Baie geluk met my verjaarsdag!

ExactTarget verjaardag

ExactTarget is 'n uitstekende werkplek!

Vanoggend het my maats / medewerkers / mede-eggenote my verras met 'n goed versierde peul. Kompleet met verjaarsdagkonfetti (versigtig om niks in my sleutelbord te kry nie), Happy Birthday-lint, 'n Expresso-masjien (!!!), Dr. Grip Gel Fine Point-pen, Expo Dry Erase Marker met magnetiese beugel en uitveër op die punt, EN 'n “Tide To Go” -vlekverwyderaar (aangesien ek altyd van middagete af terugkom met 'n enkele druppel iets op my hemp).

U kan nie veel beter verjaar as dit nie! (Totdat ek by die huis kom en my kinders my koek vir my gee met my 'Over the Hill'-kers!). Ai, ek is nog nie eers 40 nie!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.