Help om die bemarkingsopstand te lei

Bemarkingsopstand

Die eerste keer dat ek mekaar ontmoet het Mark SchäferEk het dadelik sy ervaring en diep insig waardeer. Mark werk saam met toonaangewende maatskappye om hul bemarkingspogings te verbeter. Alhoewel ek 'n bekwame praktisyn in hierdie bedryf is, kyk ek na 'n handjievol leiers vir visie - Mark is een van die leiers waaraan ek aandag gee. Alhoewel Mark 'n ervare veteraan van bemarking is, het ek dit ook waardeer dat hy kop-eerste gespring het met bemarking op sosiale media.

Ek het Mark op my Martech Zone Onderhoude podcast, het hom tydens 'n geleentheid ontmoet, en 'n vriendskap het toegeneem. Hy is 'n goeie vriend om te hê, onbevredigend in sy benadering om jou te laat hoor wat jy nodig het. Ons het saamgewerk aan die Dell Luminary podcast waar Mark en Dell se B2B Influencer Marketing & Content Creation-leier, Konstanze Alex, die geleentheid gesien het om die wonderlike talent wat Dell Technologies onder hul handelsmerke het, uit te lig. Ek het nog nooit so 'n podcast-reeks gedoen nie, en Mark het my aangespoor om navorsing te doen en 'n wonderlike show te lewer. Ek kan hom nooit terugbetaal omdat hy 'n kans op my gewaag het nie!

Stel my dus verbaas voor wanneer ek 'n pakket per e-pos ontvang Schäfer Bemarkingsoplossings. Op die kassie was 'n venster na die inhoud, a Bemarking Rebel etiket.

Bemarking Rebel

Ek het die boks oopgemaak en binne was 'n eienaardige kit van, wat blyk te wees, nie-verwante snuisterye of leidrade:

Influencer Kit vir bemarkingsopstand

As u mooi kyk, word elke item sorgvuldig met die hand gemerk met 'n bladsynommer:

  • Handgemaakte seep - Bladsy 9
  • 'N Westworld Free Drink Token - Bladsy 199
  • Glossiersvel - Bladsy 232
  • 'N Opgestopte Olifant - Bladsy 232

Nou, nou is ek geïntrigeerd en blaai al deur die indeks, die woordelys en die byskrifte. En terwyl ek die boek oopknip, vind ek hierdie wonderlike, persoonlik ondertekende briefie van Markus:

Bemarkingsopstand met handtekening

Daar is ook 'n kaart met 'n persoonlike nota en 'n Marketing Rebel-plakker vir my skootrekenaar.

Opstandskaart en plakker vir bemarking

Vernuftig ... Mark het my heeltemal ingesuig!

Maar wat Markus hierdeur bereik het, is op sigself 'n les. Ek deel Mark se boek met u, maar hy het die knou geïnisieer wat my gemotiveer het.

Waarom is hierdie boek van kritieke belang?

'N Nuwe kliënt van my het my gevra oor 'n strategie wat hulle gebruik het. Hul verkoopspan sal voornemens identifiseer, hul e-posadresse van derde partye bekom en 'n reeks inleidende e-posse aan hulle outomatiseer. Hulle het my meegedeel dat hulle bekommerd is oor die lae klikfrekvens en hul algehele lewerbaarheid. Ek het vir hulle gesê dat hulle moet wees ... en hulle moet ophou om hierdie maatskappye te strooi. Hulle het vooruitsigte vervreem en hulle nie bemin nie.

In Markus se manifes is dit Reël 1:

Hou op om te doen wat klante haat.

'N Manifes vir bemarking deur die mens

Ons werk nou aan 'n reeks strategiese veranderings binne die maatskappy, wat almal gebaseer is op die bou van vertroue en die waardering wat hulle reeds by hul klante gevestig het. Ons beweeg die maatskappy om te wees menslike.

Ek is net halfpad Bemarkingsopstand, maar as ek met hom praat, verstaan ​​ek nou waarom hy so passievol is oor die belangrikheid van hierdie boek. Die navorsing, insigte en gevallestudies moet die grondslag skud van feitlik elke les wat u die afgelope paar dekades gedryf het.

Dit is 'n broodnodige rebellie en hierdie boodskap is dat ek die vlag ophef en die verandering help dryf.

Watter bemarkingsopstand sal u leer?

  • Hoe kataklismiese verbruikerstendense 'n voorspelbare resultaat is van 'n rewolusie wat 100 jaar gelede begin het.
  • Waarom ondernemings moet voortbou op bemarkingsaktiwiteite wat deur verbruikers gegenereer word in plaas van tradisionele advertensies.
  • Die vyf konstante menslike waarhede is die kern van suksesvolle bemarkingstrategie.
  • Waarom die lojaliteit van klante en verkoopstragte doodgaan en wat u nou daaraan moet doen.
  • Hoe u u beste klante kan help om die bemarking vir u te doen.
  • Handige stappe om onmiddellike kursusregstelling vir ondernemings van enige grootte te bied.

Ek is so dankbaar om 'n vriend van Mark te noem en beveel aan dat u hierdie boek dadelik gaan afhaal. U sal 'n onmiddellike en dramatiese impak op u bemarkingspogings kan hê.

Lees meer oor Marketing Rebellion

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.