Ons haat almal strooipos en oproepe ... totdat ons dit nie doen nie

Sales Hook

Op 15 Mei ontvang ek 'n ongevraagde e-pos (ook bekend as SPAM) van 'n agentskap in Atlanta wat my vertel wat 'n verduidelikingsvideo is. Ek het geweet wat dit was, ons het geskryf oor verduidelikingsvideo's breedvoerig en 'n hele paar van ons eie gepubliseer. Ek het nie op die e-pos geantwoord nie. 'N Week later kry ek weer 'n e-pos met 'n soortgelyke aantekening. 'N Week later, nog een. Ek reageer ook nie. Vier e-posse waarop ek nie gereageer het nie, of selfs op 'n skakel klik nie.

Ons het met 'n nuwe kliënt begin werk en hul handelsmerkvereistes vir 'n mate van onderpand wat ons herontwerp het, verstewig. Een van die toekomstige projekte wat ons weet ons gaan aanpak, is 'n verduidelikingsvideo vir hulle. Dus, terwyl ek reageer op terugvoer oor die nuwe onderpand wat ons ontwerp het, ontvang ek nog 'n e-pos van die verduidelikingsvideo-onderneming.

Daar was geen skakels vir uitteken in die e-pos nie, en ook nie aangedryf deur logo's ... maar ek is heeltemal seker dat hy 'n instrument vir verkoopautomatisering gebruik het. Die verkoopsverteenwoordiger het 'n paar skakels van hul nuutste werk in die e-pos ingevoeg en gesê dat hulle 'n afslag wil bied om saam met my aan die eerste projek saam te werk. Ek hou my vinger oor die voorbeeldskakel 'n paar sekondes en wonder of dit wonderlik sal wees of nie ... en ek klik.

Die bestemming waarop ek gekliek het, was 'n fantastiese uitlegvideo van 1 minuut. Dit was volledig geanimeerd, het 'n uitstekende klankbaan en selfs byklanke ingemeng. Die spoed daarvan het glad nie gehaas nie en dit was van buitengewone gehalte. Dit kan 'n ooreenkoms wees wat ek nie moet laat vaar nie, en reageer met die inligting van my nuwe projek en klik op stuur.

Binne 'n minuut lui my foon en dit is die man wat elke week vir my 'n ongevraagde boodskap gestuur het. Hy het net gebel om meer inligting uit te vind en was opgewonde om te sien of dit kon help. Hy was nie opdringerig nie, het my nie probeer toemaak nie en het 'n bietjie tyd bestee aan my besigheid en ons vermoëns. Ons het die gesprek beëindig met die belofte om die oggend op te volg met 'n aanhaling.

Ons haat dit ... maar dit werk!

Ek is seker ek sal feitlik aanlyn geslaan word omdat ek die e-posbemarker is wat in die openbaar erken:

  1. Te reageer op GEMORSPOS
  2. Eintlik doen die onvoorstelbare en klik op 'n skakel op die SPAM-e-posadres.

Ok, jy het my gekry. Maar weet jy wat? Hierdie agentskap het dalk net 'n nuwe kliënt gekry wat hulle deurlopende werk in hierdie arena sal bied. En ek het dalk net 'n ongelooflike maat gekry wat animasie teen 'n baie billike prys vir ons kan vergroot. As ek net 'n paar verklaringsvideo's vir hulle doen, was die beloning soveel meer as die risiko vir albei maatskappye.

Ons skree en skree almal oor SPAM en koue oproepe ... maar ons moet eerlik wees oor die doeltreffendheid daarvan. Bemarking gaan alles oor produk, plasing en prys. In hierdie geval is die produk wat ek benodig, die plasing is korrek vasgestel en die prys was reg.

Dit beteken nie dat ek my kliënte sal aanmoedig om mense se rommel te begin SPAM nie ... maar ek besef absoluut waarom ondernemings dit doen.

Dit werk.

Een kommentaar

  1. 1

    Ek stem saam met jou. Die sleutel hier is dat die navorsing belangrik is. Ons moet noukeurig navorsing doen en ons potensiële kopers verstaan. Ek dink dikwels raak ons ​​'n bietjie knorrig, want ons het dalk ervaar dat ons SPAM gemerk is en 'n bietjie sneller word om ander as SPAM te merk. Hierdie soort dinge kan besighede skade berokken; vir 'n lang tyd. Ek het gisteraand 'n koue e-pos ontvang van iemand wat my op inhoudsdienste wou verkoop, ek sou dit aanvanklik as strooipos merk, maar ek kon my nie daartoe in staat stel nie. Hy het ook nie 'n afskakel-skakel gehad nie. Ek het eenvoudig daarop gewys en gesê: "nee, dankie." Ek dink ons ​​moet die verskil tussen die phishy spam sien. Diegene wat sê: "neem hierdie nuwe aanvulling," of "verdien $ 1,000 per dag, van die huis af"; Dit is duidelik gemorspos, daar is geen teiken nie. Ek dink as 'n verkoopspersoon genoeg navorsing gedoen het om te weet dat u besig is met bemarking en 'n e-pos aan u bied wat 'n bemarkingsdiens bied, is dit goed. Wees net openhartig en sê: "nee, dankie" en dit sal regkom. E-pos gaan nie weg nie en ook nie bel nie.

    Fantastiese artikel!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.