Hallo, ek is 'n Mac. En ek is 'n rekenaar.

Ek is 'n rekenaarEk? Ma Mac

Hallo, ek is 'n Mac.

En ek is 'n rekenaar.

PC: Ek het RAM, 'n moederbord, 'n verwerker, 'n muis, 'n sleutelbord, 'n hardeskyf en 'n monitor.

Mac: ek doen dit ook. En omdat hulle almal deur dieselfde mense gemaak word wat my bedryfstelsel maak, werk dit beter. Dit is baie minder kode om te hanteer.

PC: ek sien. Ek is 'n bietjie goedkoper, want jy kan duisende opsies meng en selfs saamstel en my self bou. Ek werk miskien nie so goed soos u nie, maar ek ondersteun nog miljoene toestelle. Ongelukkig, as iemand iets kranksinnig skryf, kan dit my deurmekaarkrap.

Mac: Dit maak sin, daarom laat ons nie toe dat ander mense ons goed maak nie. Ek hoop jy werk daaraan. Haai, ons kan ten minste met mekaar praat!

PC: Seker kan! U kan my op u netwerk sien, ek kan u op myne sien. Ons ondersteun albei Wireless, Bluetooth, Firewire en USB.

Mac: Soms trek ek egter 'n bietjie koeler aan as jy.

PC: Ja, maar as mense bereid is om 'n bietjie meer te spandeer, kan ek mooi lyk. Heck, ek kan selfs soos 'n paar temasagteware soos jy lyk.

Mac: Sjoe. En aangesien ons nou dieselfde verwerkers het, kan ek u sagteware eintlik gebruik Parallels.

PC: Jy kan? Dit lyk effens eensydig, is dit nie?

Mac: Seker ... maar niemand kla regtig nie, want jy is een van die 'sakemonsters' wat almal van ons cool ouens moet haat.

PC: haat weg, maat! Op die manier weet 'n mens regtig om as jy (Apple) wegstap met $ 472 miljoen wins met 'n winsmarge van 48%. Dit is ironies dat dit my sleg laat lyk as ek met almal werk, terwyl u niks deel nie en ook baie wins maak.

Mac: Shhhhh. Moet dit vir niemand vertel nie. Ons kom tog binnekort met 'n telefoon uit wat 'n groot verkoper gaan wees.

PC: 'n telefoon? Sjoe ... het dit nie 'n hele ruk gelede uitgekom nie?

Mac: Ja, maar ons gaan dit koeler maak.

PC: Hoeveel koeler?

Mac: 50% -wins-marge-koeler.

PC: Sjoe. Met sulke soorte marges sou u dink dat u u pryse 'n bietjie kan laat daal. Immers, kunstenaars en musikante verdien nie te veel geld nie?

Mac: Nee, maar hulle is bereid om meer te spandeer op kreatiewe, cool dinge.

PC: Dit is goed om cool te wees.

Mac: Tot by die bank, maat!

OPMERKING: Geskryf en gepos vanaf 'n MacBookPro

20 Comments

 1. 1
 2. 3
 3. 5
  • 6

   So waar, Gavin. Ek het nie hiermee die politiek betree nie, maar dit herinner my aan die regering ... solank Republikeine en Demokrate almal mekaar haat, sien niemand hoeveel hulle misbruik en hul eie sakke vul nie.

 4. 7

  Doug,

  Ek is mal oor hierdie humor! Natuurlik is Apple die een wat lag. Intussen het Dell sy uitvoerende hoof weer aan die stuur van sake. Miskien sal hy die Dell Dude weer huur vir hul advertensies om die Mac-man te bestry!

 5. 8

  Ek hou daarvan Mac is 'n speelding vir my. Ek redigeer video op my rekenaar en dit werk goed. Alhoewel ek 'tunes' is, werk dit goed op my rekenaar. Walk in Best-aankope en hulle het duisende sagtewaretitels vir 'n rekenaar en slegs 'n paar vir MAC. Ek is jammer die Mac's sluit nie op nie, maar ek het gesien hoe hulle dit doen.

 6. 9

  Ek hou van hierdie inskrywing 😆 Dit is nou wedersyds 😛 Maar eintlik het Mac ook na die blou-doodskerm gegaan, net dit het minder gebeur as Windows, maar Windows XP was 'n goeie maatskappy met my. Alhoewel ek net 'n nuwe Mac-gebruiker is, maar ek dink dat as ek die kans sou kry om my volgende rekenaar te kies, dit 'n baie moeilike saak sou wees ...

 7. 10

  Ek dink die beste van Mac-advertensies is dat dit maklik is om met hulle te spot. Ek weet dat Apple besef dat dit nie die beste advertensies is nie, maar hierdie parodieë - goed of sleg - sal net meer aandag aan die Apple-kamp gee.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.