E-posbemarking en e-posbemarkingsautomatisering

Baie geluk met my verjaarsdag!

ExactTarget is 'n uitstekende werkplek!

Vanoggend het my maats / medewerkers / mede-eggenote my verras met 'n goed versierde peul. Kompleet met verjaarsdagkonfetti (versigtig om niks in my sleutelbord te kry nie), Happy Birthday-lint, 'n Expresso-masjien (!!!), Dr. Grip Gel Fine Point-pen, Expo Dry Erase Marker met magnetiese beugel en uitveër op die punt, EN 'n “Tide To Go” -vlekverwyderaar (aangesien ek altyd van middagete af terugkom met 'n enkele druppel iets op my hemp).

Jy kan nie veel beter verjaar as dit nie! (Totdat ek by die huis kom en my kinders my koek vir my gee met my 'Over the Hill'-kers!). Ai, ek is nog nie eers 40 nie!

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en erkende kenner van digitale transformasie. Doug is 'n Hoofspreker en bemarking van openbare spreker. Hy is die VP en medestigter van Highbridge, 'n onderneming wat spesialiseer in ondernemingsondernemings om hul tegnologie-belegging digitaal te transformeer en te maksimeer met behulp van Salesforce-tegnologieë. Hy het digitale bemarkings- en produkstrategieë vir Dell Technologies, GoDaddy, Sales Force, Webneigings, en SlimFOKUS. Douglas is ook die skrywer van Korporatiewe blogging vir dummies en mede-outeur van Die beter sakeboek.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

verwante Artikels