Blogging van evangelisasie van Guy Kawasaki

Uittreksel: Bekende blogger, bemarker en waagkapitalis Guy Kawasaki, gee wenke oor hoe om 'n wonderlike blog te skryf en bespreek hoe hy as blogger nommer 24 op die ranglys geplaas is Technorati. Praat van sy huis in Kalifornië, ontmoet hy Jennifer Jones van Marketing Voices en merk op dat hy 2-3 uur per dag aan blogging spandeer. Hy goads ook Robert Scoble (hy is nou hoër as Scoble op Technorati). Alhoewel hy eintlik geen blogs lees nie, sê hy dat hy dit gebruik RSS voed godsdienstig om unieke bloggervoer te vang.

Van: Podtech

4 Comments

 1. 1
 2. 2
  • 3

   U is welkom, David & Everyday! Ek hou baie daarvan om na Guy Kawasaki te praat. Hy is energiek, humoristies en lyk net soos 'n wonderlike ou. Sy positiewe houding het ongetwyfeld gelei tot sy fantastiese sukses!

 3. 4

  Ek het gelees of hom op Darren se blog, maar dit is die eerste keer dat ek Guy ervaar. Ek is baie beïndruk oor sy deursigtigheid en insig. Ek plaas hom op my lys van mense om mee te eet.

  Dankie dat jy dit gepos het.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.