E-posbemarking en e-posbemarkingsautomatisering

Die wegsteek van u intekenaar is nie 'n behoudstrategie nie

Ons evalueer baie dienste sodat ons daaroor op die blog kan skryf of dit vir ons kliënte kan gebruik. Een van die tegnieke waarmee ons meer en meer begin sien, is dienste waarmee u maklik 'n rekening kan begin, maar dit kan nie gekanselleer word nie. Ek dink nie dit is 'n toesig nie ... en dit gee my onmiddellik aandag aan die maatskappy.

kanselleer-knoppieEk het vanoggend ongeveer 15 minute daaraan spandeer. 'N Moniteringdiens op sosiale media het 'n gratis toets so ek het ingeteken. Na ongeveer 2 weke het ek e-pos ontvang wat my gewaarsku het dat my verhoor amper verby was. Na 30 dae het ek daagliks e-posse ontvang wat my vertel dat my termyn verstryk het en 'n skakel het waarheen ek na 'n betaalde rekening kan opgradeer.

Die e-pos uitteken skakel het my na 'n rekening-aanmeldingsblad gebring. Grrr ... om aan te meld om uit te teken, is nog 'n troeteldier van my. Aangesien ek in elk geval aangemeld het, het ek gedink dat ek die rekening sou kanselleer. Ek het na die rekeningopsie-bladsy gegaan en die enigste opsies was verskillende opgraderingsopsies - geen kanselleeropsie nie. Selfs in die fynskrif.

Natuurlik was daar ook geen manier om ondersteuning te vra nie. Net 'n FAQ. 'N Vinnige hersiening van die vrae en geen inligting oor die kansellering van die rekening nie. Gelukkig bied 'n interne soektog na die veelgestelde vrae die oplossing. 'N Skakel skakel is begrawe in 'n obskure oortjie binne die gebruikersprofiel.

Dit laat my dink aan die koerantbedryf ... waar u gereeld aanlyn kan aanmeld, maar u moet wag en wag om te wag met 'n kliëntediensverteenwoordiger om u intekening te kanselleer. En ... in plaas daarvan om dit te kanselleer, probeer hulle u ander intekenaaropsies en geskenke aan te bied. Ek was al telefonies met hierdie mense waar ek so ontsteld was dat ek net herhaaldelik 'my rekening' kanselleer het totdat hulle gehoor gegee het.

Mense, as dit u is behoudstrategie, jy het 'n bietjie werk om te doen. En u verbloem probleme met u produk of diens deur u ware kliëntebehoud te verduister. Hou op! Om 'n produk of diens te kanselleer, moet net so eenvoudig wees as om vir een aan te meld.

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en erkende kenner van digitale transformasie. Doug is 'n Hoofspreker en bemarking van openbare spreker. Hy is die VP en medestigter van Highbridge, 'n onderneming wat spesialiseer in ondernemingsondernemings om hul tegnologie-belegging digitaal te transformeer en te maksimeer met behulp van Salesforce-tegnologieë. Hy het digitale bemarkings- en produkstrategieë vir Dell Technologies, GoDaddy, Sales Force, Webneigings, en SlimFOKUS. Douglas is ook die skrywer van Korporatiewe blogging vir dummies en mede-outeur van Die beter sakeboek.

een Kommentaar

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

verwante Artikels