Gelukkige Oujaarsaand ... Miskien

HoofpynVanmiddag sien ek uit om Oujaarsaand saam met 'n paar goeie vriende, Bill en Carla, deur te bring. Ons gaan 'n paar speel skedel speletjies, kyk na 'n paar video's en ontspan terwyl ons wag dat 2007 rustig en (hopelik) rustig sal binnekom.

UPDATE: Ek het al voorheen geskryf oor 'n uitdagende sakeverhouding wat ek met 'n ander blogger aangegaan het. Op versoek van ander lesers hou ek hierdie gedeeltelike pos. Gelukkig werk ons ​​deur die uitstaande probleme.

2 Comments

  1. 1
  2. 2

    Ek is bly dit word deurgewerk. Ek het die oorspronklike boodskap gesien en was baie bekommerd oor u. Aangesien ek onlangs die dood van my eggenoot betreur het (ons was geskei, maar beste vriende), kan ek beslis met Holiday Blues verband hou.

    Myne het ook 'n gelukkige noot. Sy was lief vir Kersfees, maar haar gesondheid het haar die afgelope paar jaar verhinder om dit 'reg te doen'. Ek troos my met die wete dat sy die beste Kersfees nog gehad het.

    Vince

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.