Treffer en hardloop Saterdag!

Ek het my dogter vandag na haar Ma toe gery vir 'n Mamma-Dogter-naweek. Rondreis, die rit is ongeveer 2 uur. Ek was ongeveer 'n kilometer van my terugkeer na my huis toe ek gesien het hoe 'n ligte bakkie voor my in die motor voor haar inbreek ... en toe vat sy op! Ek was verbaas en baie kwaad, en ek het haar agterna gesit en 911 op my selfoon gebel. Ons het ongeveer 8 kilometer noord gery en sy het opgemerk dat ek haar agtervolg en in 'n vulstasie afgetrek.

Die bestuurder en die man met wie sy was, stap na my venster en vra of ek hulle agtervolg. Ek het gesê ... 'Uh, ja' ... sy sê: 'Ek het jou nie geslaan nie !?'

Ek kon dit nie glo nie !!! Daarom het ek haar aangesê om stil te sit en dat ek telefonies by die polisie was (ek het hulle die hele tyd aanwysings gegee). Sy het 'n bietjie gekies en gesê 'Ek is hiervandaan' en klim weer in haar vragmotor. Ek het gesien hoe die man met wie sy by haar pleit, hy weet dat hulle in die moeilikheid is. Ek het haar laat weet dat ek reg agter haar sal wees :).

Toe klim hulle weer in die vragmotor en ek dink hulle was op pad terug na die ongeluk, maar dit was net 'n bietjie te laat. Die polisie het die straat 'n paar kilometer verder afgesper. Ek kon eintlik hoor hoe die polisieman wat in die straat staan ​​haar waai en hy my hoor sê: 'Haai ... dit is hulle!'

Ongelukkig het 'n arme kind 'n splinternuwe Mustang bestuur, vasgevang te midde van al hierdie dinge en die polisiemotor geklok voor die dame gestop is (ja, 'n tweede ongeluk!). Ek trek af en gee al my inligting.

Daarna is ek terug na die oorspronklike ongeluk waar die arme meisie raakgery is. Sy is regtig geskud, maar haar familie het my baie opgewonde gemaak om die bestuurder op te spoor.

Ek kan jou nie vertel hoekom ek dit gedoen het nie ... maar ek was verbaas dat ek die enigste een was. Dit is helaas die tweede keer dat ek 'n misdaad aanskou en nie sien hoe iemand anders na vore tree nie. Dit is regtig verskriklik. As ALMAL iets gedoen het toe 'n misdaad gepleeg is, is ek seker dat die misdaadsyfers aansienlik sal daal. Hierdie ongeluk het soveel mense geraak! Die arme meisie wat raakgery is, die kind wat die polisiemotor raakgery het, die dame wat tronk toe gaan, die vriend van haar wat vir my gesê het dat hy haar aangesê het om op te hou ... wat 'n Saterdag vir almal.

Dit verg nie veel om op te tree as so iets voorkom nie. Iemand het my eenkeer gesê dat dit 'n spesiale persoon nodig het ... Ek stem nie saam nie. Ek is 'n groot fan van karma ... as jy anderpad kyk, is die kans groot dat iemand sal wegkyk as jy die een is wat hulp nodig het.

2 Comments

  1. 1

    Dankie, Sean ... ek is geen held, geen bemarkingsmogal nie ... maar dit het my regtig kwaad gemaak om te sien dat iemand iemand anders seermaak en dan opstyg. Gelukkig was almal in orde, ek is seker die uitslag kon baie erger gewees het.

  2. 2

    Doug, goeie bemarkingsinsigte, maar jou heldeverhaal was baie oortuigend en het moed geverg. Ek is so bly dat jy nie geskiet is nie, ek woon in Cook County, IL. So baie mense gee nie meer om nie, ek is trots om iemand te ken wat dit wel doen.
    JD

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.