Brei u leserskorps uit

Of u nou 'n korporatiewe blogger is of net u eie blog het, een van die groeifaktore van u blog sal afhang van u vermoë om nuwe lesers te bereik wat nie weet dat u blog bestaan ​​nie. Ek doen dit deur middel van 'n aantal tegnieke ... in volgorde van belang:

 1. Lewer kommentaar op ander blogs, veral as hulle in dieselfde bedryf is. Ek vind hulle deur Google Alerts, Blogsoek op Google, en Technorati.
 2. Ek publiseer my RSS-voer op soveel webwerwe as wat ek kan, insluitend ander webwerwe en sosiale netwerke.
 3. Ek meld my aan vir elke Web 2.0-webwerf wat ek kan, en ek sorg dat my blogadres en RSS-adres op die een of ander manier in my profiel is.
 4. Ek gebruik outomatiese kennisgewing funksies vir Twitter (alhoewel dit frustrerend in kennis gestel word as ek 'n voorheen gepubliseerde boodskap herberg).
 5. Ek praat by streeksgebeurtenisse wanneer moontlik.
 6. Ek gee my blog se adres op business cards vir almal wat ek ontmoet!
 7. Ek ondersteun die blogosfeer deur gratis plugins en gereedskap vir mense om te gebruik.
 8. Ek probeer ook om skakels na ander webwerwe, soos Knol en ander Wiki's, in te stel.

Laastens doen ek 'n vrywilliger gas plasings skryf wanneer dit aangebied word, en ek sal nooit 'n kans van die hand wys om vir 'n groot webwerf te skryf nie, ongeag die vergoeding!

Ongeveer 'n maand gelede is ek gekontak deur Talent Dieretuin om 'n maandelikse rubriek oor sosiale media en bemarking vir hul webwerf te skryf. 'N Dekade gelede het Talent Zoo bekend geword as een van die eerste werwingsagentskappe vir maatskappye in die advertensiebedryf. In hul woorde:

Namate die dot-com dot-bom geword het, het TalentZoo.com gegroei. Dit is nou 'n aanlyn databasis waar bemarkings- en kommunikasieondernemings meer as 100,000 XNUMX CV's van beginners tot professionele persone kan sien. Dit is 'n plek waar werksoekers werksgeleenthede vind. En TalentZoo.com hou vol met die innovasie, soos die toevoeging van meer moet-lees-inhoud op bedryfsnuus, tendense, loopbaanadvies sowel as boodskapborde en podcasts om meer werksoekers te lok.

My eerste artikel moet hierdie Woensdag gepubliseer word! Ek sien uit na die ontvangs van die artikel (wenk: 'n nuwe bedryf / tegnologie wat tans ontplof en wat bemarkers in staat stel om te gebruik en te outomatiseer). Ek sien ook daarna uit om 'n nuwe gehoor te bereik via Talent Zoo! Sommige van die lesers sal ongetwyfeld op my blog terugkeer.

3 Comments

 1. 1
 2. 2

  Goeie oorsig. Dankie vir die wenke. # 3 is nogal 'n tydvreter, moet regtig aan # 7 begin werk. Moet egter met 'n nuwe idee vorendag kom. Weereens dankie.

 3. 3

  Ek publiseer in verskeie vanlyn publikasies, waaronder 8 weeklikse koerante regoor die staat. Dit beïnvloed nie my leserspubliek direk nie, maar dit verhoog wel my totale leserspubliek (wat meer as 30,000 XNUMX per week is).

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.