sy werk. Ek gaan sorg dat dit reggestel word - sodat ander nie hoef deur te gaan waardeur ek gaan nie.

As ons almal maatskappye verantwoordelik hou, sal ons voortgaan om te verbeter en ons almal daarby baat.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.