Hallo, ek is 'n Mac. En ek is 'n rekenaar.

Ek is 'n rekenaarEk? Ma Mac

Hallo, ek is 'n Mac.

En ek is 'n rekenaar.

PC: Ek het RAM, 'n moederbord, 'n verwerker, 'n muis, 'n sleutelbord, 'n hardeskyf en 'n monitor.

Mac: ek doen dit ook. En omdat hulle almal vervaardig word deur dieselfde mense wat my bedryfstelsel maak, werk dit beter. Dit is baie minder kode om te hanteer.

PC: ek sien. Ek is 'n bietjie minder duur, want jy kan duisende opsies meng en selfs bymekaar maak en my self bou. Ek werk miskien nie so goed soos u nie, maar ek ondersteun nog miljoene toestelle. Ongelukkig kan iemand my deurmekaar maak as iemand iets onnosels skryf.

Mac: Dit maak sin, daarom laat ons nie toe dat ander mense ons goed maak nie. Ek hoop jy werk daaraan. Haai, ons kan ten minste met mekaar praat!

PC: Seker kan! U kan my op u netwerk sien, ek kan u op myne sien. Ons ondersteun albei Wireless, Bluetooth, Firewire en USB.

Mac: Soms trek ek egter 'n bietjie koeler aan as jy.

PC: Ja, maar as mense bereid is om 'n bietjie meer te spandeer, kan ek mooi lyk. Heck, ek kan selfs soos 'n paar temasagteware soos jy lyk.

Mac: Sjoe. En aangesien ons nou dieselfde verwerkers het, kan ek u sagteware eintlik gebruik Parallels.

PC: Jy kan? Dit lyk effens eensydig, is dit nie?

Mac: Seker ... maar niemand kla regtig nie, want jy is een van die 'sakemonsters' wat almal wat ons cool ouens veronderstel is om te haat.

PC: Haat weg, maat! Op die manier weet jy dat jy regtig omgee as jy (Apple) weggaan met $ 472 miljoen wins met 'n winsmarge van 48%. Dit is ironies dat dit my sleg laat lyk as ek met almal werk, terwyl u niks deel nie en ook baie wins maak.

Mac: Shhhhh. Moet niemand dit vertel nie. Ons kom tog binnekort met 'n telefoon uit wat 'n groot verkoper gaan wees.

PC: 'n telefoon? Sjoe ... het dit nie 'n hele ruk gelede uitgekom nie?

Mac: Ja, maar ons gaan dit koeler maak.

PC: Hoeveel koeler?

Mac: 50% -wins-marge-koeler.

PC: Sjoe. Met sulke soorte marges sou u dink dat u u pryse 'n bietjie kan laat daal. Immers, kunstenaars en musikante verdien nie te veel geld nie?

Mac: Nee, maar hulle is bereid om meer te spandeer op kreatiewe, cool dinge.

PC: Dit is goed om cool te wees.

Mac: Tot by die bank, maat!

OPMERKING: Geskryf en gepos vanaf 'n MacBookPro

20 Comments

 1. 1
 2. 3
 3. 5
  • 6

   So waar, Gavin. Ek het nie hiermee in die politiek gekom nie, maar dit herinner my aan die regering ... solank as wat Republikeine en Demokrate het dat almal mekaar haat, let niemand op hoeveel hulle hul eie sakke misbruik en vul nie.

 4. 7

  Doug,

  Ek is mal oor hierdie humor! Natuurlik is Apple die een wat lag. Intussen het Dell sy uitvoerende hoof terug in beheer. Miskien sal hy die Dell Dude heraanstel vir hul advertensies om die Mac-man te bestry!

 5. 8

  Ek is mal daaroor Mac is vir my 'n speelding. Ek redigeer video op my rekenaar en dit werk uitstekend. Alhoewel ek tunes 'n appel is, werk dit uitstekend op my rekenaar. Loop in Beste aankope en hulle het duisende sagteware titels vir rekenaar en slegs 'n paar vir MAC. Ek is jammer dat die Mac's nie toesluit nie, BS, ek het gesien hoe hulle dit doen.

 6. 9

  Ek is mal oor hierdie inskrywing 😆 Dis nou wedersyds 😛 Maar eintlik het Mac ook na blou-dood-skerm gegaan, net dit gebeur minder as Windows, Windows XP was egter 'n goeie maatskappy met my. Alhoewel ek net 'n nuwe Mac-gebruiker is, maar ek dink as ek die kans sou kry om my volgende rekenaar te kies, sal dit 'n baie moeilike transaksie wees ...

 7. 10

  Ek dink die goeie van Mac-advertensies is dat dit maklik is om mee te spot. Ek is seker Apple besef dat hulle nuwe advertensies nie die beste is nie, maar hierdie parodieë – goed of sleg – sal net meer aandag na die Apple-kamp bring.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.