Baie geluk met my verjaarsdag!

ExactTarget verjaardag

ExactTarget is 'n uitstekende werkplek!

Vanoggend het my maats / medewerkers / mede-eggenote my verras met 'n goed versierde peul. Kompleet met verjaarsdagkonfetti (versigtig om niks in my sleutelbord te kry nie), Happy Birthday-lint, 'n Expresso-masjien (!!!), Dr. Grip Gel Fine Point-pen, Expo Dry Erase Marker met magnetiese beugel en uitveër op die punt, EN 'n “Tide To Go” -vlekverwyderaar (aangesien ek altyd van middagete af terugkom met 'n enkele druppel iets op my hemp).

Jy kan nie veel beter verjaar as dit nie! (Totdat ek by die huis kom en my kinders my koek vir my gee met my 'Over the Hill'-kers!). Ai, ek is nog nie eers 40 nie!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.